פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אני רוצה לדעת עד כמה התופעה שכיחה , תוך כמה זמן משחק זה קורה,מה אתם עושים כשזה קורה,מה אתם מרגישים,ומה ההסבר לתופעה,לי זה היה קורה לאחר כ שעתיים משחק , התחושה מאוד לא נעימה, בעיקר בחילה, סחרחורות, חולשה כללית.כמובן שבשלב זה היתי פורש וממשיך למחרת.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים ת'אמת? לא קרה לי אף פעם פעם ראשונה שאני שומע על זה ככהאני מדבר על הזמנים שהייתי משחק המוןןן בזמן האחרון לצערי לא יוצא לי לשחק בכלל
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אף פעם לא קרה לי ואני 13.5 שנים משחק במחשב.יש אנשים שיש להם בעיות כאלה... בעיקר לאנשים מבוגרים.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אני זוכר שהיתה כתבה על זה וזה באמת היה קורה להרבה שאנשים ששיחקו במשחק...לי זה לא קרה ושיחקתי הרבה במשחק
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים בדיון המקורי על המשחק כשהוא יצא, איזה חצי ממני היה על התופעה הזו... היא היתה די נפוצה במשחק הזה לעומת קודמים, ודיברו על זה בבכל רחבי הרשת. בד"כ זה היה אחרי כמה זמן של משחק רצוף...הרבה האשימו כי במשחק הזה, הגדרת ה FOV (FIELD OF VIEW) היא לא סטנדרטית יחסית למשחקים אחרים (שזה קובע בפועל את זווית הטווח הראיה על המסך).
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר אתה במקרה לקחת משהו לפני המשחק? או שהסנפת משהו? אם אתה לא יודע על מה מדובר , שב בשקט ועל תגיב שלא לצורך
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים לא זכור לי באיזה משחק, אבל זכור לי בבירור ששיחקתי בו ושמתי לב כבר בהתחלה שההליכה של הדמות היא כביכול מציאותית והגוף נוטה ימינה ושמאלה לפי הצעדים בהתאמה.ואחרי כמה זמן שהפסקתי לשחק הנדנוד הזה גרם לי אולי לסרחרחורת מאוד מאוד קלה.(לדעתי יש מהאפקט הזה ב-SOF2 גם בצורה מאוד ברורה)
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים נדיר שאני מקבל סחרחורת באמצע משחק או ישיבה מול המחשב. אם זה קורה אני פשוט יוצא מהחדר, מסתובב קצת בבית וחוזר P:
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים ת'אמת לא הרגשתי בעיות עם המשחק,אבל בזמן האחרון אני חש טראנס\סחרחורות\כאבי ראש כאשר אני מול המסך,
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים לי זה קורה רק במשחק HF2 ואין לי מושג למה, אבל אני מקבל מין בחילונת כזאת, לא בחילה בחילה אלא משו מוזר כזה בבטן. זה קורה כאשר אני משחק איזה שעה אולי קצת יותר. ושמתי לב שזה קורה יותר כשאני מוזיז את העכבר יותר ממה שצריך.עכשיו אני לא מבין למה, כי ב QAUKE 4 שהוא משחק הרבה יותר דינמי זה לא קורה לי בכלל ... או בכל מיני SHOOTERS אחרים כמו UT כו'...
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מה הקשר לדינמיות, הסברתי למה זה, בגלל שבמשחק הזה, הם שמו FIELD OF VIEW - FOV שונה מהרגיל במשחקים אחרים וזה גורם לך להרגיש ככה (למרות שהם טוענים שזה לא הסיבה):http://en.wikipedia.org/wiki/Half-Life_2_controversies_and_criticisms#Motion_sickness_and_field_of_view
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.