עבור לתוכן

Age of Empires 3 הת'רד הרשמי!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בקרוב מאוד יתחילו לשחק הרבה ברשת ותיהיה לזה קהילה גדולה בהרבה אתרים שקשורים למישחק! אפשר להגיד שכבר יש.

זה כולה יצא ליפניי כמה שבועות[AOE3] . המישחק כרגע מיתבשל חזק בשוק.

וגם למי שלא קנה תמישחק אין לו כרגע אפשרות לשחק ברשת, ביגלל זה בינתיים מי שרוצה לשחק ברשת יכול לירצות. :lol:

בקיצור אני! מת! לשחק ברשת!! מקווה ש*****א ה***ה ת**א ל**ת ב***ב. מי שלא הבין?! בפרטי. ;D

פורסם

כימעט שום דבר לא מעניין אבל מצב הסקרימיש ובמיוחד מצב המולטיפלייר עושים את המישחק ממש כיף ומהנה!!!!

גם הקטע עם הקלפים מוסיף הרבה!!!

בקיצור המישחק דיי משעמם אחרי פרק זמן אבל לאט לאט הוא יכנס לעניינים ומצב המולטיפלייר יהיה יותר ויותר "מפורסם" ומעניין ואז זה יחזור לעשות את מה שAOE2 עשה.

לדעתי מה שמייחד את מישחקי האסטרטגיה זה מישחקי הרשת!!! בקרוב מאוד כולם יתחילו לחרוש את המישחק ברשת!!  :smile1:

ולדעתי מי שמיתלונן על המישחק שהוא לא כמו "שציפיתם" אז תחשבו אתם מה היה חסר במישחק כי לדעתי זה המקסימום שניתן לצפות כרגע מהמישחק ומהמנוע שלו!!! זה כיאלו שרציתם שהשחקנים יהיו בתלת מימד?!  :lol:

בינתיים אני חושב שהגרפיקה באמת מדהימה יחסית למישחק אסטרטגיה! בכללי זה המקסימום שניתן לצפות ממישחק אסטרטגיה כזה! שלדעתי הכי טוב!

המפתחים עשו עבודה מדהימה במיוחד עם הצל והמים פשוט מושלם.

יש עוד הרבה מה לצפות בהמשך מי יודע ותיצא חבילת הרחבה הכל עוד פתוח.

יכול להיות שאתה צודק כי במולטיפלייר שיחקתי פעם פעמיים וממש נהנתי

אבל אני אישית לא אהבתי את הסקירמיש דווקה אהבתי את הCAMPAIGN ואת הסיפור אבל זה היה ממש קצר

אבל המשחק נמעס עליי ממש מהר אין שם הרבה מדינות כמו בAOE2 ואין בכלל הרבה מפות אז בגלל זה הסקירמיש נמעס עליי

פורסם

בתור אוהד גדול של 2 AOE שיחקתי עם חבר במולטיפלייר ב AOE3 וכמעט נרדמתי, אל תצפו לרמה של AOE2 ובכלל בתור אוהד משחקי אסטרטגיה אני אגיד שוב שלא חידשו כלום רציני, אז אל תרוצו לקנות

פורסם
  • מחבר

בתור אוהד גדול של 2 AOE שיחקתי עם חבר במולטיפלייר ב AOE3 וכמעט נרדמתי, אל תצפו לרמה של AOE2 ובכלל בתור אוהד משחקי אסטרטגיה אני אגיד שוב שלא חידשו כלום רציני, אז אל תרוצו לקנות

הבעיה שבAOE2 לא היה צורך בכרטיס מסך חזק/בינוני או זיכרון גדול וביכלל לא היה צורך במחשב חזק ביגלל זה כל מי שהיה לו אותם היה יכול לשחק בכיף ברשת!

עכשיו בAOE3 שינו את זה כי הוסיפו גרפיקה יש לה גם מנוע מישחק חדש תמבין?!

ועכשיו זה באמת לא כיף לשחק עם אין לך מחשב טוב!! במיוחד כרטיס מסך!

אל תצפו לרמה של AOE2

חחח הרמה של המישחק הזה שהוא באמת לא דורש כלום הוא יכול לעבוד גם על פנטיום 2 64 זיכרון וכרטיס מסך מובנה :lol:

עכשיו לא היה מה לעשות המפתחים היו חייבים לשפר תמישחק ולהוסיף לו דברים חדשים תמבין?! וזה לוקח משאבים!

מה אתם חשבתם שזה יהיה בסיגנון הטכני של AOE2 ?! אז טעיתם.

לא חידשו כלום רציני, אז אל תרוצו לקנות

בתור מי שחובב אסטרטגיה חייב שיהיה לו עותק של המישחק הזה!!! יש הרבה שיפורים ואתה מדבר שטויות מהרגל עד לראש. :lol:

בקיצור המפתחים עשו עבודה מדהימה! :xyxthumbs: יש עוד הרבה למה לחכות! אני בטוח!

פורסם

NSZ, ואוו, תפסיק להתלהב טוב ? יש לי מחשב מעולה שמריץ את המשחק בלי בעיה, ועדיין אני לא רואה את המשחק הזה כעדיף על AOE2...

הבנו את הדעה שלך, ומותר לנו לחלוק עליה, בלי שתרגיש צורך לחזור על אותה מנטרה לא קשורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים