פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים Aston Martin DB9 Audi A3 3.2 quattro Audi A4 3.2 FSI quattro Audi TT 3.2 quattro BMW M3 GTR Cadillac CTS Cobalt SS Corvette C6 Corvette C6.R Dodge Viper SRT10 Fiat Punto Ford GT Ford Mustang GT Lamborghini Gallardo Lamborghini Murciélago Lexus IS300 Lotus Elise Mazda RX-7 Mazda RX-8 Mercedes-Benz CLK 500 Mercedes-Benz SL 500 Mercedes-Benz SLR McLaren Mitsubishi Eclipse Mitsubishi Lancer EVOLUTION VIII Pontiac GTO Porsche 911 Carrera S Porsche 911 GT2 Porsche 911 Turbo S Porsche Carrera GT Porsche Cayman S Renault Clio V6 SL65 AMG Subaru Impreza WRX STi Toyota Supra VW Golf GTI Vauxhall Monaro VXR http://nfs5.gamesweb.com/index2.php?lang=eng
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מה אין פרארי??? איזו באסה!! :( הכי חשוב יש אליס מכונית פצצה שוקלת כמו כמוך ( ) ומהירה כמו פררי (כימעט)
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים היה כל כך קשה לעשות חיפוש לפניי שכתבת את ההודעה?דיברו על זה לא מזמן!http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=148247.0פשוט היית רושם MOST WANTED רשימת מכוניות או משהו בסגנון והיית מקבל תוצאה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מה אין פרארי??? איזו באסה!! :( ^^^^^^^^^ :bash: עד שהם מכניסים מכוניות על רמה ! אז למה לא הכניסו פרארי ? אני מת לשחק עם איזה אנזו או לפחות מודונה :'(
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים ^^^^^^^^^ עד שהם מכניסים מכוניות על רמה ! אז למה לא הכניסו פרארי ? אני מת לשחק עם איזה אנזו או לפחות מודונה :'( למה אין פרארי ? נו תחשוב לבד ....... כי............. חברת פרארי קנתה את FIAT או משו כזה בשמועות אז ע"י זאת הכניסו את פיאט בגירסת המיני פרארי חחחחח כן נדמה לי שיצא אתמול ל PS2 אחי איפה שמעת שיצא ? יש'ך לינק , אני רוצה לראות
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מישהו יודע אם זה יפעל לי על הFX5200 המעפן ? ובאיזה תאריך זה יוצא ??.. זה הולך להיות משחק חבל על הזמן ...
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אם כבר ,אז פרארי נקנתה ע"י Fiat ... : עוד יותר גרוע מאיפה יש להם כסף לקנות פרארי ? ( חברה שלמה ) איזה מקרה מצער זה
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים בעידן הזה אין כבר אלוהים לאף אחד... כל חברה קונה חברה אחרת בלי קשר ללאום או ערכים (ע"ע כדורגל , גם שם אותו הדבר) הבריטים אפילו הכניסו סוכני ריגול ברמת MI6 (נחשבים לסוכני ריגול ברמה של גי'מס בונד~) ל BMW על מנת לנסות לרגל על תוכניות ההשטלתות על חברות מכוניות בריטיות אך גם זה לא הצליח להםיש כבר אפילו חברות סיניות שקונות רק את לוגו של מותג מסוים למשל נניח "ליוויס" (כלומר רשות הפצה עם הלוגו כאילו שזה הם) כך שבעלי המותג נהנים רק מהאחוז שלהם מהרווחים והסינים עושים את כל השאר (יצור\שיווק\פירסום\הפצה\מכירה...) בלי שום דאגות, רווח נקי עם אפס השקעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.