עבור לתוכן

קבצי SVCHOST

Featured Replies

פורסם

האם כל קבצי ה- SVCHOST אצלי במחשב נחוצים או שזה פשוט וירוס שאפשר להסיר אותו???

(כאשר אני מבצע ALT-CTRL-DEL) מופיעים לי הרבה כאלו

תודה לעוזרים.......

פורסם

גם אני תומך ומוסיף שהם שוקלים הרבה מאוד...

פורסם

א. מה אתה NOOB ? מה הקשר לכללי ? קשור לפורום WINDOWS אולי.

ב. לא, SVCHOST.EXE הם קבצים שקשורים לפעולה תקינה של המערכת הפעלה ולזה שה SERVICES פועלים ברקע.

ג. אם אתה רוצה להיות בטוח שהם לא נגועים או משהו, אתה יכול להריץ בדיקת וירוסים ו SPYWARE (ובשביל זה יש מספיק המלצות בפורום תוכנה).

פורסם
  • מחבר

ב. לא, SVCHOST.EXE הם קבצים שקשורים לפעולה תקינה של המערכת הפעלה ולזה שה SERVICES פועלים ברקע.

ג. אם אתה רוצה להיות בטוח שהם לא נגועים או משהו, אתה יכול להריץ בדיקת וירוסים ו SPYWARE (ובשביל זה יש מספיק המלצות בפורום תוכנה).

קודם כל אני לא NOOB ואני לא יודע מה זה, כנראה זה השפה שמדברים אנשים שמחוברים יותר מדי למחשב ולא לעולם החיצון, מעבר לחדר של המחשב יש עוד עולם.......

ווואווווו

אבל אני לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה ולא רציתי לשים את זה בפורום לא נכון ואז זה יועבר מקום, הבנת??? (היגיון פשוט) אתה בעצמך לא יודע באיזה פורום לשים את זה....

:lol: :lol: :lol: :lol:

אבל יש SVCHOST שכן פועלים בצורה טובה ונכונה למחשב, אבל יש כאלו שלא, איך מגלים אותם?? (כל החכמים שרוצים לצטט את ההוא שאמר שצריך לסרוק, אז סרקתי!!!) יש לי AD-AWARE שך LAVASOFT ואני מעדכן אותו, אבל יש שמועה שקבצים אלו פועלים עם ה- SVCHOST ומעמיסים על המחשב..... בצורה שלא צריכה להיות ולא מגלים אותם...........

תודה!!!

פורסם

קודם כל אני לא NOOB ואני לא יודע מה זה

:kopfpatsch:

פורסם

אתה לא נוב אחי....

ולעניין:

אתה נראה לי מתבלבל בין SVCHOST.EXE לSVHOST.EXE

פורסם

אבל אני לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה ולא רציתי לשים את זה בפורום לא נכון ואז זה יועבר מקום, הבנת??? (היגיון פשוט) אתה בעצמך לא יודע באיזה פורום לשים את זה....

פורסם

חחחחחחחחחח, אפילו לאלפקה יש יותר הגיון ממך... גם אם אתה לא יודע איפה לשים, זה לא אמור שאתה צריך לשים את זה בפורום ספאם של האתר... קצת שכל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים