פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים האם זה נכון שהחוק הזה בוטל כאילו כמה אנשים סיפרו לי שכבר לא שמים לב לחוק הזה והחוק הזה כבר לא קיים ואחד שאל שוטר שאמר שאין יותר את החוק הזה אבל לעומת זאת יש את אלה שאומרים שהחוק תקף עדיים..... גם פול אנשים סיפרו לי שעצרו אותם שוטרים כאשר הם נוהגים עם יותר משני אנשים והמשטרה פשוט התעלמה מזה ולא עשתה כלום, אפילו לא הזהירה אותם לגבי זה אז מישהו פה יודע את התשובה? :jump: תודה
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים כן כי זה לא מופיע ברישיון אבל החברות ביטוח מאוד שמות לב לזה במיוחד אם חס וחלילה תעשה תאונה ואז לא יהיה כיסוי על אף נוסע כולל הנהג..
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים החוק בתוקף, וחבל שתיפול על השוטר שכן ישים לב.כמו שיש שוטרים שיוותרו על זה שנהגת בלי שלט נהג חדש (וגם זה לא רשום ברישיון, זה אומר שלא צריך?) אז יש שוטרים שמוותרים על זה.בעיקרון ברגע שאתה נוהג עם יותר משני נוסעים אתה מפר את תנאי הרישיון שלך והוא אינו בתוקף (וככה גם הביטוח לא בתוקף)
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים זה חכם מאוד.במקום שיהיה נהג תורן אחד לארבעה אנשים, יהיה תורן אחד לשני אנשים. באמת נראה לכם שכל אחד יסדר לו חבר שלא שותה? אין סיכוי
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר נו עוד פעם, חלק אומרים בוטל חלק תקף... טוב לא משנה גם ככה יש לי עוד מלווה חודש וחצי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.