עבור לתוכן

תוסף מזון קריאטין-שאלה

Featured Replies

פורסם

התוסף מזון קריאטין נחשב לתמריץ?? זה פוגע בשינה?

חשוב לי לדעת את זה! תודה

פורסם

כאן זה לא בדיוק המקום המתאים לשאלה הזאת

israelbody.org

פורסם

זה תוסף חוקי שעוזר באימוני אנרובי (אנרובי=מישקולות מכשירים וכו)( אירובי= ריצה אופנים וכו)לא ידוע לי על תופעות שליליות מהמוצר הזה

אבל אישית אף פעם לא ניסיתי

פורסם

זה נותן תוספת נחמדה לאימונים (לא ניסתי מדריך בעבר..)

וזה מספק לשרירים מה שהם מאבדים במהלך האימון (מין עוד כוח קטן שכזה..)..

אבל לדעתי זה לא שווה את הכסף

הכי טוב להתפתח בצורה טבעית בלי כול החומרים האלה ולאכול נכון (אלה אם כן יש איזה שהיא בעיה שלא פרטת עליה..)

פורסם

מה עם משקאות איזוטוניים כמו איזוסטאר, מה בדיוק הם עושים? מה היתרונות מה החסרונות?

פורסם
  • מחבר

אני משחק גם כדורגל בנוסף לחדר כושר אז המדריך המליץ לי לקחת את זה! הקיצר כבר קבעתי עם תזונאית אני ידבר איתה על זה

פורסם

משקאות איזוטונים הם משקאות

שנספגים בגוף (בדם) יותר מהר ואמורים לספק אנרגיה מיידית

ולהחזיר לגוף תנוזלים שהוא איבד בהזעה וכוכ..(חח או בקיצור תשתה רדבול.. ;))

פורסם

הכי טוב להתפתח בצורה טבעית בלי כול החומרים האלה ולאכול נכון (אלה אם כן יש איזה שהיא בעיה שלא פרטת עליה..)

למה לזיין את השכל?

זה טבעי לגמרי.

כמו להגיד שתוספי מזון זה להתאמן בצורה לא טבעית.

פורסם

"לזיין תשכל" סחטיין על הביטוים

קראטין מין הסתם שהוא טיבעי (הוא גם מצוי בגוף)

שאתה לוקח אותו ממקור חיצוני הוא "כאילו" מוסיף/משלים על מה שנמצא/אבד בגוף (אין בזה שום דבר רע..)

ולדעתי מי שמתאמן טוב ואוכל טוב לא צריך אותו (ולא מדבר על אנשים עם בעיות של עלייה במשקל או התפתחות וכו..)

עכשיו זה בסדר או שאני עדיין "מזיין תשכל"..

פורסם

לחלק מהאנשים יש תופעות לוואי מהקריאטין כמו הקאות , בעיות בעיכול , אלרגיות שונות. לפני השימוש נא להתייעץ עם מומחה או תזונאי ,

פורסם
  • מחבר

אז איך הוא מכר לי את זה ככה? איזה שכונה המדריכים האלה

פורסם

בתור מדריך לשעבר יש הרבה מדריכים וחדרי כושר נצלנים שמנסים להרוויח עוד כסף מהלקוחות בדרכים מסריחות

כמו למיכור ביוקר תוספי מזון שרוב המיתאמנים לא צריכים וכמו לימכור בגדים שעונים וכו שלא באמת קשורים לאימון

כמובן שהם הרבה יותר יקרים גם בתוספי מזון וגם בבגדים

קריאטין נועד בעיקר לספורטים מיקצועים בסוגי ספורט מסוימים ולאנשים שיש להם בעיות בריאות מסוימות

וגם במיקרה שאתה מחליט ליקנות קריאטין על תיקנה מהמדריך אלה מיחנות שמיתמחה בתוספי מזון וויטמינים יצא לך הרבה יותר זול

פורסם
קריאטין נועד בעיקר לספורטים מיקצועים בסוגי ספורט מסוימים ולאנשים שיש להם בעיות בריאות מסוימות

תסביר את זה לBarbos (שחשב שאני "מזיין תשכל" שאמרתי בצורה טיבעית..)

פורסם

קריאטין באמת מצוי בגוף בצורה טיבעית וחיבים אותו להפעיל תשרירים

אבל כל העינין של תוספי מזון וויטמינים לאנשים צעירים ובריאים ניראים לי מיותרים גם במיקרה של חומרים חוקים כמו קריאטין

אני אישית לא ממליץ ליקנות ואני מדגיש ליקנות תוספים מימדריך ורצוי ליתיעץ אים תזוני חיצוני (לא אחד שעובד בחדר כושר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים