עבור לתוכן

עזרה בCALL OF DUTY 2 במולטיפלייר

Featured Replies

פורסם

תבדוק שאימיול לא פועל :xyxthumbs:

פורסם

תבדוק שאימיול לא פועל  :xyxthumbs:

הוא אמר שכלום לא פועל :xyxthumbs:

נכון שנכנסים למשחק יש חלון ריבוע כזה קטן עם תמונה של המשחק מופיע כזה לפני שמתחיל המשחק ואז המשחק נפתח? החלון הזה אצלי נשאר בערך דקה... דקה וחצי (זה הרבה זמן) ולדוד שלי יש מחשב פי 2 פחות טוב משלי וזה נכנס לו בצ'יק תוך 2 שניות למה זה ככה? ואין לי שום דבר פתוח חוץ מהמשחק עצמו

וגם שאני משחק את זה ברשת יש לי פינג גבוהה 100-150 ולדוד שלי יש פינג של 40-50 ויש לנו את אותה מהירות (1.5 מגה) ולו יש מחשב פחות טוב משלי.. מה הבעיה?

אתה עם ראוטר?

פורסם

נכון שנכנסים למשחק יש חלון ריבוע כזה קטן עם תמונה של המשחק מופיע כזה לפני שמתחיל המשחק ואז המשחק נפתח? החלון הזה אצלי נשאר בערך דקה... דקה וחצי (זה הרבה זמן) ולדוד שלי יש מחשב פי 2 פחות טוב משלי וזה נכנס לו בצ'יק תוך 2 שניות למה זה ככה? ואין לי שום דבר פתוח חוץ מהמשחק עצמו

וגם שאני משחק את זה ברשת יש לי פינג גבוהה 100-150 ולדוד שלי יש פינג של 40-50 ויש לנו את אותה מהירות (1.5 מגה) ולו יש מחשב פחות טוב משלי.. מה הבעיה?

פורסם

לא אחי אין לי רשת בייתית בבית.. וגם האימיול לא פועל... אמרתי ששום דבר לא פועל חוץ מהמשחק עצמו

פורסם

שיחקת באותו סרבר? כי כנראה שהוא נכנס לישראלי ואתה לאחד מחו"ל

פורסם

שתיכם משחקים בגירסה המקורית ?

פורסם

גם לי היתה אותה בעיה במשחק הראשון הייתי מחכה איזה דקה עם החלון הזה, ומה שמוזר זה שזה עבר אחרי שחיברתי ראוטר עכשיו זה תוך שניה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים