פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים חחח יום שבת סוף סוף יצא לי לנהוג על האבו של אבא חחח זה מפחידדריפטים הורסים תאמא של הצמיגים לא ממליץ לנסות על האוטו של אמא \ אבא ובטח לא אם אתה לא רוטלשידט דרך אגב הבטחתי לבדוק כמה היא סוגרת היא סגרה 247-248 לא בטוח מה לא הצלחתי לראות כמה נסעת בלי רשיון? בדיון ההוא אמרת שאתה בן 16.5 :-\
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים זה לא נחשב כביש שדה תעופה פרטי שכבר לא בשימוש אז לא צריך רשיון ושי לי 16 ואמרתי שב16.5 אני מתחיל ללמוד בתקווה לעבור טסטס ראשון על המקום וב17 לחרוש על האבו אבל תאמת זה מפחיד ואני רציני ב230 הורדתי תרגל מהגז והעברתי אותה לברקס זה מפחיד הכול טס ואתה מפחד להגיע לסוף של המסלול ששם יש עפר שלא הולך טוב עם 230 קמש
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים זה לא נחשב כביש שדה תעופה פרטי שכבר לא בשימוש אז לא צריך רשיון ושי לי 16 ואמרתי שב16.5 אני מתחיל ללמוד בתקווה לעבור טסטס ראשון על המקום וב17 לחרוש על האבו אבל תאמת זה מפחיד ואני רציני ב230 הורדתי תרגל מהגז והעברתי אותה לברקס זה מפחיד הכול טס ואתה מפחד להגיע לסוף של המסלול ששם יש עפר שלא הולך טוב עם 230 קמש אבו זה EVO?
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים איפה המנחת הזה!? אני צריך לבוא לשם.. ואגב החלקות זה באמת כיף הצרות מתחילות בחורף :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.