עבור לתוכן

זקוק להערות / המלצות לגבי מפרט לסטודנט 6000-8000 ש"ח (גמיש)

Featured Replies

פורסם

http://www.theinquirer.net/?article=27129

תקשיב כףכף זה למה לא לקנות את זה .....

ועם נשאר לו כסף למה לא לקנות עכשייו במקום אחר כך :screwy: :itschy:

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המפרט מיועד לעבודה משרדית / צפייה בסרטים / משחקים (לא Gamer כבד), רצוי כמובן לרדת לכיוון ה- 6000 ש"ח  ;D

זה למה.. הוא סטודנט שלא רוצה להוציא את כל הכסף שלו..

מה גם שהוא לא גיימר כבד בכלל

פורסם

זה למה.. הוא סטודנט שלא רוצה להוציא את כל הכסף שלו..

מה גם שהוא לא גיימר כבד בכלל

זה לא קשור עכשייו אני הראתי לך למה לא קונים את הלוח הזה בכלל!!!!!

אז מה אתה מביא לי דבריים שאומריים שהכרטיס בו הוא מספיק לו...... :kopfpatsch:

פורסם

אני לא יודע אנגלית :P ::)

the damonion אתה יכול להסביר לי בקצרה קצרה מה הבעיה בלוח?

פורסם

ה700VA אמור להספיק (מקביל ל-300 ואט בערך..)

מה הכונה מקביל ל300וואט?? שצריך אל פסק של 700VA בשביל מערכת עם ספק של 300וואט ? ???

פורסם

הם הייו צריכים לקחת את כול הלוחות חזרה בגללשהם מכילים רק כרטיס lan port אחד ולוחות אם היום צריכים ומכילים 2לוחות lan port

הבנת...

וכדאי מאוד שתלמד אנגלית...זה חשוב מאוד....

פורסם

מה הכונה מקביל ל300וואט??  שצריך אל פסק של 700VA בשביל מערכת עם ספק של 300וואט ? ???

הנה לינק שיסביר הכל: מדריך האל-פסק

700VA מספיק כדי להחזיק מחשב ומסך בהספק כולל של עד 420 ואט (שלפי דעתי זה אמור להספיק כדי להחזיק את כל המערכת שלו כולל המדפסת)

הם הייו צריכים לקחת את כול הלוחות חזרה בגללשהם מכילים רק כרטיס lan port אחד ולוחות אם היום צריכים ומכילים 2לוחות lan port

הבנת...

חשבת שאולי תקנו את זה...

פורסם

לא תיקנו את זה הפסיקו לייצר ונשארו כמה שלא הוחזרו..

פורסם

הנה לינק שיסביר הכל: מדריך האל-פסק

700VA מספיק כדי להחזיק מחשב ומסך בהספק כולל של עד 420 ואט (שלפי דעתי זה אמור להספיק כדי להחזיק את כל המערכת שלו כולל המדפסת)

אחלה, תודה על המדריך :xyxthumbs: אבל איך אני יכול לדעת כמה וואט המחשב+המסך שלי צורכים?

פורסם

הוואט של המחשב הולך בדרך כלל על הוואט של הספק ואת זה אתה יכול לבדוק על הספק עם ישמדבקה או רשום שם משהו....

ועל המסך גם אמור להיות כתוב איפה שהאו עם אני לא טועה ...

פורסם

נראה לי שכדאי שתלמד בעצמך :)

הבעיה היא בכלל שה-Firewall שאמור להיות מבונה בצ'יפסט עובד רק על חיבור רשת אחד, בעוד ברוב הלוחות יש שני חיבורים. והבעיה היא שאין דרך לומר על איזה חיבור ה-Firewall עובד והמשתמש הפשוט יניח שהוא מוגן.

לרובנו הבעיה הזו לא רלוונטית בכלל.

הבעיה היותר רצינית שהם מציינים בהמשך זה שמספר משתמשים דיווחו על 'data corruption' עם הצ'יפסטים הללו. כלומר אפשרות שאם תעתיק קבצים הם ישונו ויהפכו ללא פעילים.

הם מציינים שזו בעצם בעיה כללית עם הצ'יפסט של nForce4 ומקשרים לדיון בעניין בפורום של nVIDIA.

עריכה: חפירה קצת יותר עמוקה בנושא הביאה תגובה רישמית של nVIDIA:

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=58539

How the Inquirer makes a connection of a recent Web thread to a theoretical worldwide pull back of our entire new product portfolio is beyond us.

Again, just to be clear, we have NOT ceased shipping or pulled back any NVIDIA nForce products. Our recently announced GeForce 6150, GeForce 6100, and nForce 430/400-based GPU motherboards are in full production and are selling very well for us, as are all of our nForce products.

הבעיה שציינו עם הכרטיסי רשת אינה בעיה בכלל, ה-Firewall של nVIDIA מן הסתם פעיל רק על הכרטיס רשת שמגיע מהצ'יפסט, אם היצרן הוסיף כרטיס רשת נוסף מן הסתם אין עליו הגנה. ובכלל מוזר שמזכירים אותה בהקשר עם לוחות 6100 שמגיעים כולם בינתים עם כרטיס רשת בודד.

הבעיה של הכוננים הקשיחים גם הוזכרה בכלל על הצ'יפסט הרגיל של ה-NF4 ולא ה-6100, ונראה שהיא במקרים ספציפים של עומס יותר ושימוש בכונני מקסטור בעיקר.

פורסם

תודה רבה דום..

the damonion יש לך עוד משהו להוסיף לדיון הזה... :kopfpatsch:

נראה לי שהכי כדאי לו ללכת על המפרט שהצעתי עם המסך הששמתי שם.. במידה ומשחקים לא ירוצו לו מספיק חזק תמיד אפשר לקנות כרטיס מסך...

ויש חסכון ממש גדול בכסף!!

פורסם

טוב ...

אני לא הייתי ממליץ לו לקחת את הלוח הזה אבל חפיף ועוד שיש תכסף ושהוא יכול לשדרג מהעכשייו

פורסם

תודה רבה דום..

the damonion יש לך עוד משהו להוסיף לדיון הזה...  :kopfpatsch:

נראה לי שהכי כדאי לו ללכת על המפרט שהצעתי עם המסך הששמתי שם.. במידה ומשחקים לא ירוצו לו מספיק חזק תמיד אפשר לקנות כרטיס מסך...

ויש חסכון ממש גדול בכסף!!

למה לא לקנות עכשיו

קונים מחשב אז קונים

פורסם

למה לא לקנות עכשיו

קונים מחשב אז קונים

מחזק ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים