פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים תבדוק שאימיול לא פועל הוא אמר שכלום לא פועל נכון שנכנסים למשחק יש חלון ריבוע כזה קטן עם תמונה של המשחק מופיע כזה לפני שמתחיל המשחק ואז המשחק נפתח? החלון הזה אצלי נשאר בערך דקה... דקה וחצי (זה הרבה זמן) ולדוד שלי יש מחשב פי 2 פחות טוב משלי וזה נכנס לו בצ'יק תוך 2 שניות למה זה ככה? ואין לי שום דבר פתוח חוץ מהמשחק עצמו וגם שאני משחק את זה ברשת יש לי פינג גבוהה 100-150 ולדוד שלי יש פינג של 40-50 ויש לנו את אותה מהירות (1.5 מגה) ולו יש מחשב פחות טוב משלי.. מה הבעיה? אתה עם ראוטר?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים נכון שנכנסים למשחק יש חלון ריבוע כזה קטן עם תמונה של המשחק מופיע כזה לפני שמתחיל המשחק ואז המשחק נפתח? החלון הזה אצלי נשאר בערך דקה... דקה וחצי (זה הרבה זמן) ולדוד שלי יש מחשב פי 2 פחות טוב משלי וזה נכנס לו בצ'יק תוך 2 שניות למה זה ככה? ואין לי שום דבר פתוח חוץ מהמשחק עצמווגם שאני משחק את זה ברשת יש לי פינג גבוהה 100-150 ולדוד שלי יש פינג של 40-50 ויש לנו את אותה מהירות (1.5 מגה) ולו יש מחשב פחות טוב משלי.. מה הבעיה?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים לא אחי אין לי רשת בייתית בבית.. וגם האימיול לא פועל... אמרתי ששום דבר לא פועל חוץ מהמשחק עצמו
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים גם לי היתה אותה בעיה במשחק הראשון הייתי מחכה איזה דקה עם החלון הזה, ומה שמוזר זה שזה עבר אחרי שחיברתי ראוטר עכשיו זה תוך שניה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.