פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים (וכבר עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי על סינקים לפנטיום 3...וגם הלכתי 7 דפים אחורה ולא מצאתי, אז בלי צעקות.... :) אני רוצה להחליף לפנטיום 3 שלי ת'היטסינק והמאוורר שעליו, ואולי גם לקנות משחה טרמית, האם המשחה arctic alumina טובה? אם יש לכם המלצות אחרות למשחה או hsf(לP3), אשמח לשמוע אותם.... תודה מראש T0M3R
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים dragon orb זה יצור מרעיש במיוחד ולא מקרר במיוחדתחשוב יותר לכיוון של volcano אם כבר אתה קונה סינק של THERMALTAKEarctic alumina היא משחה טובהאבל לך תהיה עדיפה הננוטרם
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר איזה וולקנו? אולי עדיף סינק של חברה אחרת? (בהנחה שאני לא רוצה להשקיע בax7 )והnanoterm איזה צבע? (יש שתיים לא? או שהם אותו דבר....) ואיפה אפשר להשיג אותה?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים 7+ הוא בחירה טובה למדי בשביל השקעה מינימלית.עדיף את המשחה הכחולה(יותר קל לקבוע את דרך ועובי השכבה שנמרחה).וניתן לקנות אצל סימפלטק.(אני חושב שהם היחידים שמחזיקים את החומר הזה).
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר ראיתי אותו באתר של Tt, תלוי כמה הוא עולה.......אם יש אותו בארץ..... (הוא דגם מחודש של ה7 לא???)
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר מחודש במעטהורידו את הצבע והחליפו מאוררובטח המחיר בערך כפול ממה שה7 עולה עכשיו, תקן אותי אם אני טועה....
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים לא אמור להיותאני כרגע גם לא רואה אותו בארץבכל מקרה תגיד מה התקציב ונתאים לך את הסינק+ מאורר הטובים ביותר
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים המשחה הכחולה עדיפה מבחינת כמויות מריחה וכדומה, כעיקרון אין הבדל של מאית המעלה בין שתי המשחות, פשוט פיגמנט קרמי הוסף לכחולה...
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר אוקייי תודה שוב לכולםואם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב (במסגרת התקציב, 150 שקל גג, (אני חוסך לציוד לתקלוט....לפחות לציוד משוכלל יותר ממה שיש לי) אז תציעו לי....כי כנראה שאני יקח ת'volcano 7 והnanoterm blue ....עריכה- נ.ב, האם המד טמפרטורה של הvolcano שולח מידע איכשהו ללוח אם(שאני, דגש על א-נ-י אדע מה הטמפ' של המעבד?)? או רק למאוורר...?
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר בחירה מעולהתתחדשתודה, ואתה(או כל אחד אחר) יכול להתייחס לשאלה שרשמתי, שערכתי....(בקשר למד טמפ'..) ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.