עבור לתוכן

מחפש ידידה טובה שלי ולא מצליח למצוא - צריך רעיונות.

Featured Replies

פורסם

אחי הם צודקים משיך לחיות אל תתקע עליה כי אם היא הייתה רוצה לשמור על קשר עדיין הייתם בקשר אני לא מאמין שפתאום היא החליפה גם כתובת וגם טלפון והכול זה בטח היה הדרגתי ואם היא לא טרחה לידע אותך על זה אז...........סורי

• תגובות 38
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש את ה"144" של החברות הסלולריות, בסלקום לדוגמא המספר של המודיעין הוא 124454

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז קבלו עידכון.

אחרי שכבר אני מחפש אותה הרבה זמן (זה בא לי בתקופות שונות) אז אתמול החלטתי שלא משנה מה אני מוצא אותה.

אחד החבר'ה פה עזר לי עם התוכנה מירשם אבל היא לא הופיעה שם אלא אמא שלה אז לקחתי את הת.ז של אמא שלה.

עם הת.ז התקשרתי לקופת חולים שחשבתי ששם היא חברה עבדתי על הפקידה וככה קיבלתי את הכתובת החדשה.

עם הכתובת החדשה צילצלתי לי בשמחה ל-144 אך אבוי הטלפון חסוי וגם אין פלאפון על אותה הכתובת\שם.

אבל לא אחד כמוני יתייאש!!

צילצלתי שוב לקופת חולים והפעם עבדתי על פקידה אחרת וככה קיבלתי את הטלפון בבית ואפילו גם את הפלאפון של האמא.

דיברתי עם האמא בערב שמאוד שמחה לשמוע ממני.

מתברר שהידידה שלי עדיין בחו"ל  כבר כמה שנים  >:(

פעם אחרונה שהיא התקשרה אלי משם היא אמרה שהיא ממש עד מעט חוזרת (זה היה לפני יותר מ-3 שנים).

בכל מקרה יש לי עכשיו את המייל שלה,טלפון ופלאפון אז עכשיו הכל הסתדר.

זהו אז אני רק רוצה להודות לאותו אחד שעזר לי פה כי בלעדיו קרוב לודאי זה היה הרבה יותר קשה.

ביי.

פורסם

מה בדיוק אמרת לפקידה בקופ"ח שהיא הביאה לך אתת המספר :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

מה בדיוק אמרת לפקידה בקופ"ח שהיא הביאה לך אתת המספר :nixweiss: :nixweiss:

"רוצה כרטיסים למופע בכאמל ? תני לי את ה... "

פורסם
  • מחבר

אמרתי לה שהם היו צריכים לשלוח לי חומר כלשהו והוא לא הגיע ונראה לי שהכתובת שלי לא מעודכנת (לפי הת.ז שהייתה לי).

ולשנייה אח"כ אמרתי שאני רוצה לעדכן פרטים ושתוסיף עוד מספר טלפון שלי נוסף על זה שכבר קיים כי הוא עושה לי בעיות אבל קודם שתבדוק איזה יש להם כי אולי הוא כבר קיים אצלהם.

בקיצור חירטטתי אותם.

ועל זה נאמר מוצ'וס חרטטוס.

פורסם

כל הכבוד :xyxthumbs:

פורסם

אחי, הרעיון של הקופת חולים והמרשם היה גדול

איך לא חשבתי על זה

פורסם
זהו אז אני רק רוצה להודות לאותו אחד שעזר לי פה כי בלעדיו קרוב לודאי זה היה הרבה יותר קשה

אין בעד מה אני מקווה שעשית שימוש הוגן במידע שנתתי לך

**ולכל אותם סוטים מטרידים אובססיבים לחברות חברים לשעבר

תמצאו לכל חיים ותמשיכו הלאה או ותגשו לקבל טיפול

** (הייתי חייב להכניס את המשפט הזה)

פורסם
  • מחבר

מישהו אחר עזר לי עם התוכנה מירשם אבל תודה לך בכל אופן ולכל מי שהגיב פה.

פורסם

גם אני משתמש ברישומון :D

חחח הדבר הזה באמת עוזר לאתר אנשים שאדיבדתה איתם קשר :D אחלה דבר

פורסם

עבדתי בדואר פעם הבלשים הכי טובים הם הדוורים

כאשר עוברים דירה למי שזה חשוב אז משאירים בדואר את הכתובת החדשה לך לדואר בשעות הבוקר לדוור שמחלק באזור שהיא גרה  עם נתקלת האחד וותיק אז אולי הוא יזכור

תדווח עליה כנעדרת במישטרה  (סתם בצחוק)

קצת תמוהה שככה ניתקתם קשר איך הכרתם אתה מכיר מישהוא שהיא הכירה היא היתה גרה באזור שלך ? תן פרטים שנוכל להדריך אותך

למשל עם היא רשמה במכולת לך תדבר עם בעל העסק

עם יש בשכונה קופת חולים ככה לא גדולה במיוחד לך תישאל  תישאל שכנים עם אתה יודע את הכתובת הישנה

יש הרבה דרכים  השאלה כמה היא חשובה ועים היא רוצה שימצאו אותה אחרי הכל אתה בולש אחריה  ונידמה לי שזה קצת אסור מבחינת החוק

רק על תהיה  אובססיבי    ז ה   ל א   ב ר י א    תמשיך הלאה  

דרך בטוחה עם כבר מירשם  תעתיק את תעודת הזהות  תן למישהי להיתקשר לקופת חולים שתגיד את השם והת"ז ותבקש אימות פרטים שתישאל שאלות כמו

מהיא הכתובת שרשומה אצלכם" וכ"ו  אין הרבה קופות חולים מכבי כללית וזהו נידמה לי  כל אדם בדרך כלל רשום לקופת חולים

זה בטוח יעבוד

קןראים לי  EITAN4

סתם בשביל הקטע

מישהו אחר עזר לי עם התוכנה מירשם אבל תודה לך בכל אופן ולכל מי שהגיב פה.

אבל לא משנה העיקר שאתה מרוצה

פורסם

קןראים לי  EITAN4

סתם בשביל הקטע

אבל לא משנה העיקר שאתה מרוצה

:lol: :lol: :lol:

פורסם

יש מצב שעם הכישורי בלשות שלך אתה עוזר לי למצוא ידידה שלי, אלפקה איראנית ? מאז המהפכה שם לא יצרנו קשר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים