עבור לתוכן

השוואה בין שתי מדפסות משולבות

Featured Replies

פורסם

איזה מדפסת יותר שווה לקנות

Epson CX3500

או

Brother MFC210

הברודר מתחיל ממחיר של 685 שקל הכי זול בזאפ.

והאפסון מתחילה ממחיר של 486 שקל.

הצרכים של המדספת הם ביתיים בלבד, מדי פעם לקבל פקס, מדי פעם לצלם, להדפיס לבית ספר ולסרוק לבית ספר לא דברים מיוחדים.

מhp אני מעדיף לברוח.

הכי הכי חשוב שיצא כמה שיותר זול מבחינת דיו.

עכשיו קראתי שבברודר יש 4 ראשי דיו, עכשיו חייבים כל פעם שכל ה4 יהיו מלאים? או שאפשר לקנות נכון מיכל אחד?

פורסם

תאמין לי אתה עושה בשכל שאתה בורח מHP... רק צרות יש לי איתם. שמור מרחק.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי אתה עושה בשכל שאתה בורח מHP... רק צרות יש לי איתם. שמור מרחק.

הכי עצוב שHP נחשבת שנים לחברה הכי חזקה בתחום המדפסות. והכי עצוב שדווקא חברה שהיא המותג הכי גדול דווקא אצלה השירות כל כך גרוע.

שתי כתבות בYNET ואחת בוואלה, תגובות בפורום הספיקו לי כדי לברוח מהם.

פורסם

יש לי אפסון CX3200 והיא מצויינת...

השירות סביר...

פורסם
  • מחבר

יש לי אפסון CX3200 והיא מצויינת...

השירות סביר...

מה תדירות החלפת הדיו?

כמה ראשי דיו יש?

פורסם

תשצע אחי בדיוק אתמול קניתי את הEPSON CX3500, אז ככה - יש בה מדפסת, מכונת צילום וסורק. גם בה יש 4 ראשי דיו (כחול אדום צהוב שחור), היא נראית מאוד יפה, בצבע כסף כזה. גם יש לה נתונים די גבוהים- רזולוציית הדפסה גבוהה יחסית, כמות דפים גדולה בדקה, ועוד. כבר התחלתי להדפיס בה כמות של דפים, ואני די מרוצה- בערך 20דפים ב4 דקות, באיכות טובה. גם צילמתי איזה דף ויצא אחלה. את הסורק עוד לא ניסיתי- אני לא יודע איך מפעילים אותו :P. הדבר היחיד שעצבן אותי שאיזה פעמיים כבר היא הדפיסה לי את הדף עקום (אבל יכול להיות שלא סדרתי טוב או משהו).

לסיכום: אחלה מדפסת, במחיר טוב, נראה לי שווה מאוד. אבל אני לא מכיר משולבות אחרות אז לא אני לא יכול להגיד שהיא עדיפה עליהם

פורסם
  • מחבר

תשצע אחי בדיוק  אתמול קניתי את הEPSON  CX3500,  אז ככה -  יש בה מדפסת, מכונת צילום וסורק.  גם בה יש 4 ראשי דיו (כחול אדום צהוב שחור), היא נראית מאוד יפה, בצבע כסף כזה. גם יש לה נתונים די גבוהים- רזולוציית הדפסה גבוהה יחסית, כמות דפים גדולה בדקה, ועוד.  כבר התחלתי להדפיס בה כמות של דפים, ואני די מרוצה- בערך 20דפים ב4 דקות, באיכות טובה.  גם צילמתי איזה דף ויצא אחלה. את הסורק עוד לא ניסיתי- אני לא יודע איך מפעילים אותו :P.   הדבר היחיד שעצבן אותי שאיזה פעמיים כבר היא הדפיסה לי את הדף עקום (אבל יכול להיות שלא סדרתי טוב או משהו).

לסיכום: אחלה מדפסת, במחיר טוב, נראה לי שווה מאוד.    אבל אני לא מכיר משולבות אחרות אז לא אני לא יכול להגיד שהיא עדיפה עליהם

כן המחיר שלה נמוך, יש לי שאלה מה בדיוק החסכון ב4 ראשי דיו?
פורסם

כן המחיר שלה נמוך, יש לי שאלה מה בדיוק החסכון ב4 ראשי דיו?

שאם נגמר לך רק צבע אחד אתה מחליף רק אותו , ולא את כל מחסנית הדיו הצבעוני (כמו שיש במדפסות רבות). גם יותר זול.

פורסם

BROTHER שירות עשר, מכשירים מעולים, תבדוק את ה MFC 3220C.

HP הזה באמת להתרחק....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים