עבור לתוכן

ps2

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי בעיה, מקווה שמישהו יוכל לעזור...

ה PS2 הפסיק לעבוד!!! :kopfpatsch:

יש לי מכשיר עם גיים שרק בן מס' שנים, הוא מסרב להעלות משחקים בזמן האחרון, הדיסק של גיים שרק עולה וזהו, נתקע עם הכנסת דיסק משחק.

דיסק מוסיקה כן עולה, גם דיסק ניקוי אז אני לא חושב שנשרף משהו אלא יצא מכיוון (מה שזה לא אומר...)

יש מישהו שאפשר לקחת אליו באזור ב"ש?

מישהו אמין....

ואם כבר בשטויות עסקינן...

הגיים שרק הוא דבר מעצבן תחת, להחליף דיסקים...עולה...לא עולה...

מישהו יכול לומר משהו על צ'יפים?

מה טוב היום, כמה עולה, איפה לקנות, כאן או להזמין מארה"ב?

מחכה לתשובתכם המהירה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אנא, עזרתכם!!!

ו...

מישהו הצליח להוריד את ההרחבה לROME?

את הפלישה....

:jump:

פורסם

דבר ראשון - אסור להקפיץ.

דבר שני - אסור לדבר בכלל על ווארז בפורומים.

דבר שלישי - תדאג לתת כותרות אינפורמטיביות לדיונים שאתה פותח.

תקרא בבקשה את חוקי הפורום:

הקפצות:

הקפצת דיונים:

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי .

משתמשים שיקפיצו דיונים ימצאו את הדיון נעול!

ווארז:

Warez, Hacking, Cracks, והורדות לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה.

כותרות תקניות:

כותרות:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת ה-search.gif בפורום.

כמו כן, שימו לב שיותר אסתטי ונעים להיכנס לפורום שבו דיונים עם כותרות ענייניות, מאשר לפורום שכולו מלא בהודעות כדוגמת "אחים שלי תעזרו לי!!!!!!!!" או "מי שמוצא לי את הפתרון מלך!!!!!!".

במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור ה-modify.gif, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.

דיונים שכותרתם לא תיערך בהתאם יינעלו!

נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3(באזהרה השלישית אתה תורחק או תושתק מהפורום)

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים