עבור לתוכן

יש ציוני פסיכומטרי...[=

Featured Replies

פורסם

בתור אחד שמתפלצף כל כך הרבה היתה צריך לחשוב על האפשרות שהוא מתכנן לגשת למקום שדורש מעל 671 (אולי הוא בקטע של "מועדון ה700 " :P )

אז כן 671 , זה בעסה.

אז שיגיד. אני הבנתי שהוא התבאס כי באותו דף כולם כתבו שהם קיבלו 700+, והוא הרגיש שזה בעסה (שיהיה..) שהוא קיבל רק 671...

ולברבוס - ערבים גם "יכולים" להבחן בפסיכומטרי :P. והם גם לומדים באוניברסיטאות. ובלי קשר לעמדה פוליטית - יהודים לא יותר חכמים מערבים...

itayze, ממוצע הבגרות שלי היה 98 (מגמות - כימיה, מוזיקה 10 יח' ומדעי החברה) ואני לומד עכשיו כלכלה ומנהל.

• תגובות 74
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

687, פטור מאנגלית. בשביל ציון פסיכומטרי בזמן תיכון, אני מרוצה מזה. עכשיו רק צריך לעשות כמו שצריך את הבגרויות של י"ב ולהמשיך הלאה.

פורסם

הוצאתי 666.;

פורסם

אז שיגיד.  אני הבנתי שהוא התבאס כי באותו דף כולם כתבו שהם קיבלו 700+, והוא הרגיש שזה בעסה (שיהיה..) שהוא קיבל רק 671...

ולברבוס - ערבים גם "יכולים" להבחן בפסיכומטרי  :P.  והם גם לומדים באוניברסיטאות.  ובלי קשר לעמדה פוליטית - יהודים לא יותר חכמים מערבים...

itayze, ממוצע הבגרות שלי היה 98 (מגמות - כימיה, מוזיקה 10 יח' ומדעי החברה) ואני לומד עכשיו כלכלה ומנהל.

קודם כל אני מבואס כי יש לי ממוצע בגרות לא משהוא אז די סמכתי על הפסיכומטרי

ודבר שני יהודים(במיוחד אשכנזים) כן חכמים יותר מערבים

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%A1_%D7%94%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99

פורסם

^^

:s07:

(ואני אומר את זה בתור אשכנזי)

פורסם

^ ^ ^ ^ ^

^ ^ ^ ^ ^

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ואני אומר את זה בתור אשכנזי :xyxthumbs:

פורסם

מזה?? חחחח סורי אבל אין יל מושג מזה אין יל בגרות יש לי כולה 4 יחידות בסך הכל בכל הבגרות ולא סיימתי 12 שנות לימוד כי חודשיים לפני הסוף נמאס לי ולא רצו לתת לי 12 שנות לימוד אחחח באסה חבל אבל עכשיו אין מה לעשות...

אני לומד פה ושם להכין אוכל סיני ויפני ומן הסתם רוסי  :smile1: :smile1: :smile1:

כדי להיות טבח חחח או עוזר טבח בשביל זה לא צריך להיות גאון...

שכחתי להוסיף שבעקרון הייתי יכול לסיים ביה"ס עם בגרות מלאה+ אבל אני לא אחד שאוהב ללמוד ולחרוש וואלה מה שמוזר זה שעשיתי 4 יחידות בגרות ולא למדתי כלום לזה ממש ממש כלטם אני לא סובל את זה לא יכול ללמוד בכלל וחברה קיבלתי שם 90+ בציון :-\

פורסם

הוצאתי 666.;

:errrr:

^ ^ ^ ^ ^

^ ^ ^ ^ ^

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ואני אומר את זה בתור אשכנזי :xyxthumbs:

:lol:

צריך לזכור שוויקפדיה זו אנציקלופדיה שיש בה הרבה פוליטיקה...

פורסם

579 ופטור באנגלית .. לא טוב לא טוב :( בקצב הזה אין לי סיכוי להתקבל לעתודה

יאללה מועד פברואר.. והפעם לחרוש רציני לא שבוע לפניייייייייייייייייייייייייי

פורסם

687, פטור מאנגלית. בשביל ציון פסיכומטרי בזמן תיכון, אני מרוצה מזה. עכשיו רק צריך לעשות כמו שצריך את הבגרויות של י"ב ולהמשיך הלאה.

מי שניגש בזמן תיכון מוציא בממוצע 60 נקודות יותר ממי שניגש אחר כך.

פורסם

סתם רציתי להוסיף : עשיתי בתיכון קיבלתי 502...עשיתי אחרי צבא...7XX :smile1:

פורסם

הוצאתי 666.;

:errrr:

שמעתי פעם שזה 616, אז אתה יכול להרגע ;)

פורסם

מהנסיון שלי זה ממש לא נכון עובדתית. רוב האנשים שאני מכיר שעשו בתיכון לא ממש השקיעו בזה (שלא לדבר על כך שהקורס שבשיגו לנו מבית הספר (קידום) היה מחורבן לחלוטין). כל מי שאני מכיר שעשה בחינה אחרי הצבא הוציא יותר (כולל אני בסיבוב שני).

פורסם

מהנסיון שלי זה ממש לא נכון עובדתית.

:lol: :lol:

עובדתית זה כן נכון בגלל שזה נתון סטטיסטי מחייב. לניסיון שלך לא חייב להיות קשר לעובדות.

פורסם

השאלה מאיפה בדיוק הבאת את הנתון הסטטיסטי הזה שלך?

זה ניראה לי סתם לוקש שקידום מוכרים

תחשוב לבד ותבין שכשלומדים לפסיכו במהלך הלימודים, פשוט לא לומדים לפסיכו גם בגלל שאף אחד לא ממש חושב על לימודים(חוץ מכאלה שרוצים עתודה) וגם בגלל שיש לימודים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים