פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים אין לי מושג בדברים האלה שאני עומד לשאול ולכן אני צריך עזרה. התקנתי את ה asus probe שם כתוב לי שהטמפרטורה של המעבד (intel4 1600) היא 57 וטמפרטורת לוח האם (asus p4t-e) היא 31 בגלל שאלו נראו לי טמפ' גבוהות החלטתי לפתוח את המארז בפעם הראשונה (יש לי את המחשב הזה כבר חצי שנה בערך) וגיליתי שיש לי שתי מאווררים-אחד על המעבד ואחד ליד לוח האם (לא כולל המאוורר שעל הספק ועל הכרטיס מסך) עכשיו השאלות שלי הן:1) האם הטמפרטורות טובות או שהמחשב חם מידי2) אם כן אז כמה מאווררים אני צריך לחבר בתוך המחשב
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר המעבד חמים במעט..................... : מה נחשבת לטמפרטורה נורמלית? והאם המאוורר של אינטל נחשב לטוב
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים הטמפ' האלה במנוחה או במאמץ ?ואתה יודע אם המאוור שיש ליד הלוח מוציא או מכניס אוויר ?ובכללי:לכל מחשב ממולץ שיהיה מאוור למטה בקדימה מאוור שמכניס אוויר ומאוור יותר למעלה שיוציא אוור זה בסיסיטמפ' טוב במנוחה 35-40 במאמץ 40-50
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר א.המאוורר נמצא מקדימה והוא מכניס אווירב.הטמפרטורות נמדדו במנוחה ממש אחרי שה windows עלהעוד שאלה: יש לי מארז midi tower ויש לי מקום להכניס עוד 3 מאווררים- 2 מאחורה ואחד מלמטה האם כדאי להכניס לשם מאוורים ואם כן אז איזה?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים אז הטמפ' של המעבד גבוהות מאוד ! יהיה טוב לשם מאוור שיוציא אוויר למעלה..מקדימה לא יודע כמה יעיל יהיה עוד אחד שמכניס אוויר
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים אם זה נורט'ווד אז המעבד שלך בהחלט חם, במיוחד בהשוואה ישירה לטמפרטורת לוח האם, בדוק חומר טרמי בין המעבד להיטסינק והידוקו...
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים המעבד שלך בהחלט חם, בהתחשב בזה שהוא לא התאמץ.אין לך מה לחשוש, המעבד לא ישרף בטמפרטורה כזו, אבל הקטע התמוה הוא שהמחשב לא אמור להיות כ"כ חם בתנאים נורמלים!כנראה שהקירור שלך ממש לא אפקטיבי.שקול מספר דברים:- להחליף את המאוורר\גוף קירור של המעבד שלך, איזה יש לך כרגע? יכול להיות שהוא כבר מקרטע? מה מהירות הסיבוב שלו?- להחליף את המאורר הקדמי שלך לאחד יותר חזק- להוסיף מאורר באחורי המארז למעלה, הרי אויר חם עולה למעלה, ככה תעזור לספק בסירקולציה של האויר- לעשות קצת סדר במארז, יכול להיות שיש לך יותר מדי כבלים (בעיקר IDE רחבים ומגעילים) שחוסמים לך את כל זרימת האויר במארז
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים המעבד שלך בהחלט חם, בהתחשב בזה שהוא לא התאמץאתם יודעים שאחרי שה WINDOWS עולה המעבד היתאמץ ממש הרבה! אז אפשר להגיד שזאת הטמפ' פלוס מינוס במאמץ, במאמץ בעזרת תוכנה בשם PRIME 95 הוא יגיע ל 60 מעלות גג. לפני שהוספתי קירור (יש לי מעבד כמו שלך ) הטמפ' שלי היתה 53 במאמץ עכשיו היא 46 במאמץ, עריכה: הקירור היה מביסס על איורור המארז, לכן לא החלפתי משחה טרמית ולא היטסינק, ובדוק אם יש לך משחה טרמית ולא פד טרמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.