פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים רק.. "רק".. 500 אלף שח ;D ;D אפשר לראות היום בארץ לא מעט (גם לא הרבה..) מכוניות במחיר הזה.. אז איזה מכונית ספורט הכי שווה לקחת?? מה אתם הייתם לוקחים? פורשה בוקסר 2.7 (הגרסה החלשה יותר) שברולט קורבט קופה BMW Z4 רודסטר 3.0i ניסאן Z350 רודסטר הונדה S2000 או הבחירה האישית שלי.. לוטוס אליס או שאולי יש הצעות אחרות...
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים כמה תיקוניםככה נראית הבוקסטר החדשהhttp://www.seriouswheels.com/pics-2005/2005-Porsche-Boxster-FA-Speed-Evening-1024x768.jpgשברולט קורבט לא מייבאים לארץ כנ"ל לוטוס אליז.אמרת שהבחירה שלך היא לוטוס אליז אבל הבאת תמונה של לוטוס אקסיז'גם לניסאן Z350 אין ייבוא רשמי אבל יש כמה יחידות בודדות בארץ של ייבוא אישי.אני הייתי לוקח את ה-S2000 בארץ
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר כמה תיקוניםככה נראית הבוקסטר החדשהhttp://www.seriouswheels.com/pics-2005/2005-Porsche-Boxster-FA-Speed-Evening-1024x768.jpgשברולט קורבט לא מייבאים לארץ כנ"ל לוטוס אליז.אמרת שהבחירה שלך היא לוטוס אליז אבל הבאת תמונה של לוטוס אקסיז'גם לניסאן Z350 אין ייבוא רשמי אבל יש כמה יחידות בודדות בארץ של ייבוא אישי.אני הייתי לוקח את ה-S2000 בארץאיפה אתה רואה שאמרתי בארץ?? דברתי על המחיר שתשלם עליהם גם ביבוא אישי.. (ככה הקורבט והאליס עולות ביבוא אישי)לגבי האליס לעומת האקסיג'.. זה אותה מכונית פשוט האקסיג' זה הגרסה עם הגג הסגור הקשיח - כמו בתמונה..אם זה ככ בעייתי אני מעדיף גג קשיח ולא קבריולה
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים שלום לכולכם. יופי של אפשרויות Access Denied. אני הייתי הולך על ה- שברולט, זה ה- Z6 בתמונה? בכול מקרה השברולט. לגבי צבע אם כבר אפשר, שחור. לא מעניין אותי שישרוף לי הטוסיק בקיץ על הריפודים מעור, רק שחור בכזה מטוס... אמממ... אוטו, לדעתי.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים איפה אתה רואה שאמרתי בארץ?? דברתי על המחיר שתשלם עליהם גם ביבוא אישי.. (ככה הקורבט והאליס עולות ביבוא אישי)לגבי האליס לעומת האקסיג'.. זה אותה מכונית פשוט האקסיג' זה הגרסה עם הגג הסגור הקשיח - כמו בתמונה..אם זה ככ בעייתי אני מעדיף גג קשיח ולא קבריולהקורבט מהצורה האחרונה אין בארץ !לוטוס אליז בארץ? הצחקת אותי! וגם אם היו רוצים להביא אחת כזאת לארץ זה לא היה קורה לפני 2007 מכיוון שהביקוש עולה בהרבה על ההיצע.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים שלום לכולכם. יופי של אפשרויות Access Denied. אני הייתי הולך על ה- שברולט, זה ה- Z6 בתמונה? בכול מקרה השברולט. לגבי צבע אם כבר אפשר, שחור. לא מעניין אותי שישרוף לי הטוסיק בקיץ על הריפודים מעור, רק שחור בכזה מטוס... אמממ... אוטו, לדעתי. זה הZ06 והיא תעלה הרבה יותר ממה שקורבט רגילה עולה.. להשוואה 45 אלף דולר הרגילה עולה בארה"ב לעומת מעל 70 בשביל הZ06
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים זה הZ06 והיא תעלה הרבה יותר ממה שקורבט רגילה עולה.. להשוואה 45 אלף דולר הרגילה עולה בארה"ב לעומת מעל 70 בשביל הZ06 סבבה. הקציבו לנו 500K ש"ח, בקטנה, גם אחרי המיסים וגם עם Z06 (תודה על התיקון) שחורה, נראה לי שישאר לנו כסף לקנות עצי ריחן לאוטו. :
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים למה בוקסר אם אפשר 911TURBO ווינטייג' טובה ? בכל מקרה, BWM. אין בכלל וויכוח .
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים הייתי לוקח חיפושית, העיקר שיהיה לי אותו.אבל לוטוס נראת הכי הכי... בעיה אבל אתה מוגבל במכוניות האלו.. 2 נוסעים בעסה.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים רוצים קצת גיוון הנה כמה אפשרויות לפי הא-ב בלי התפרעויות למכונית אקזוטיות. אודי TT אופל ספידסטר אלפא רומיאו GT ב.מ.וו 3 קופה ב.מ.וו Z4 הונדה S2000 טויוטה MR2 לוטוס אליז מאזדה מיאטה מיצובישי איוו 8 מוסטנג מרצדס CLK ניסאן Z350 סובארו אימפרזה STI פורשה בוקסטר אם שחכתי משהו וסביר להניח ששחכתי תגידו לי ואני אוסיף (ולא, גולף GTI היא לא מכונית ספורט).
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים Bose כל הכבוד, עכשיו יש לי דילמה, אני חושב לקחת את הפורד מוסטנג האם זה רכב קונספט? אתה יכול לומר לי בבקשה את הדגם של המכונית הזו? תודה. שמוליק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.