עבור לתוכן

Show your desktops - v 2.0.

Featured Replies

פורסם

אם כבר מראים פה רקעים שרוטים אז הנה שלי :

999112905bg.th.jpg

340383213nj.th.jpg

;D

• תגובות 2.1k
  • צפיות 232.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עכשיו זה בדוק!

הפרס על האוסקר הכי מפגר הולך ל-HofmaNN! :yelclap: :yelclap:

פורסם

למה, זאת כבר באמת אומנות לדעתי, אני ממש אהבתי, ואפילו לא בציניות (כמו שהייתי לגבי ה"יצירה" הקודמת)

נחמד מאוד, אתה ציירת ? אם כן, אז יש כשרון.

פורסם

הלוואי אני, איזה משהו שנתקלתי בו בגוגל ואהבתי :D

פורסם

בכל אופן, הנה העכשווי שלי

th_desktop-20-1-2007.jpg

אני בתקופה די מבולגנת... עדיין עובד עם launchy (אפשר לראות על מה מדובר, בסקרינשוטים ישנים שלי בת'רד הזה..)

אבל הדסקטופ הספיק להתלכלך...

(אני לא סובל שכל האייקונים דחוסים בצד , ולא רוצה לסדר אותם ב"קטגוריות" כי זה יגרום להם להשאר שם וזה לא רצוי

אז הם בינתיים סתם מפוזרים... די נוח האמת)

פורסם

נסיונות עלובים להעליב.. הייתי נעלב אם הייתי מחפש תגובות של "האם זה נראה מקצועי?"

פורסם

לדעתי HofmaNN שיחק אותה מבחינת יצירתיות ,שלא לדבר על אומץ להציג אותה ככה חופשי חופשי לביקורת :xyxthumbs:

מה שבטוח הוא שלאף אחד אחר אין משהו כזה בדסק טופ ולכן זה מיוחד ויפה בעיני ,קבל חיובי גדול!

פורסם

לדעתי HofmaNN שיחק אותה מבחינת יצירתיות ,שלא לדבר על אומץ להציג אותה ככה חופשי חופשי לביקורת :xyxthumbs:

מה שבטוח הוא שלאף אחד אחר אין משהו כזה בדסק טופ ולכן זה מיוחד ויפה בעיני ,קבל חיובי גדול!

אני לא רואה את הבעיה להציג את זה אם זה לא שלך ס-ס

פורסם

Kidney_stonE, טול מצויינים אבל לא הגיע הזמן להרחיב קצת את סיפריית המוזיקה שלך? :-X

פורסם

נסיונות עלובים להעליב.. הייתי נעלב אם הייתי מחפש תגובות של "האם זה נראה מקצועי?"

ילד מה יש לך ?!

מי ניסה להעליב? דע לך, שרוט זה הכי אחי 19.gif

ואללה אחי אני תמיד חופשי :cool2:

יצירתי אולי לא ממש, אבל ראיתי אותה ונדלקתי, יש בה מן משהו עמוק כזה :screwy:

פורסם

יש לי ספריית מוזיקה ענקית.. :silly: זה רק בסקרינשוטים יוצא עם TOOL משום מה... דווקא לא שמעתי טול כמעט שבועיים עד לסקרינשוט הזה

(הפסקה יזומה, ואחרי ההפסקה זה היה ממש תענוג לחזור...)

פורסם

my :xyxthumbs:

untitled3ba.th.jpg

פורסם

איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכככככככסססססססססססססססססססס

לבוש מזעזע :)

פורסם

הקטע שלא ידעתי מה לסים על המסך.....

אז סתם ניכנסתי לאתר הראשון שראיתי שמתי

חפיףףף

פורסם

ילד מה יש לך ?!

דיברתי על הציניות של קידני סטון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים