פורסם 2007 בינואר 2018 שנים למה, זאת כבר באמת אומנות לדעתי, אני ממש אהבתי, ואפילו לא בציניות (כמו שהייתי לגבי ה"יצירה" הקודמת)נחמד מאוד, אתה ציירת ? אם כן, אז יש כשרון.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים בכל אופן, הנה העכשווי שלי אני בתקופה די מבולגנת... עדיין עובד עם launchy (אפשר לראות על מה מדובר, בסקרינשוטים ישנים שלי בת'רד הזה..) אבל הדסקטופ הספיק להתלכלך... (אני לא סובל שכל האייקונים דחוסים בצד , ולא רוצה לסדר אותם ב"קטגוריות" כי זה יגרום להם להשאר שם וזה לא רצוי אז הם בינתיים סתם מפוזרים... די נוח האמת)
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים נסיונות עלובים להעליב.. הייתי נעלב אם הייתי מחפש תגובות של "האם זה נראה מקצועי?"
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לדעתי HofmaNN שיחק אותה מבחינת יצירתיות ,שלא לדבר על אומץ להציג אותה ככה חופשי חופשי לביקורת מה שבטוח הוא שלאף אחד אחר אין משהו כזה בדסק טופ ולכן זה מיוחד ויפה בעיני ,קבל חיובי גדול!
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לדעתי HofmaNN שיחק אותה מבחינת יצירתיות ,שלא לדבר על אומץ להציג אותה ככה חופשי חופשי לביקורת מה שבטוח הוא שלאף אחד אחר אין משהו כזה בדסק טופ ולכן זה מיוחד ויפה בעיני ,קבל חיובי גדול! אני לא רואה את הבעיה להציג את זה אם זה לא שלך ס-ס
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים Kidney_stonE, טול מצויינים אבל לא הגיע הזמן להרחיב קצת את סיפריית המוזיקה שלך? :-X
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים נסיונות עלובים להעליב.. הייתי נעלב אם הייתי מחפש תגובות של "האם זה נראה מקצועי?" ילד מה יש לך ?! מי ניסה להעליב? דע לך, שרוט זה הכי אחי לדעתי HofmaNN שיחק אותה מבחינת יצירתיות ,שלא לדבר על אומץ להציג אותה ככה חופשי חופשי לביקורת מה שבטוח הוא שלאף אחד אחר אין משהו כזה בדסק טופ ולכן זה מיוחד ויפה בעיני ,קבל חיובי גדול! ואללה אחי אני תמיד חופשי יצירתי אולי לא ממש, אבל ראיתי אותה ונדלקתי, יש בה מן משהו עמוק כזה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים יש לי ספריית מוזיקה ענקית.. זה רק בסקרינשוטים יוצא עם TOOL משום מה... דווקא לא שמעתי טול כמעט שבועיים עד לסקרינשוט הזה (הפסקה יזומה, ואחרי ההפסקה זה היה ממש תענוג לחזור...)
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכככככככסססססססססססססססססססס לבוש מזעזע
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים הקטע שלא ידעתי מה לסים על המסך.....אז סתם ניכנסתי לאתר הראשון שראיתי שמתיחפיףףף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.