עבור לתוכן

מכוניות ספורט עד 500 אלף שקל.. כמעט לגעת בחלום

Featured Replies

פורסם

evo 8 FQ400 הרכב הזה משמיד בביצועים כל רכב שהועלה פה בדיון!!!

וגם המחיר נופל באיזור ה500 אלף.

ראיתי בתוכנית TOP GEAR איך ג'רמי צמוד אם הרכב הזה לתחת של למבורגיני על המסלול!!!

רכב מטורף. אבל גם זולל בנזין בקצב של מיכל לסיבוב :smile1: :smile1:

• תגובות 72
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נו אז?? לא כל מה שאתה רואה בטופ-גיר זה מדד.. עם האליז הוא ברח לאפצ'י מנעילה!! (ועד כדי כך יש לה היגויי מעולה)

נו באמת.. אם האפצ'י היה רוצה הוא היה עושה מכל אוטו חתיכות

פורסם

כן באמת הטופ גיר הזה הוא סתם חארטה בארטה מכוניות שאין להן סיכוי עוברות מכוניות הרבה יותר טובות...תלוי בנהג גם..בעיקר

פורסם

נו אז?? לא כל מה שאתה רואה בטופ-גיר זה מדד.. עם האליז הוא ברח לאפצ'י מנעילה!! (ועד כדי כך יש לה היגויי מעולה)

נו באמת.. אם האפצ'י היה רוצה הוא היה עושה מכל אוטו חתיכות

זה בגלל שאלה היו טייסים בריטים אם אלה היו טייסים ישראלים הם היו מכניסים לו את הטיל דרך האגזוז ואז הוא היה נחנק למוות   :xyxthumbs::lol: (וככה גם שומרים על האוטו...מה לא חבל ?) מזל שהפלסטינאים לא רואים טופ-גיר אחרת הם עוד היו מפתחים ציפיות שהם יצליחו לברוח :lol:

נ.ב הם באמת אמרו שם שאם הטייס היה באמת רוצה להוריד אותו אז הוא היה מתרחק קצת או שפשוט מרסס אותו עם הוולקן

פורסם

זה בגלל שאלה היו טייסים בריטים אם אלה היו טייסים ישראלים הם היו מכניסים לו את הטיל דרך האגזוז ואז הוא היה נחנק למוות   :xyxthumbs::lol: (וככה גם שומרים על האוטו...מה לא חבל ?) מזל שהפלסטינאים לא רואים טופ-גיר אחרת הם עוד היו מפתחים ציפיות שהם יצליחו לברוח :lol:

נ.ב הם באמת אמרו שם שאם הטייס היה באמת רוצה להוריד אותו אז הוא היה מתרחק קצת או שפשוט מרסס אותו עם הוולקן

חחחחחחחח הרגת אותי!!!

דרך האגזוז! :lol: :lol: :lol: :lol:

אהבתי אהבתי :xyxthumbs:

פורסם

סתם לידע כללי.....המיאטה עולה באיזור ה160 אלף אז זה מאוד מאוד ריאלי....

איתן

פורסם

רק חבל שלאליז יש מנוע טויוטה יפני מסריח

ומזיינים אותך במחיר לאוטו מכוער בלי טיפת כוח,

והספידסטר עדיפה עליה בביצועים, ועולה הרבה פחות, ומכאן היא יותר פרקטית, נסכם שהיא טובה יותר,

וצפה בקרוב לגרסאות חדשות עם המנוע 2000 החדש של הHPC

דבר ראשון ממתי טויוטה עושים חרא של מנועים? המנוע שלה מנפח 1.8 ליטר אטמוספרי מוציא 190 כ"ס והוא מספיק להביא את האליז בפחות מ-5 שניות למאה.

אופל משתמשים ב-2 ליטר טורבו שמוציא 200 כ"ס, דיי זה שקול.

בקיצור זה דיי ברור שאתה מכור למותג של אופל (לא שזה רע) ולכן אתה לא תמיד תראה את הדברים כמו שהם, אי אפשר לומר שהאופל פי 1000 טובה מהאליז מה שכן היא תמורה טובה יותר.

סתם לידע כללי.....המיאטה עולה באיזור ה160 אלף אז זה מאוד מאוד ריאלי....

איתן

190 אלף שח.

evo 8 FQ400 הרכב הזה משמיד בביצועים כל רכב שהועלה פה בדיון!!!

וגם המחיר נופל באיזור ה500 אלף.

ראיתי בתוכנית TOP GEAR איך ג'רמי צמוד אם הרכב הזה לתחת של למבורגיני על המסלול!!!

רכב מטורף. אבל גם זולל בנזין בקצב של מיכל לסיבוב :smile1: :smile1:

רכב מטורף אין ספק אבל ההסתחררות של המורצ'לגו והדביקות אליה היית מכוונת.

ועובדה שעל המסלול של טופ גיר המורצ'לגו מהירה יותר ב4-5 שניות.

פורסם

נראה לי אני היחידי כאן שהוא לא פריק של מכוניות :s07:

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני היחידי כאן שהוא לא פריק של מכוניות  :s07:

טוב נו.. לא כולם מושלמים

פורסם

אפילו שלניק שלך יש דימיון לחטיבת השיפורים של מרצדס BRABUS ?  ;)

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=2140&SubjectId=80

מטורף!!!

נראה לי בראבוס קצת הגזימו!! 730 כ"ס למכונית סלון!!! מכוניות ספורט טהורות כמו פרארי אנזו או פורש קאררה GT לא מתקרבים אפילו לנתון הזה!!

פורסם

אז?

עדיין הפורשה והפרארי יכולה להראות לבראבוס מאיפה משתין הדג בכל מה שנוגע לביצועים.

פורסם

אז?

עדיין הפורשה והפרארי יכולה להראות לבראבוס מאיפה משתין הדג בכל מה שנוגע לביצועים.

נכון.. אין שום ויכוח לגבי זה!!

לכן כל הרעיון של 730 כ"ס במכונית גדולה וכבדה שאין לה שום יומרה ספורטיבית!! נראה לי מוגזם. אם לא מגוחך!

פורסם

אמריקן מוסלס היום דווקא ראיתי מוסטנג חדשה התאבתי

ליד הכניסה למחלף הסירה

איזה אוטו יפה יפה !!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים