עבור לתוכן

פנטיום 4 מלך האוברקלוקינג, אבל האם גם ביצועים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

TuXX קנה את החלקים מחו"ל כי חבר בא משם והוא מספיק חכם כדי לא לעשות דברים טיפשים, יצא לי עסקה מעולה!

מעבד עם אחלה סטפינג ב-80$ וזכרון שעשוה 208 בתזמונים הכי אגרסיבים ב-60$ בערך.

חבר בא, שלי בא, מה ההבדל? ;D

פורסם

TuXX קנה את החלקים מחו"ל כי חבר בא משם והוא מספיק חכם כדי לא לעשות דברים טיפשים, יצא לי עסקה מעולה!

מעבד עם אחלה סטפינג ב-80$ וזכרון שעשוה 208 בתזמונים הכי אגרסיבים ב-60$ בערך.

חבר בא, שלי בא, מה ההבדל? ;D

אין, כולם חברים שלי! :hi:

פורסם
  • מחבר

זה היה רגע קטן של אוף טופיק שאף פעם לא מזיק...

And right back to the topic!

פורסם

רגע, אז מי אמר שקונים בארץ?

כמו שאמרת, לדוגמא TuXX, קנה ת'חלקים מאתרים בחו"ל, למה? כי הוא יודע שהוא מספיק מיומן וכימעט בטוח שלא יקרא כלום, וכך גם עוד הרבה אוברקלוקרים יעשו לדעתי, אני יודע שאני כן.

אתה לוקח את הקטע הזה יותר מדי רחוק...

רוב המשתמשים (גם האוברקלוקרים) לא יסתכנו בקנייה דרך משלוח בחו"ח, חבר זה משהו אחר..

ד"א- תשאל את טאקס איזו דאגה הייתה מפני הפגעות במטוס כשחבר שלו הביא לו את זה, היסכון הרב היותר גדול במשלוח רגיל.

פורסם

רגע, אז מי אמר שקונים בארץ?

כמו שאמרת, לדוגמא TuXX, קנה ת'חלקים מאתרים בחו"ל, למה? כי הוא יודע שהוא מספיק מיומן וכימעט בטוח שלא יקרא כלום, וכך גם עוד הרבה אוברקלוקרים יעשו לדעתי, אני יודע שאני כן.

אתה לוקח את הקטע הזה יותר מדי רחוק...

רוב המשתמשים (גם האוברקלוקרים) לא יסתכנו בקנייה דרך משלוח בחו"ח, חבר זה משהו אחר..

ד"א- תשאל את טאקס איזו דאגה הייתה מפני הפגעות במטוס כשחבר שלו הביא לו את זה, היסכון הרב היותר גדול במשלוח רגיל.

הלכתי בבית במהירות לא מהעולם הזה והקפתי אותו יומים בדאגה שהחלקים שלי דפוקים, אבל בסוף הכל עבד. (מזל).

מה הקשר לחבר? הוא רק השליח, הוא חזר אח"כ לארה"ב הוא בא לפה בשביל עסקים.

פורסם

זכרתי משום מה שזה החבר, לא עקרוני ;)

פורסם

עכשיו שנגרעתי...

הסיבה שהביצועים של מעבדי AMD יותר טובים בתוכנת 3dmark2002(כמו כמעט בכל משחק שאין לו אופטימזאציה רק לSSE) היא הFPU היותר טוב שיש למעבדים של AMD. בעניין הספציצי שהועלה כאן, ההבדל הוא כ"כ מיזערי שהוא יכול היה להגרם כתוצאה מ"גניחה" של כונן קשיח באמצע הבדיקה. כלומר, אתה יכול להריץ 3dmark2002 פעמים רצוף על אותה מערכת ולקבל תוצאה בהפרש של 1-100 נקודות כמו כלום - וזה עוד בלי לשנות כלום במערכת.

בנוגע ליכולת הOC של מעבדי AMD, אתם שוכחים דבר אחד מעבד של AMD מסוגל ליותר IPC מאשר מעבד מקביל של אינטל ובגלל זה כל שיטת הPR Rating שלהם, שלפי השיטה הזאתי הבדל של 66 מגה"צ שווה ל100 מגה"צ במעבדי אינטל(XP1700=1466, XP1800=1533). לכן, במהירויות כאלה ברור שהאת'לון יעבוד יותר מהר.

עוד דבר מעניין שאני מציע למישה, ולכל האחרים כאן, להסתכל עליו זה את מספר האנשים בפרומים בחו"ל(בamdmb בפרט) אשר עוברים את מחסום שני הג'יגה הרץ(במהירות שעון לא בPR RATING) עם T-bred XP ותבינו מה הליבה העתידית של AMD תומנת בכובה.

פורסם
  • מחבר

מחסום השני ג'יגה הרץ עם ה-TBred לא ממש חדש לי את האמת, ראיתי כבר את ה-OC Data Base של VR Zone וכמה פוסטים בפורומים בחו"ל.

פורסם

הדרייברים שונים, הבאס גבוהה בהרבה ואני לא רואה סיבה להשוואה כאן, התוכנה הזאת ידועה זה זמן רב כתוכנה אוהבת באס ותו לא.

פורסם
  • מחבר

ותוכנות אחרות לא?

פורסם

הדרייברים שונים, הבאס גבוהה בהרבה ואני לא רואה סיבה להשוואה כאן, התוכנה הזאת ידועה זה זמן רב כתוכנה אוהבת באס ותו לא.

תמיד טענתי שאתה Intel Biased....

פורסם

לא, אני פשוט נשאר עם החברה הזאת מסיבות רבות מאד, שאותן אני לא אתחיל להסביר כאן.

פורסם

שמתם לב ש Hard|OCP עשו את ה review של ה Radeon9700 עם אתלון 2Ghz, כלומר ה 2400+ שיצא בקרוב (מחר?), שעבר אוברקלוקינג ל 2.5Ghz וככה הוא הריץ את כל המבחנים...

כנראה שה revision החדש של ה T-bred (שישמש את ה 2400+ והבאים) משופר בהרבה.

פורסם

היו הרבה דיבורים על הסטפינגים העתידיים של האקס פי, ואולי הוא באמת יהיה אובר-קלוקר מעולה, אבל לך תדע עם איזה קירור השתמשו ב- hardocp...

פורסם

לא, אני פשוט נשאר עם החברה הזאת מסיבות רבות מאד, שאותן אני לא אתחיל להסביר כאן.

אני דווקא מאוד רציתי לשמוע אותן, כי זה מאוד משונה. אתה כותב מפרטים ממולצים לAMD, המלצת בעבר לאנשים על AMD כאן בפורומים, אבל אתה בעצמך העדפת לדלג על מעבדי AMD(כי פחדת?) ולסבול תקופה עם הטואלרין שלך, עד שאינטל הוציאה איזה פנטיום 4 שעונה(פלוס מינוס) על הסטנדרטים רק בגלל יכולות הOC שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים