עבור לתוכן

תגידו..יש פה מישהו שעשה חבילה של 5 מגה??

Featured Replies

פורסם

לי יש חבילה של 1.5 ואני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון מאחורי ההצלחה של חבילת החמש מגה...אני פגשתי רק שלושה-ארבעה שרתים ששולחים קובץ במהירות המקסימלית של 1.5(190 בערך)  וקשה לי להאמין שאי פעם מישהו מנצל את את החמש מגה המפוארים שלו...שלא לדבר על זה שהטורנטים הכי טובים שפגשתי מגיעים ל110 מקסימום.

לי כל העסק הזה של הdownload הענק נראה ממש טפשי ובזבוז כסף.

עדיף שבזק יתנו upload נורמלי כמו שיש עכשיו בכבלים.

פורסם

אני עשיתי

ולא הבנתי את הקטע של השרתים עם המהירות שדי נשמע לי הגיוני

באמת שאני מוריד לפעמים מאתרים סתם סרטון או משהו זה לא מוריד על 450+ זה מוריד על 100...במקרה הטוןב 130

רק פעם אחת, שתיים הוריד לי על 540

רק העלאה מנצלת את הכל

פורסם

כל אחד והצרכים שלו. אני יודע שהייתי שמח מאוד ל5 מגה והייתי מנצל את כולם כל הזמן.

פורסם

compman112 -

אם ככה, אז חבילה של 5 מגה היא ממש לא שווה. הרי אם אתה לא מוריד על 500-600 משרתים אז מה זה שווה ולמה הם הציעו לנו את החבילה הזאת?

רק בגלל זה אני עדיין לא עובר ל-5 מגה, כי ביינתים לא שמעתי על מספיק אנשים שאכן מורידים במהירויות הנורמליות שזה אמור להיות בסביבות ה-500-600...

פורסם

לא הבנתי כלום ! אז כדי לעבור ל - 5 מגה או לא ? :nixweiss:

פורסם

לא הבנתי כלום ! אז כדי לעבור ל - 5 מגה או לא ? :nixweiss:

אם אתה לא בטוח אז תחכה עם זה קצת. אין למה לרוץ. עוד כמה חודשים המחירים בטח יירדו ואז זה יהיה יותר משתלם בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

כדאי רק אם אתה רוצה את ה256 upload...וגם זה לא כדאי כי בכבלים אתה מקבל הרבה יותר תמורת אותו מחיר. ה5 מגהביט זה גימיק של בזק והספקים, כי רוחב הפס הזה כמעט אף פעם לא מנוצל והוא מתבסס על זה שרוב האנשים כנראה לא מבינים שרוחב פס לא יגביר את מהירות הגלישה וההורדה משרת שגם ככה לא מגיע למהירות גבוהה.

גם אם יהיה לך רוחב פס של 100 טרה ביט, הכל יעבוד אותו דבר- בקיצור לא שווה שקל!

פורסם

היייתי רוצה 5MB , אבל עוד יותר הייתי רוצה, (ודורש) מהירות UPLOAD סבירה.

זה הרבה יותר עקרוני, כי זה לא שווה שיהיה לך מהירות הורדה ענקית ומהירות העלאה "מהירה" פי-5 מ- מודם 56K

פורסם

אני חושב שאם כבר בעתיד אני אשדרג את החבילה זה יהיה ל-2 מגה הורדה ו-1 מגה העלאה, בשביל מה אני צריך 5 מגה הורדה אם כמעט אין שרתים ותוכנות שיתוף שמנצלות את הרוחב פס הזה שאני אמור לשלם עליו 300 שקל בחודש?

פורסם

אנחנו שדרגנו רק בגלל שאנחנו 4 מחשבים ברשת...ושכולם באינרנט ביחד זה מוריד וגולש כמו אינטרנט של 5 ק''ב לשנייה

היה לנו 2 מגה

פורסם

לדעתי עדיין לא כדאי לעבור לחבילה של חמישה מגה בגלל העלות הגבוהה. שימו לב שיכול להיות מצב שהתשתית שלכם לא מתאימה למהירות כזאת. האפלואד באמת קורץ... אבל לא הייתי עובר בסופו של דבר.

פורסם

ל-2 מגה הורדה ו-1 מגה העלאה

300 שקל

וזה רק לכבלים.. מה עם הספק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים