פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים האלן ממצב.. שמעו יש לי את המארז הזה: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA הוא טוב?? והשאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוסיף מאוורר או לעשות משו שהוא יראה יותר טוב.. שמתי לו כבר לדים.. הינה המארז במלואו: http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm ועוד משו אם אתם יכולים לעזור לי.. יש פה למעלה את הכניסות של הUSB והקול וזה.. וזה לא פועל לי.. :'(
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים האלן ממצב..שמעו יש לי את המארז הזה:Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWAהוא טוב?? לאוהשאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוסיף מאוורר או לעשות משו שהוא יראה יותר טוב..שמתי לו כבר לדים..אולי קטודה? סליבניג לספק? (זה יותר מתאים לפורום מודינג)ועוד משו אם אתם יכולים לעזור לי..יש פה למעלה את הכניסות של הUSB והקול וזה.. וזה לא פועל לי.. :'(אתה צריך לחבר את הכבלים שבאים משם לג'מפרים של לוח האם שלך.תבדוק בחוברת ההוראות של לוח האם שלך איזה ג'מפר לאיזה חיבור.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים חלון יש לו כבר וגם מבחינת עיצוב הוא מאוד יפהלדים הוספת אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף מאוורר לדים או משהו בסגנון (גם קירור וגם יופי..)..וכנראה שהיציאות של הUSB וכו לא מחוברות ללוח שלך ובגלל זה הם לא פועלות..
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים שיהיה יותר יפה נו באמת אחלה מארז גם יפה וגם טוב אתאמת כאילו מה זה משנה לך עם יהיה עוד כמה לידים עוד כמה נצנצים.... כולה מארזומצחיקוניש קודם שואלים אחר כך קונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.