עבור לתוכן

רוצה לקנות פלאפון של חברת פלאפון ,יש המלצות?

Featured Replies

פורסם

כן יש כמה בעיות בסיסיות שאמרת שלי אישית לא יפריעו כי אני ישמור את המספרים לדוגמה בטלפון כי זה לא משנה לי הרבה.

איך המצלמה? כי לפי מה שראיתי האיכות מעולה וגם צפיה בחדשות וכול אלו באיכות מעולה!

אני בטוח שבעיה אחת (לפחות) תפריע לך קצת,בכיס.

המחיר של ה990 גבוה ולא בהכרח משתלם ,מחיר גבוה ביחס לחו"ל,אם אני לא טועה הוא מתומכר כרגע באורנ'ג במחיר של 69 ש"ח לחודש אם לא יותר,עדיף לך ללכת על מכשיר זול יותר שייתן תמורה למחיר שאתה משלם עליו,אם הצרכים של הם ,בעיקר MP3 ומצלמה ,תוכל ללכת על הE398/ 6230 ,אם יתאפשר תקציב מעל זה והתקציב הוא לא בעיה אני ממליץ לך ללכת על הW800,המכשיר שלדעתי הכי טוב שנמכר בארץ נכון להיום ;)

• תגובות 53
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי הנחת חייל זה לא הרבה אבל זה גם משהו.. אני קונה אותו ב 2000 ש"ח

אני קונה שתיי מכשירים 1 לי 1 לחברה, הראשון אני יקנה מזומן השני בכרטיס אשראי.

הוא מעולה אני לא נתקלתי במשהו יותר טוב שאותו אישית עיניין.

פורסם

יש לי הנחת חייל זה לא הרבה אבל זה גם משהו.. אני קונה אותו ב 2000 ש"ח

אני קונה שתיי מכשירים 1 לי 1 לחברה, הראשון אני יקנה מזומן השני בכרטיס אשראי.

הוא מעולה אני לא נתקלתי במשהו יותר טוב שאותו אישית עיניין.

לא הסתכלת בסלקום.......אתה יכול להשיג את ה410I שהוא בעל אותו מבנה,גם הוא של סמסונג,ובמקום דור שלישי אתה מקבל IMOD,עם זמן בטרייה נורמלי(ד"א נראה לי שאתה לא מודע אבל מכשירי דור שלישי זוללי סוללות כמו אוויר........)ועם משקל סביר........בכל זאת תשקול את זה,אם בכל זאת תלך על ה990 אז הוא באמת מכשיר מעולה ,אתה יכול למצוא עליו המון סיקורים ברשת (ע"י חיפוש שם הדגם Z300 ולא 990 שהיבואנית "

סאני תקשורת" מביאה לכל מכשיר שנכנס מאצלה לשוק)בהצלחה ;)

פורסם

במקום דור שלישי אתה מקבל IMOD

פחחחחח

איימוד זה בדיחה גרועה.

עם זמן בטרייה נורמלי(ד"א נראה לי שאתה לא מודע אבל מכשירי דור שלישי זוללי סוללות כמו אוויר........)

אז אתה כניראה לא יודע אבל בשינוי קטן של הגדרה אתה הופך את הטלפון חזרה לדור שני(ביטול UMTS)

פורסם

לא הסתכלת בסלקום.......אתה יכול להשיג את ה410I שהוא בעל אותו מבנה,גם הוא של סמסונג,ובמקום דור שלישי אתה מקבל IMOD,עם זמן בטרייה נורמלי(ד"א נראה לי שאתה לא מודע אבל מכשירי דור שלישי זוללי סוללות כמו אוויר........)ועם משקל סביר........בכל זאת תשקול את זה,אם בכל זאת תלך על ה990 אז הוא באמת מכשיר מעולה ,אתה יכול למצוא עליו המון סיקורים ברשת (ע"י חיפוש שם הדגם Z300 ולא 990 שהיבואנית "

סאני תקשורת" מביאה לכל מכשיר שנכנס מאצלה לשוק)בהצלחה ;)

אני לא חושב שזמן הסוללה תיהיה בעיה...

ואין מצב IMOD... באמת שנתתי להם היזדמנות אבל אין מצב...

והסתכלתי בסלקום אין להם משהו יותר שווה או מעניין ממה שאני רוצה..

ותודה לך!

פורסם

ב E369 ו RAZOR V3 אי אפשר לחפש בספר טלפונים לפי שם חלקי, רק לפי אות ראשונה (אלה אם אתה משתמש בעדכון לא חוקי שמבטל אחריות).

ולגבי האימוד הזה, שטות זה לא, אולי לא מתאים לך אבל... עובדה שאנשים משתמשים בזה ויש להם כבר אלפי לקוחות של זה.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לחזור לנושא התרד?

תגובות וביקורות ממי שיש לו את המכשיר על LG8380 בעיקר על עוצמת צלצול ועל מחיר?

פורסם

ולגבי האימוד הזה, שטות זה לא, אולי לא מתאים לך אבל... עובדה שאנשים משתמשים בזה ויש להם כבר אלפי לקוחות של זה.

