עבור לתוכן

שאלות בקשר לספק אינטרנט שלכם (במהירות 1.5mbit בלבד)

Featured Replies

פורסם

היי, נגמרה לי היום חבילה, הגיע הזמן לעבור.. :)

כרגע אני בNETVISION, באיזה ספק אתם?

האם כדאי לדעתכם לשקול את החבילות החדשות של הUPLOAD או שהם עדיין במחירים אסטרונומיים?

אה וגם הבזק נגמר לי עוד שבוע, שווה לעבור לכבלים או שזה סתם יהיה כאב ראש? (יש לי כרטיס רשת פנימי על הלוח)

פורסם

אני עם ברק 1.5 מגה ובכבלים

39 ש"ח לברק בחודש

39 לכבלים

ואין תלונות...

פורסם
  • מחבר

טוב אבא שלי דיבר עם ברק והם הציעו לי הצעה די טובה בכבלים - 77 לחודש למשך שנה לספק ולכבלים ביחד (כולל ההתקנה של המודם והתשתית)

וגם אני מקבל 128 העלאה במקום 96

עריכה: אבא שלי דיבר עם נטוויז'ן ואני ממש הופתעתי לשמוע: לא רק שהם לא רוצים להוריד את המחיר מ49 לספק בחודש (עם התחייבות לחצי שנה), הם גם אמרו שברק נותנים חרא של שירות והם נותנים שירות ברמה אחרת..כן ממש ::)

פורסם

אני ב2 מגה בברק ויוצא יותר זול מהאחד וחצי בברק... נראה לי אני משלם 80 על הכול כולל בזק אם לא פחות.

פורסם
  • מחבר

איך אתה משלם כל כך מעט?

יענו 45 לבזק ו35 ל013?

טוב אבא שלי דיבר גם עם נזק בינלאומי והם בכלל יקרנים, אמרו שעולה 59 לחודש, בקיצר הכל חרטא

012 בכלל לא זמינים, אבא שלי צלצל לכל המספרים שמופיעים באתר והם ביקשו במענה אוטומטי את המספר מנוי, אבל אין לנו מספר מנוי!

אז אבא שלי ניסה להקיש את הטלפון שלנו אבל אמרו מיד מספר שגוי.

פורסם

אני משלם 29 שקל ל012 למגה וחצי ו10 שקל לכבלים :cool2:

פורסם
  • מחבר

אני משלם 29 שקל ל012 למגה וחצי ו10 שקל לכבלים :cool2:

כן, ואני מגדל אמסטף בחצר לצרכי קרקס

פורסם

כן, ואני מגדל אמסטף בחצר לצרכי קרקס

איזה אינטרס יש לי לשקר?

ה29 לספק זה כי בעל של חנות מחשבים אמר להם שקניתי אצלו מחשב אז הם מחוייבים לפי הסכם לתת לי ב29 שקל מגה וחצי לחצי שנה.

לגבי התשתית של הכבלים ,זה 10 שקל לאחר איום התנתקות שנתי שמביא לי מחיר כולל זול ביותר :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים