פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים היציאה מהכרטיס היא S-VIDEOחיברתי את הכבל לטלוויזיה דרך מתאםSCARTניסיתי להפעיל את המערכת גם אם צג וגם אם טלוויזיה בלבד.
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים תעשה שימוש בכבל RCA, ודווח.נ.ב, קצת השקעה ורצינות ממך בכתיבת ההודעה בהחלט יכולות להשפיעה על העזרה אשר תצקבל מהמשתמשים."ה-טי.וי אווט ", לא קשה מידי לכתוב TV-Out.
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר תודהסליחה על הבורות, האם RCAזהו חיבור הבננה שנמצא בטלוויזיות אירופאיות בדרך כלל מקדימה, ובמידה וכן האם אז אני צריך מתאם RCAל SVIDEOמ?והאם ישנו כזה?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים ש מתאם מ S-VIDEO ל RCA אבל לא נחוץ לך אחד אם היציאה עובדת.את בעית הצבע בד"כ פותרים ע"י כוון סטנדרט השידור ל PAL-B שזו השיטה בישראל.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר האמת שאחד הדברים הראשונים שעשיתי היה לשנות ל-PAL B וזה לא עזר.האם יש רעיונות נוספים?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים קצת קשה לעזור בלי מידע.... :-\לא ציינת איזה טלויזיה יש לך ???אם היא חדשה היא צריכה לזהות אוטומטיתאיזה שידור נכנס אליה ולהתכוונן בהתאם.אגב הכרטיס מהארץ ???כי אם לא, והטלויזיה ישנה ו\או לא תואמתיש סיכוי שהם לא מבינים אחד את השני :-\(קרה לחבר עם voodoo שהוא הביא מחול)תנסה אותו על טלוזיה חדשה ותודיע.
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אני יסביר לך איך אני הפעלתי את זה,חיבור ישיר בין הTV-OUT לטלוויזיה יש חיבור בטלוייזיה בצבע צהוב V תחבר אותו לשם ותפעיל את המחשב מחדש תפעיל את הטלוויזיה בAV ובהגדרות של הכרטיס מסך תשנה לTVזה לדעתי סתם זבל הTV
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים "זה לדעתי סתם זבל הTV"......אממ לא הייתי אומר אני רואה דרך זה סרטים בטלויזיה(29 אינצ') וזה פי אלף יותר כיף!!!אבל אני חיברתי מ S-Video ל S-video כך שזה נראה טוב (לא dvd) אבל אםאתה משתמש מ S-Video (כרטיס) דרך המתאם ל RCA ואז לטלויזיה, אז האיכות באמת זבלשלא שווה תמאמץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.