סבבה להם שיש להם הרבה לקוחות אבל כמו שאמרת, זה לא סותר שזאת שטות אחת גמורה וזכותנו להמליץ לאנשים לוותר על ה"תענוג"

פורסם

סבבה להם שיש להם הרבה לקוחות אבל כמו שאמת, זה לא סותר שזאת שטות אחת גמורה וזכותנו להמליץ לאנשים לוותר על ה"תענוג"

לא מומלץ, אנשים סתם רואים פרסומות בטלוויזיה אז הם רצים לקנות.. הם עם כול היפנים שלהם...

לא מומלץ.

פורסם

לא הבנתם,זה סך הכל רעיון שיווקי של סלקום,אנשים לא רצים לקנות את המכשיר בגלל שיש לו אינרנט יותר מהיר אלא הם הולכים לקנות אותם כי רובם מכשירים טובים באמת ובמחיר זול מאוד ומשתלם.

פחחחחח

איימוד זה בדיחה גרועה.

תסתכל מה רשמתי למעלה.

אז אתה כניראה לא יודע אבל בשינוי קטן של הגדרה אתה הופך את הטלפון חזרה לדור שני(ביטול UMTS)

הייתי מצפה לקצת קרדיט,אני לא הייתי אומר דבר כזה על סמך משהו שאני לא יודע,וכן אני בהחלט יודע שע"י ביטול הUMTS ומעבר לתדר 1800/900 המכשיר קצת פחות זולל סוללה ,עדיין Up to 180 h זה יחסית בסדר לדור שלישי,בגלל זה אני גם המלצתי לך עליו מלכתחילה,יש מכשירים שהם הרבה(!) פחות.

כשהוא היה אצלי בידיים הוא החזיק לי קרוב ליום שלם וקצת ללא שימוש,וחצי יום עם שימוש.

אני לא חושב שזמן הסוללה תיהיה בעיה...

ואין מצב IMOD... באמת שנתתי להם היזדמנות אבל אין מצב...

והסתכלתי בסלקום אין להם משהו יותר שווה או מעניין ממה שאני רוצה..

ותודה לך!

תאמין לי,תלך רק לראות את הW800,אתה תתאהב בו,ועם יש לך הנחת חייל אז זה עוד יותר טוב,לא יהיה לך משעמם בשמירות. :hi:;)

פורסם

לא יהיה לך משעמם בשמירות.

באמת מותר להשתמש בנגן MP3 במהלך שמירות?

נראה לי שאם תופסים אותך זה לא ייגמר טוב

לא הבנתם,זה סך הכל רעיון שיווקי של סלקום,אנשים לא רצים לקנות את המכשיר בגלל שיש לו אינרנט יותר מהיר אלא הם הולכים לקנות אותם כי רובם מכשירים טובים באמת

יכול מאד להיות אבל יש גם אנשים שקונים את זה בשביל ה-imod

אגב הבנתי שה סמסונג z-500 והסוני אריקסון v-800 הגיעו לארץ(לחנויות פרטיות) והם בהחלט מכשירים מאד מאד מומלצים

פורסם

לא הבנתם,זה סך הכל רעיון שיווקי של סלקום,אנשים לא רצים לקנות את המכשיר בגלל שיש לו אינרנט יותר מהיר אלא הם הולכים לקנות אותם כי רובם מכשירים טובים באמת ובמחיר זול מאוד ומשתלם.תסתכל מה רשמתי למעלה.

הייתי מצפה לקצת קרדיט,אני לא הייתי אומר דבר כזה על סמך משהו שאני לא יודע,וכן אני בהחלט יודע שע"י ביטול הUMTS ומעבר לתדר 1800/900 המכשיר קצת פחות זולל סוללה ,עדיין  Up to 180 h  זה יחסית בסדר לדור שלישי,בגלל זה אני גם המלצתי לך עליו מלכתחילה,יש מכשירים שהם הרבה(!) פחות.

כשהוא היה אצלי בידיים הוא החזיק לי קרוב ליום  שלם וקצת ללא שימוש,וחצי יום עם שימוש.

תאמין לי,תלך רק לראות את הW800,אתה תתאהב בו,ועם יש לך הנחת חייל אז זה עוד יותר טוב,לא יהיה לך משעמם בשמירות. :hi:;)

לא הולכים לעמיד אותי בשמירות אבל זה לא משנה חח

תוכל להביא לי קישור לW800 נראה אותו.

וההנחה של החייל זה לא הנחה ענקית ענקית אבל זה בסדר להנחה.

פורסם

אההה אני מכיר אותו..

אבל שכחת לציין שאין לו מצלמה ואין אפשרות לעשות שיחת ווידאו.. שזה משהו שאני חייב שיהיה לי..

מבחינת שמע הוא מצויין אני יודע את זה, אבל אם היה לו גם מצלמה הוא היה מושלם.. ולא ציינו שהוא גם נגן מעולה.

ולפי מה שאני יודע לאורנג יש את המכשירים הכי נורמלים שתומכים בStreaming..

לסלקום אין בכלל... ולפלאפון אני לא יודע אבל אני חושב שלא.

פורסם

אבל יש לו מצלמה

אפילו אחת הטובות(2MP)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים