עבור לתוכן

רוצה לקנות פלאפון של חברת פלאפון ,יש המלצות?

Featured Replies

פורסם

"... אני משלם עליו 24 שקל לחודש (רק בגלל זה יש לי אותו) (על המכשיר). ..."

איך בדיוק אתה משלם 24 ש"ח ?! זה כלום כסף.. יוצר בחישוב מהיר של כפול 36 חודשים שהמכשיר עולה לך 864 ש"ח ...

אנחנו מדברים על אותו מכשיר? 840 ?

כן telit x95 , לא עשיתי חישוב אבל אם אתה אומר...היה לאבא שלי איזה מבצע בפלאפון הוא קיבל 5 טלפונים בהנחה. (ולצערי הוא בחר את ה-telit בשבילי).

• תגובות 53
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טליט זה פלאפון במילה אחת חרא.

איכות זוועה במצלמה ואפשר לצלם בערך 80 - 100 תמונות ואי אפשר להעתיק למחשב (גם אין צורך בזה האיכות כ"כ זוועה שזה לא שווה בכלל)

אין יותר חרא ממנו!

אני מציע לך לקנות את הסמסונג 990 של אורנג, אני הולך לקנות שתיי מכשירים 1 לי 1 לחברה, עושים הנחות לחיילים.

טלפון מצויין הרבה יותר טוב ממה שאתה הכרת עד היום, והוא הדור השלישי אם זה משנה לך הרבה..

פורסם

דור שלישי זה באמת סתם חרטא אבל יש לי את ה-990(Z300) והוא פלאפון מצויין

פורסם

חרטה או לא חרטה המחשב עצמו ממש לא..

יש אפילו כמה ביקורות עליו אפשר לראות על מה ממש מדובר ומה החסרונות והיתרונות של בן אדם שבדק אותו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3137455,00.html

פורסם

או אולי ביקורות קצת יותר מיקצועיות (אני לא ממש סומך על Y-NET לאור הביקורות המדהימות שלהם על מחשבים)

http://www.mobile-review.com/review/samsung-z300-en.shtml

בעיקרון יש שם כימעט כל פלאפון שקיים (וגם חלק שעדיין לא קיימים)

פורסם

זאת לא ביקורת של מנהלי היי טק או מישהו שמבין בנושא 30 שנה..

אלו אנשים שבדקו את המכשירים ונתנו את הסקירה האישית שלהם על המוצר זה הכול.

אני אישית הולך לקנות אותו ולפי מה שראיתי ושמעתי הוא מצייון בדקתי אותו קצת גם בעצמי

אני יתן ביקורות שלמה שלי כאן מתי שאני יגש לקנות.

פורסם

דור שלישי זה באמת סתם חרטא אבל יש לי את ה-990(Z300) והוא פלאפון מצויין

המכשיר עצמו מצוין ,בלי קשר לדור השלישי..........

אין יותר חרא ממנו!

אני מציע לך לקנות את הסמסונג 990 של אורנג, אני הולך לקנות שתיי מכשירים 1 לי 1 לחברה, עושים הנחות לחיילים.

טלפון מצויין הרבה יותר טוב ממה שאתה הכרת עד היום, והוא הדור השלישי אם זה משנה לך הרבה..

אני ממש לא מסכים איתכם בנושא הזה,ברובם הם משתלמים מאוד ביחס למחירם,בכל אופן ההיצע בפלאפון הוא הגרוע מבין 3 חברות הסלולר בארץ,מה גם שברובו מכשירים ישנים ולא מתקדמים.

הייתי מציע לך לעבור לסלקום ולקחת מכשיר IMOג לבחירתך,המכשירים שלם באמת טובים,הכל עניין של תקציב,בדרגות הנמוכות והמתלמות זה אצל סלקום,ברמות הנבוהות והמתקדמים זה אצל אורנ'ג.

אישית עצה שלי,אל תלך על מכשיר מחברת LG,מנסיון ,אין יותר גרועים מהם בשוק הניידים בעולם,אולי יש אבל הם באמת עם הנדסת אנוש לקויה.בהצלחה ;)

פורסם

אוקיי אז ככה......לי אישית יש את הtelit x170 שקיבלתי לפניי יומיים (זה מבצע שמקבלים את שאר המכשירים בחצי מחיר אז יצא לי בזול).

הוא מכשיר בסדר.........אין בו הרבה פיצ'רים.....יש לו מצלמה שהיא רק בסדר......הצליל חזק אצלו אבל כשזה על עוצמה הכי גבוהה יש צלילים שצורמים לאוזן............ האיכות מסך שלו גם רק בסדר לא איכות גבוהה.....סך הכל הוא פלאפון בסדר ויש בו כל מה שאני לפחות צריך..........אין לו mp3 או נפח זיכרון גדול אבל זה מכשיר בסדר גמור וגם יש לו פלאש ועיצוב נחמד....... אם התקציב שלך יחסית נמוך זה המכשיר הכי שווה אצלהם שכולל מצלמה ובכזו רמה.

