פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים יש מצב שעם הכישורי בלשות שלך אתה עוזר לי למצוא ידידה שלי, אלפקה איראנית ? מאז המהפכה שם לא יצרנו קשר... חחחחח תקשר לגשש בלש מבלי סודות (אולי היתה גם לו איזו ידידה אלפקה סורית שברחה ממנו אחרי שהיתהפך עליה )חנן גולברטנידמה לי שהוא קצת עסוק כרגע יש לו ידידות שמשתינות בעמידה מאחורי הסורגים
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים חחחחח תקשר לגשש בלש מבלי סודות (אולי היתה גם לו איזו ידידה אלפקה סורית שברחה ממנו אחרי שהיתהפך עליה ) חנן גולברט נידמה לי שהוא קצת עסוק כרגע יש לו ידידות שמשתינות בעמידה מאחורי הסורגים :lol: :lol: :lol:
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים wow לא הייתי פה דיי הרבה זמן לצערי ושמחתי לחזור ולראות שהסתדרת בסוף!..מקווה שתחזור מחו"ל בקרוב ושיתפתח משהו... בכל מקרה אל תשכח להזמין אותי לחתונה... (ב"ה)...
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים א. טעם להקפיץ דיון כזה?ב. BerkotZ ו EITAN4לאור העובדה שאחזקת מסד נתונים על תושבי מדינת ישראל ללא הצהרה ואישור מהווה עבירה על חוקי מדינת ישראל במקומכם לא הייתי מנפנף באחזקת "מרשם האוכלוסין"
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים א. טעם להקפיץ דיון כזה?ב. BerkotZ ו EITAN4לאור העובדה שאחזקת מסד נתונים על תושבי מדינת ישראל ללא הצהרה ואישור מהווה עבירה על חוקי מדינת ישראל במקומכם לא הייתי מנפנף באחזקת "מרשם האוכלוסין"יש את זה לאלפי אנשים, וזה רץ בחופשיות בתוכנות שיתוף.
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים הרישומון שיש לי הוא מלפני 10 שנים! ועוד רשום 2004... איזה להוריד? אני יודע שאסור לדבר על זה אז אפשר בפרטי! :-*תודה מראש.לפותח הדיון - שמח שהכול הסתדר לטובה!
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים חכה לעידכון ... הבחירות קרובות חחחד"א אתה יכול לדבר עם הידידה הזאת בסקייפ אם היא גרה במדינה נורמלית... רק אתמול דיברתי שעה עם חבר בL.A
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים יש את זה לאלפי אנשים, וזה רץ בחופשיות בתוכנות שיתוף.גם משחקים, סרטים, שירים וכד'זה לא אומר שזה חוקיוזה לא אומר שזה בסדר
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים יש את זה לאלפי אנשים, וזה רץ בחופשיות בתוכנות שיתוף.וגם השיר החדש של אמינםזה עושה את זה חוקי?הרישומון שיש לי הוא מלפני 10 שנים! ועוד רשום 2004... איזה להוריד? אני יודע שאסור לדבר על זה אז אפשר בפרטי! :-*תודה מראש.לפותח הדיון - שמח שהכול הסתדר לטובה!מאוד בא לך לקבל אזהרה נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.