פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים בניתי מאווררים כמו במדריך שבאתר אבל אני לא מוצא את המקום לחבר את החיבור הקטן של השתיים ללוח אם, קראתי בחוברת הוראות של הלוח אם ומצאי שהחיבור אמור להיות עם 3 פינים, מה קורה כאן לעזעזל?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר אין די דל תקציב אבל אני רוצה לחבר סך הכל 3 מאוורים ש"בניתי" כמו במדריך באתר, והייתי רוצה לחבר אותם עכשיו (חוץ מהמאורר על המעבד ואחד מקדימה אין לי כלום).אם תוכל בבקשה לתת לי עצה זולה ומהירה זה יעזור לי מאוד, תודה
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים 3 מאווררי 80 מ"מ ללוח אם?! לא בריא. אחי, מתאים כזה עולה 10-15 שקל מקסימום....
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר א. מה לא בריא בזה, עכשיו יש לי רק מאורר אחד מקדימה ואני חושב שזה ממש לא טובב. איפה אפשר להסיג כזה מתאם (בלי לרוץ יותר מידי)ג. יש לך איזה תוכנה טוב למדידת טמפ (באמת טובה) כי אני מנסה נואשות למדוד מעלות אחרי שעברתי ל XP והתוכנה של הלוח אם לא עובדת עליו
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר א.תודה על התשובה. אבל התוכנה שנתת לי , אני לא מצליח להתקין אותה (כן כן ניסיתי להורדי את התוסף ל XP) אבל ההתקנה בכלל לא מתחילה ב. לאיפה אז אני יחבר את המאוררים בספק כוח (רק לפני שבוע התחלתי לחשוב שצריך לקרר) ג. יש לך רעיון איפה לשים את המאורים (במארז E-STAR) ואני מוכן גם לקדוח בו אם תגיד לי צריך תודה
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים א. יש לך תשובה לגבי זה בת'רד השני.ב. אתה כבר תבין לבד אחרי שתראה את החיבורים.ג. קרא את המדריכים הבאים, אני בטוח שתצליח למצוא רעיון שיתאים לך:מודינג מקיף - המדריך המלאאיוורור מארז
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר תודה רבה לך שעזרת לי, אם יהיה לי זמן אני יקפוץ לאופיס דיפו , יקנה את המפצל וינסר את המארז, כבר קראתי את המדריכים הללו. תודה
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים הממ.... פיספסתי את ה-THREAD הזה איכשהו... :-\ מצד שני אני רואה שעזרו לך, תודה מישה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.