עבור לתוכן

חוות דעת על המארז הנ"ל נראה טוב וגם המחיר האמת :)

Featured Replies

פורסם

זבל? פוקסקון מייצרת מארזים אייכותים מאוד ביחס למחיר שלהם.

המארז יותר איכותי מכל מארז פלדה (הסווינג הוא משהו אחר אני לא מדבר עליו) שיש לטרמלטייק.

פורסם

האיכות יחסית דיי דומה לטרמל דרעקים האחרים

אבל זול פי 2

פורסם

האיכות יחסית דיי דומה לטרמל דרעקים האחרים

אבל זול פי 2

מה שהוא אמר 100 אחוז נכון

ולא לשכוח את זרימת האויר בתוך מארזים ג'נריים או יותר נכון חוסר זרימת האויר...

קבל חחחחחחח למה כי המתכת זולה אז אויר לא יכנס אצלי יש 5 חורים תאמין לי מכניס ומוציא כמו כל השאר

כמו כל חיקוי,גם מארזי חיקוי הם זבל גנ'רי.........דלת מתעקמת תוך שבוע של פתיחה וסגירה,אתה מקבל שריטות מהביפנוכו של המארז,קצוות לא מעוגלים,והדבר הגרוע ביותר,זה איכות הפח הזולה.....

איפה מיתעקמת חח מיתעקם בידיוק כמו מארז יקר מה זאת אומרת שריטות מה קשור איפה ולמה שבלא חיקוי לא יהיה

המארז הוא לא חלק חשוב במחשב אולי עדיף שיהיה אבל הוא לא חשוב כמו כרטיסים למינהם עשיתם מימארז ספק כח אפשר לחשוב

פורסם

איפה מיתעקמת חח מיתעקם בידיוק כמו מארז יקר מה זאת אומרת שריטות מה קשור איפה ולמה שבלא חיקוי לא יהיה

המארז הוא לא חלק חשוב במחשב אולי עדיף שיהיה אבל הוא לא חשוב כמו כרטיסים למינהם עשיתם מימארז ספק כח אפשר לחשוב

כמה מארזים ג'נריים יצא לך לראות שיוצאים מהסטוקים?

כמה מתוכם היו שבורים או עקומים?

היו לי כמה פעמים שדרכתי בטעות על הפאנל הצדדי של מארז ועיקמתי אותו

והרצפה ישרה :\

פורסם

מניסיון עם מארזים ג'נריים זה לא מומלץ,

פעם שלפתי את דלת המארז ממארז כזה וכשהיא יצאה הפינות היו עקומות לגמרי :smile1: (אני עדין ;D)

פורסם

עדיין לא הבנת שהמארז לא ג'נרי? פוקסקון היא חברה איכותית מאוד ביחס למחיר של המארזים שלהם.

פורסם
  • מחבר

פוקסקון עושה רושם של חברה ברמה .. :smile1: בכל מה שקשור לייצור מארזים..

פורסם

עדיין לא הבנת שהמארז לא ג'נרי? פוקסקון היא חברה איכותית מאוד ביחס למחיר של המארזים שלהם.

דיברת אליי?

אם כן, אז אני יודע את זה טוב מאוד :lol:

יש לי בעצמי מארז של פוקסקון והוא ממש נחמד :)

פורסם

אז כנראה אתם לא קניתם ג'נרי ברמה של מה שאני קניתי

פורסם

:kopfpatsch:

דיי אני לא יכול,ג'נרי=חרא,אני מתערב איתך שמעולם לא נגעת במארז שעולה יותר מ300 ש"ח,נכון?

אפילו שאני ראית שני מארזים זהים,אחד חיקוי ואחד לא הייתי יכול להבדיל. וחיקויי=ג'נרי.(ואני לא מדבר על OEM)

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

דיי אני לא יכול,ג'נרי=חרא,אני מתערב איתך שמעולם לא נגעת במארז שעולה יותר מ300 ש"ח,נכון?

אפילו שאני ראית שני מארזים זהים,אחד חיקוי ואחד לא הייתי יכול להבדיל. וחיקויי=ג'נרי.(ואני לא מדבר על OEM)

יש לפוקסקון מארזים פחות מ 300 ש"ח עם ספקים שהם לא ג'נרים , :cool2:

פורסם

מה הקשר?

אני מדבר על העובדה שהוא מעולם לא נגע במארז באיכות מאוד טובה,סגנון הקולר מאסטרים והאנטקים.

פורסם

Foxconn מייצרת מארזים באיכות בינונית במחירים מצוינים

ולרוב כוללת ספקים טובים של FSP בפנים

שני היוצאי דופן מבחינת הספק הם ה Alaska וה Diabolic

מה שדיי עצוב בהתחשב בעובדה שה Diablolic הוא מארז יותר איכותי משאר הפוקסקונים ויש בו אפשרויות שקשה למצוא גם במארזים יקרים פי 2 ממנו

פורסם

היה ויש מארזים לא ג'נרים ויותר מ 300 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים