עבור לתוכן

קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-624 איך הוא ואיך אני פותח פורטים לאימיול

Featured Replies

פורסם

קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-624 איך הוא ואיך אני פותח פורטים לאימיול

חיפשתי בפורומים ולא הבנתי כ"כ איך אני פותח :(

כמה עולה ראוטר כזה ... חבר הביא לי ב 350 שווה ?

פורסם

אתה כותב באקספלורר את הIP 192.168.0.1 ואז בססמא ובשם משתמש אתה כותב admin (זה הברירת מחדל), ואז תכנס לConfigurations ואז לPort Redirection ושם תכתוב ככה:

בראשון תשאיר כמו שזה.

בשני תשאיר על Enable.

בשלישי תבחר סוג פורט (TCP\UDP).

ברביעי את הפורט ההתחלתי ובחמישי את הסופי -כלומר אם אתה רוצה לפתוח את הפורטים 50070-50072 אז בראשון תכתוב 50070 ובשני 50072.

בשישי (והאחרון) תכתוב את כתובת הIP הקבועה שלך ברשת (לוח הבקרה=>חיבורי רשת=>לחיצה כפולה על החיבור ואז תכנס לתמיכה ושם הIP הראשון הוא הIP הנכון).

אחרי זה אתה לוחץ על ADD ואז על Appy ותבחר באפשרות Restart והראוטר יעדכן את ההגדרות ובזמן הזה ירסט את עצמו לבערך דקה ואחרי זה כשתגיע שוב לתפריט של הLogin תדע שהוא סיים.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

AMIT 

אצלי זה כנראה לא ככה

תעיף מבט בבקשה :)

עריכה.... תודה רבה לך הצלחתי :) .... חזרתי להיות מזהה גבוה :)

יש לי עוד שאלה ??? איך אני פותח את הפורטים של ה ICQ כי אני לא מצליח לקבל שם קבצים ובלי הראוטר אני יכול

יותר נכון .. מה הם הפורטים שאני צריך לפתוח :):nixweiss:

[attachment deleted by admin]

פורסם

לDLINK יש את אתר תמיכה חזק ביותר

תכנס לכתובת http://support.dlink.com/supportfaq/

תבחר את הדגם בצד שמאל

ותקבל מידע כמעט על כל דבר אפשרי

פורסם
  • מחבר

לי עוד שאלה איך אני פותח את הפורטים של ה ICQ כי אני לא מצליח לקבל שם קבצים ובלי הראוטר אני יכול

יותר נכון .. מה הם הפורטים שאני צריך לפתוח :s07:

פורסם

נתתי את הקישור סתם?

הנה זה משם ומתייחס ספציפית לdl-624 rev c

ICQ Print

Please visit http://support.dlink.com/faq/view.asp?prod_id=1338 for complete FAQ and screen shots.

To use the file transfer feature in ICQ, you will need to configure your router as well as the ICQ software. The instructions below are for ICQ 2003a.

Setup ICQ:

Step 1 Open your ICQ software and login.

Step 2 Click on Main > Preferences > Connections > Server tab. Verify that the port is 5190. Under Proxy Settings, check Not Using Firewall.

Step 3 Click on the User tab, click Not Using Proxy, click Use the Following TCP Listen Port for incoming event and enter from: 20000 To: 20019.

Step 4 Click OK.

Setup Router

Step 1 Open your web browser and enter the IP address of the router (192.168.0.1). Enter user name (admin) and your password (blank by default).

Step 2 Click on Advanced at the top and then click Applications on the left side.

Step 3 Create a new entry:

- Click Enabled.

- Enter a name (icqfiletransfer).

- Enter 5190 in the first box next to Trigger Port. Leave the second box empty.

- Select TCP for trigger type.

- Enter 20000-20019 for Public Ports. This is for 1 user. For 2 users, enter 20000-20039. For more users, add 20 to the last number.

- Select TCP for Public Type.

Step 4 Click Apply and then Continue to save settings.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים