פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים וואלה? כנראה שלא שמתי לב שיש לו גם מצלמה.. מוזר דווקא ראיתי באינטרנט..אבל הבעיה שאין לו את שרות הStreaming ולא תיהיה לי אפשרות לבצע שיחות ווידאו כמו באורנג.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אתה פשוט התבלבלת עם מכשיר אחר דל סוני-אריקסון שגם ניראה אותו דברותאמין לי ששיחות וידאו זה כל כך אובר-רייטד
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים אולי באמת התבלבלתי..אבל העיניין של שיחת הוודיאו לא חשובה לי היא חשובה לחברה שלי אתה מבין?היא רוצה לראות אותי לא מספיק לה לשמוע.אם לא אז לא הייתי קונה את אותו מכשיר שדברנו עליו.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים הייתי באורנג בדקתי לא סתם אני אומר...ואני מדבר על שיחות ווידאו בסמסונג 990 לבן אדם שמעלי יש אותו הוא יגיד לך מה האיכות.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים להגיד שזה לא שווה תכסף זה לא נכון כי עד כמה שאני זוכר שיחת וידואו עולה באורנג' בדיוק כמו שיחה רגילה.האיכות היא פחות או יותר מה שציפיתי(וזה ממש לא מה שמראים לכם בפירסומות)יש גם לאג שקצת מעצבןבוא נגיד שזה טוב רק אם מדובר בבן אדם שגר רחוק ולא מתראים הרבהאחרת שיחת טלפון רגילה הרבה יותר איכותית וטובה
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים כן ידוע לי שזה אותו כסף גם וגם.בקשר ללאג זה לא ידוע לי... והאיכות לא הכי טובה בעולם ולא הכי גרוע.וברור שהוא שווה את הכסף יש בו כול מה שצריך.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אתה יודע זה שיחה בין בני אדםקורה שהיא מתפתחת טיפהאי אפשר כל הזמן פלס על אותו נושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.