עבור לתוכן

שאלה בקשר לטמפרטורה של המחשב

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג בדברים האלה שאני עומד לשאול ולכן אני צריך עזרה. התקנתי את ה asus probe שם כתוב לי שהטמפרטורה של המעבד (intel4 1600) היא 57 וטמפרטורת לוח האם (asus p4t-e) היא 31 בגלל שאלו נראו לי טמפ' גבוהות החלטתי לפתוח את המארז בפעם הראשונה (יש לי את המחשב הזה כבר חצי שנה בערך) וגיליתי שיש לי שתי מאווררים-אחד על המעבד ואחד ליד לוח האם (לא כולל המאוורר שעל הספק ועל הכרטיס מסך) עכשיו השאלות שלי הן:

1) האם הטמפרטורות טובות או שהמחשב חם מידי

2) אם כן אז כמה מאווררים אני צריך לחבר בתוך המחשב

פורסם

המעבד חמים במעט..................... ::)

הלוח בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

המעבד חמים במעט..................... ::)

מה נחשבת לטמפרטורה נורמלית?

והאם המאוורר של אינטל נחשב לטוב

פורסם

הטמפ' האלה במנוחה או במאמץ ?

ואתה יודע אם המאוור שיש ליד הלוח מוציא או מכניס אוויר ?

ובכללי:לכל מחשב ממולץ שיהיה מאוור למטה בקדימה מאוור שמכניס אוויר ומאוור יותר למעלה שיוציא אוור זה בסיסי

טמפ' טוב במנוחה 35-40 במאמץ 40-50

פורסם
  • מחבר

א.המאוורר נמצא מקדימה והוא מכניס אוויר

ב.הטמפרטורות נמדדו במנוחה ממש אחרי שה windows עלה

עוד שאלה: יש לי מארז midi tower ויש לי מקום להכניס עוד 3 מאווררים- 2 מאחורה ואחד מלמטה האם כדאי להכניס לשם מאוורים ואם כן אז איזה?

פורסם

אז הטמפ' של המעבד גבוהות מאוד ! יהיה טוב לשם מאוור שיוציא אוויר למעלה..מקדימה לא יודע כמה יעיל יהיה עוד אחד שמכניס אוויר

פורסם

אם זה נורט'ווד אז המעבד שלך בהחלט חם, במיוחד בהשוואה ישירה לטמפרטורת לוח האם, בדוק חומר טרמי בין המעבד להיטסינק והידוקו...

פורסם

המעבד שלך בהחלט חם, בהתחשב בזה שהוא לא התאמץ.

אין לך מה לחשוש, המעבד לא ישרף בטמפרטורה כזו, אבל הקטע התמוה הוא שהמחשב לא אמור להיות כ"כ חם בתנאים נורמלים!

כנראה שהקירור שלך ממש לא אפקטיבי.

שקול מספר דברים:

- להחליף את המאוורר\גוף קירור של המעבד שלך, איזה יש לך כרגע? יכול להיות שהוא כבר מקרטע? מה מהירות הסיבוב שלו?

- להחליף את המאורר הקדמי שלך לאחד יותר חזק

- להוסיף מאורר באחורי המארז למעלה, הרי אויר חם עולה למעלה, ככה תעזור לספק בסירקולציה של האויר

- לעשות קצת סדר במארז, יכול להיות שיש לך יותר מדי כבלים (בעיקר IDE רחבים ומגעילים) שחוסמים לך את כל זרימת האויר במארז

פורסם

קרא את המדריך הזה כדי להבין איפה לשים את המאוררים.

פורסם
המעבד שלך בהחלט חם, בהתחשב בזה שהוא לא התאמץ

אתם יודעים שאחרי שה WINDOWS עולה המעבד היתאמץ ממש הרבה! אז אפשר להגיד שזאת הטמפ' פלוס מינוס במאמץ, במאמץ בעזרת תוכנה בשם PRIME 95 הוא יגיע ל 60 מעלות גג.

לפני שהוספתי קירור (יש לי מעבד כמו שלך ) הטמפ' שלי היתה 53 במאמץ עכשיו היא 46 במאמץ,

עריכה: הקירור היה מביסס על איורור המארז, לכן לא החלפתי משחה טרמית ולא היטסינק, ובדוק אם יש לך משחה טרמית ולא פד טרמי

פורסם
  • מחבר

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים