פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים זבל? פוקסקון מייצרת מארזים אייכותים מאוד ביחס למחיר שלהם.המארז יותר איכותי מכל מארז פלדה (הסווינג הוא משהו אחר אני לא מדבר עליו) שיש לטרמלטייק.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים האיכות יחסית דיי דומה לטרמל דרעקים האחריםאבל זול פי 2מה שהוא אמר 100 אחוז נכון ולא לשכוח את זרימת האויר בתוך מארזים ג'נריים או יותר נכון חוסר זרימת האויר... קבל חחחחחחח למה כי המתכת זולה אז אויר לא יכנס אצלי יש 5 חורים תאמין לי מכניס ומוציא כמו כל השאר כמו כל חיקוי,גם מארזי חיקוי הם זבל גנ'רי.........דלת מתעקמת תוך שבוע של פתיחה וסגירה,אתה מקבל שריטות מהביפנוכו של המארז,קצוות לא מעוגלים,והדבר הגרוע ביותר,זה איכות הפח הזולה.....איפה מיתעקמת חח מיתעקם בידיוק כמו מארז יקר מה זאת אומרת שריטות מה קשור איפה ולמה שבלא חיקוי לא יהיההמארז הוא לא חלק חשוב במחשב אולי עדיף שיהיה אבל הוא לא חשוב כמו כרטיסים למינהם עשיתם מימארז ספק כח אפשר לחשוב
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים איפה מיתעקמת חח מיתעקם בידיוק כמו מארז יקר מה זאת אומרת שריטות מה קשור איפה ולמה שבלא חיקוי לא יהיההמארז הוא לא חלק חשוב במחשב אולי עדיף שיהיה אבל הוא לא חשוב כמו כרטיסים למינהם עשיתם מימארז ספק כח אפשר לחשובכמה מארזים ג'נריים יצא לך לראות שיוצאים מהסטוקים?כמה מתוכם היו שבורים או עקומים?היו לי כמה פעמים שדרכתי בטעות על הפאנל הצדדי של מארז ועיקמתי אותווהרצפה ישרה :\
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מניסיון עם מארזים ג'נריים זה לא מומלץ, פעם שלפתי את דלת המארז ממארז כזה וכשהיא יצאה הפינות היו עקומות לגמרי (אני עדין ;D)
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים עדיין לא הבנת שהמארז לא ג'נרי? פוקסקון היא חברה איכותית מאוד ביחס למחיר של המארזים שלהם.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים עדיין לא הבנת שהמארז לא ג'נרי? פוקסקון היא חברה איכותית מאוד ביחס למחיר של המארזים שלהם. דיברת אליי? אם כן, אז אני יודע את זה טוב מאוד יש לי בעצמי מארז של פוקסקון והוא ממש נחמד
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים דיי אני לא יכול,ג'נרי=חרא,אני מתערב איתך שמעולם לא נגעת במארז שעולה יותר מ300 ש"ח,נכון? אפילו שאני ראית שני מארזים זהים,אחד חיקוי ואחד לא הייתי יכול להבדיל. וחיקויי=ג'נרי.(ואני לא מדבר על OEM)
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר דיי אני לא יכול,ג'נרי=חרא,אני מתערב איתך שמעולם לא נגעת במארז שעולה יותר מ300 ש"ח,נכון? אפילו שאני ראית שני מארזים זהים,אחד חיקוי ואחד לא הייתי יכול להבדיל. וחיקויי=ג'נרי.(ואני לא מדבר על OEM) יש לפוקסקון מארזים פחות מ 300 ש"ח עם ספקים שהם לא ג'נרים ,
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מה הקשר?אני מדבר על העובדה שהוא מעולם לא נגע במארז באיכות מאוד טובה,סגנון הקולר מאסטרים והאנטקים.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים Foxconn מייצרת מארזים באיכות בינונית במחירים מצויניםולרוב כוללת ספקים טובים של FSP בפניםשני היוצאי דופן מבחינת הספק הם ה Alaska וה Diabolicמה שדיי עצוב בהתחשב בעובדה שה Diablolic הוא מארז יותר איכותי משאר הפוקסקונים ויש בו אפשרויות שקשה למצוא גם במארזים יקרים פי 2 ממנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.