פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087האם יחזיק AMD3200 שמתוחנן ל OVER CLOCK +GTO2 + OC?האם הספק רועש ???חייב תשובה בדחיפות(לגבי הרעש גם)תודה.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר BERKOTZתמליץ על משהו אז אני לא מוכן רועש , רוצה חיים שקטים ...חשבתי שENERMAX ו HEC דווקא נחשבים מהשקטים ביותראתה בטוח שמדובר בדגם הזה ששמעת ? אולי דגם אחר ?
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר 430 חביבי אני עכשיו חזרתי מלוג'יק הזמנתי מחשב חוץ מספק ומארז בגלל זה אני פה מתייעץ איתכם שם הביאו לי את הסופרנו ב 600 כולל 400 ספק TT אבל שמעתי שהם נפילה לא משהו לכן אני לוקח מארז משלי וספק אלטרנטיבה אחרת אני לא מבין יש רק את ההק 400 באיזור ה 300 ש"ח?? אין עוד חברות של 300 - 350 ש"ח 400W ושקטים ?
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים שמע לדברים האלה יש עלות זה לא בא חינם או שתתפשר על טיפה רעש ותקנה תהאק שאגב הוא ספק מעולה או שתוסיף ותקבל שקט וביצועים עוד משהו אל תשכח שספק זה השקעה לעתיד אז שווה לשים עוד 100 שקל לדבר שיעובר איתך למערכת הבאה
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר עם הקצב והכוח שהכרטיסים מסך דורשים היום אני לא כל כך בטוח שהספק הזה יעבור איתי למחשב הבאאבל אם אני טועה אז אני שם את הפקקטע 100 ש"ח האילה וזהו .ומקווה שבמערכת הבאה באמת לא אצתרך ספק נ.בושיחזיק לי ת'מחשב בקפיצות מתח המעצבנות (שבד"כ דופקות ריסטארט) שבאות עלינו לקראת החורף .
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים הדגש בשנים הקרובות יהיה על יעילותכלומר אותם ביצועים בצריכת חשמל נמוכהאפשר לראות את זה לדוג' בהשוואה של SmithField (אינטל כפול ליבה 90 נ"מ מסדרת 800) מול ה Presler (אינטל כפול ליבה 65 נ"מ מסדרת 900)אותם ביצועים, צריכת חשמל נמוכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.