אם אתה מוכן להשקיע יותר לדעתי קח את הtv slider פשוט פלאפון פיצוץ......אהבתי את האיכות מסך......את כל האיקונים הצבועניים והיפים שלו....באמת תענוג לעבוד עם כל הצבעוניות הזו.... בקשר למצלמה היא גם רק בסדר ולא משהו מיוחד. הדור השלישי אצלו טוב והאיכות מסך ויש לו מספיק זיכרון וזהו. סך הכל מומלץ מאוד מאוד ביחס למחיר שלו.

פורסם

יש אפילו כמה ביקורות עליו אפשר לראות על מה ממש מדובר ומה החסרונות והיתרונות של בן אדם שבדק אותו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3137455,00.html

לא ביקורת משהו

רואים שהבן אדם לא ממש התעסק עם המכשיר הרבה זמן

יש לו גם עוד כל מיני חסרונות וגם ייתרונות שגיליתי אבל סך הכל הוא אחלה מכשיר

פורסם

לא ביקורת משהו

רואים שהבן אדם לא ממש התעסק עם המכשיר הרבה זמן

יש לו גם עוד כל מיני חסרונות וגם ייתרונות שגיליתי אבל סך הכל הוא אחלה מכשיר

סתכל אני מסכים איתך שבן אדם לא יכול לתת ביקורת מושלמת בלי לחרוש על המכשיר הרבה זמן ולא יום וחצי יומיים.. בזמן הזה לא לומדים הכול.

אבל החסרונות לא כאלו קריטים.. הכשיר מצויין.

פורסם

אני יודע

יש לי אותו

פורסם

אז אתה יודע שהוא מצויין,

אתה בעצמך אפילו יכול להגיד מה החסרונות שלו ומה היתרונות שלו,

אני אישית הייתי רוצה לדעת כי אני הולך לקנות אותו.

פורסם

כששומרים מספר טלפון בסים השם מוגבל למספר מסויים של תווים ולפעמים זה לא מספיק(בשמות ארוכים).

אתה יכול גם לשמור מספרי טלפון על הזיכרון של הטלפון עצמו ואז מספר התווים לשם הרבה יותר נוח ולא ניראה לי שיש שם בישראל שזה לא יספיק לו.

בשביל שתמונה של מישהו תופיע כאשר הוא מצלצל, המספר שלו חייב להיות שמור במכשיר עצמו. אם הוא שמור בסים זה בלתי אפשרי.

אתה יכול כמובן בלי שום בעיה להגיד לו בלחיצת כפתור להעתיק את כל הזיכרונות מהסים למכשיר וההפך אבל הייתי מצפה שיסדרו את זה אחריי 10 שנים שהסלולארי נמצא כאן.

הייתה לי גם בעיה בבלותות' כאשר ניסיתי להעתיק משהו מהמכשיר שלי(990) למכשיר של אחי(גם 990) הם לא מצאו אחד את השני אבל כשניסיתי מהמכשיר שלי למכשיר של אבא שלי(nokia 6680) זה הלך בקלות.

יכול מאד להיות שזאת הייתה בעיה חד פעמית או שלא הגדרתי נכון את המכשיר של אחי ככה שאני עוד אבדוק את זה.

איכות הסאונד באוזניות ממש מעולה(ברמקולים קצת פחות אבל זה היה צפוי).

ניתן להגדיר שירי MP3 בתור צלצול שזה ממש אחלה.

המכשיר עצמו ממש מהיר בכל פעולה(לעומת ה-6680 שלפעמים לוקח לו קצת זמן)

הוא מסתנכרן עם המחשב בקלות יש לו גם זמן סוללה מעולה וגם המצלמה לא מאכזבת

פורסם

כן יש כמה בעיות בסיסיות שאמרת שלי אישית לא יפריעו כי אני ישמור את המספרים לדוגמה בטלפון כי זה לא משנה לי הרבה.

איך המצלמה? כי לפי מה שראיתי האיכות מעולה וגם צפיה בחדשות וכול אלו באיכות מעולה!

פורסם

כן ניראה לי שגם אני יעבור לשמור את המספרים במכשיר ואם למשל רוצים להחליף אז כמו שאמרתי בשניה אפשר להעתיק את כל המספרים לסים

המצלמה ממש מעולה(יחסית כמובן לפלאפון)

לגבי חדשות אז לא ממש ניסיתי ליראות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים