פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים שלום לכולםיש לי כיום מעבד amd athlon 64 3500ואני יכול לקנות intel pentium d 830במחיר של 800 ש"ח (חדש) השאלה שלי האםאני ירגיש שיפור בביצועים או אולי ירידה בביצועיםתודה
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אם אתה משחק במשחקים בעיקר, תרגיש ירידה בביצועים.מצד שני בשאר השימושים תרגיש שיפור משמעותי בביצועים.אל תשכח שאתה צריך גם לוח חדש.אתה צריך להוסיף 800 שקל, או שאתה קונה אותו ב800 שקל?
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אתה בעצם תצטרך לקנות שילוש חדשבהשקעה נוספת של משהו כמו 1000 שקל ( אולי פחות) מלבד השילוש אתה תוכל לקנות כבר מחשב חדש...הכוונה היא שעם המעבד תצטרך להחליף כמובן לוח אם וזכרונות.תוסיף עוד 1000 ש"ח (הוצאה מינימלית) וקנית לעצמך גם מחשב חדש קומפלט
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אם אתה לא קונה אותו בשמונה מאות שקל, אני מוכן לקנות אותו בשמונה מאות שקל מה זה המחיר הזה?
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים שלום לכולםיש לי כיום מעבד amd athlon 64 3500ואני יכול לקנות intel pentium d 830במחיר של 800 ש"ח (חדש) השאלה שלי האםאני ירגיש שיפור בביצועים או אולי ירידה בביצועיםתודה קודם כל המחיר מעולה 800 שקל,אבל אז תצטרך להחליף לוח אם בסביבות ה800 שקל גם,אני אישית הייתי לוקח את הכסף ומשקיע על כפול ליבה של AMD.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים תוסיף עוד 1000 ש"ח (הוצאה מינימלית) וקנית לעצמך גם מחשב חדש קומפלט :xyxthumbs:
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אל תתלהב מפנטיום D, כי הוא מתחמם אז כך בחשבון תוספת למאוורר טוב יותר מאשר המקורי של אינטל,ביצועים עלובים במשחקים, וגם החלפה של לוח עבור המעבד החדש. אני במקומך, הייתי חוסך עוד קצת-ומשקיע בכפול ליבה של AMD .אגב: בדוק את השימוש שלך במחשב, כי אם אתה לא מתעסק בגרפיקה, תלת מימד, אז אין לך ממש צורך בליבה כפולה.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אל תתלהב מפנטיום D, כי הוא מתחמם אז כך בחשבון תוספת למאוורר טוב יותר מאשר המקורי של אינטל, ביצועים עלובים במשחקים, וגם החלפה של לוח עבור המעבד החדש. אני במקומך, הייתי חוסך עוד קצת- ומשקיע בכפול ליבה של AMD . אגב: בדוק את השימוש שלך במחשב, כי אם אתה לא מתעסק בגרפיקה, תלת מימד, אז אין לך ממש צורך בליבה כפולה. אה? למה בדיוק אין צורך בכפול ליבה?
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים כי לא כל תוכנה תומכת במולטי-תרד, לדוגמא:בתוכנות תלת-מימד למשל, התוכנה מזהה את המעבד השני ומחלקת את הרינדור לשני המעבדים,תוכנה שלא תומכת באפשרות הזאת, פשוט תשתמש בליבה אחת.כיום משחקים, ותוכנות פשוטות לשימוש היומי, לא מנצלות את הליבה הנוספת, כך בעצם הליבה הכפולה מבוזבזת לשוא.אם הוא משתמש בפוטושופ, מאיה, אביד, אז באמת שווא להשקיע במעבד כפול ליבה.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר תודה חברה עזרתם לי מאדאאני כנראה ישאר עם מה שיש לי וויחליף בעתיד לAMD כפול ליבה
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אם יש את התקציב אפשר להוציא דברים יפים מה 830 הזה (כמו מערכת יחסית זולה)אם יש לך 820 במחיר יותר זול אז תשקול אותו, ההפרש לא כזה רציני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.