עבור לתוכן

z-560 איך הם בסרטים? שמעתי שהם בינוניים

Featured Replies

פורסם

וואלה... לא יצא לי לחשוב על זה...

אממ.. אני אדבר עם כמה אנשים שיש להם ניסיון עם ה-890 ואחזור לפה עם תשובות.

פורסם

זה בעיה בפרולוגיק ובDVDים, כי אם באמת לא שומעים את הסנטר בוליום נמוך,

אז לא שומעים דיבור.. כי בסרטים, הפס הדיבור נמצא רק בערוץ הסנטר, ולא בערוץ השמאלי\ימני.

פורסם

לפי דעתי כל הקטע הזה של הסנטר וירטואלי הוא דבילי לגמרי- כי אם משתמשים בשני הרמקולים הקדמיים בשביל סנטר, אז אולי ה"סנטר" נשמע טוב, אבל מפסידים את שני הרמקולים ואז זה לא מערכת 5.1, אלא מערכת 3.1...

ולמעשה כל רמקול הוא "רמקול מוגבר" כי בכל רמקול יש מגבר, (או שהוא לא צריך מגבר..)

אני טועה? :-X

וגם אני חושב שכדאי לך לקנות אותם ומקסימום אחרי זה לקנות סנטר...

פורסם

אישור THX לא אומר כלום. הוא אומר שהרמקול מנגן בסדר גמור. מישה סתם מתלהב מהעניין.... אגב, אני שמעתי שבסרטים הם, לא ממש משהו...

פורסם

אישור THX לא אומר כלום. הוא אומר שהרמקול מנגן בסדר גמור. מישה סתם מתלהב מהעניין.... אגב, אני שמעתי שבסרטים הם, לא ממש משהו...

אישור THX לא אומר הרבה, אבל אומר משהו.

פורסם

אישור THX לא אומר שהם מנגנים "בסדר" אלא אומר שהם עומדים בתקנים מאוד מחמירים של סאונד

זאת אומרת שהסאונד שלהם ברמה גבוהה מאוד

פורסם

אמנם מחמירים, אבל זה ממש לא אומר כלום... זה שהם עומדים לא אומר שהם טובים... יש רמקולים בלי זה, שהם יותר טובים, גם בקולנוע ביתי...

פורסם

אבל הרמקולים שכן עוברים את הבדיקות טובים.

רק להעביר רמקולים את הבדיקות האלה עולה לחברה המון

לא כל חברה רוצה ויכולה להעביר את הרמקולים,

ככה שיש רמקולים ומגברים מעולים בלי התקן הזה

אבל כמו שאמרתי, מי שכן עובר את הבדיקה הוא מוצר איכותי FIRST CLASS

פורסם
  • מחבר

תקן THX זה הוא לא תקן שנועד בשביל בתי קולנוע {סרטים} ?

ככה לפחות קראתי איפה שהוא. אם זה ככה אז איך מערכת שהיא בינונית בסרטים 4.1 ללא סנטר יכולה לעמוד בתקן זה???

לגבי הוספת רמקול סנטר זה לא בעיתי? כלומר זה לא יגרום לחוסר איזון או משהו כי הרי 4 הרמקולים של Z560 מתחברים לסאב ומסאב לכ.קול ואת הסנטר אני יכול לחבר רק ישירות לכ.קול (לא בכל ק.קול 5.1 יש כניסה נפרדת לסנטר)

לגבי רמקולים מוגברים איפה ואיך אני יכול לקנות רמקול אחד כזה? ואיך אני ידע להתאים אותו כלומר שמבחינת העוצמה יתאים למערכת.

ועצם העובדה שהסנטר יהיה מחובר ישירות ולא דרך הסאב זה לא יעשה בעיות??

בכלל כל הרעיון לקנות מערכת 4.1 לא זולה במיוחד (2000 שח) ומראש לחפש קומבינות איך להפוך אותה ל5.1 זה לא נראה לי נכון.

אני שמעתי הרבה דברים טובים על Z560 אבל לא יצא לי לקרא הרבה ביקורות מיקצועיות אז אם קראתם מה הם אומרים לגבי הסט הזה בסרטים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים