פורסם 2007 ביולי 818 שנים אתה יכול להשתמש ב Konfabulator הישנה והטובה(עריכה : בעצם זאת הפלטפורמה שיאהו קנו, רק עכשיו אני שם לב...)בכל מקרה, אם אתה לא אוהב את הפלטפורמה שלהם (למרות שיש להם וותק ובסיס די רחב של וידג'טים)אתה יכול לנסות את google desktop , את כל הוידג'טים אפשר לגרור לדסקטופ כעצמאיים, הם לא חייבים לשבת על ה BAR בצד (אפשר להעלים אותו)
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אתה יכול להשתמש ב Konfabulator הישנה והטובה (עריכה : בעצם זאת הפלטפורמה שיאהו קנו, רק עכשיו אני שם לב...) בכל מקרה, אם אתה לא אוהב את הפלטפורמה שלהם (למרות שיש להם וותק ובסיס די רחב של וידג'טים) אתה יכול לנסות את google desktop , את כל הוידג'טים אפשר לגרור לדסקטופ כעצמאיים, הם לא חייבים לשבת על ה BAR בצד (אפשר להעלים אותו) יש הבדל משאבים בין שתיהן? כי היאהו פשוט קרטעה לי את המערכת (נייד PM-1.6 1.25GB ), יכול להיות שזה הוידג'ט שמחליף תמונות (יש לי תמונות באיכות גבוהה). אני אנסה אותה עוד פעם, יש המלצות לוידג'טים טובים? תודה.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אני ממליץ על samurize. קשה לחלק מהאנשים ללמוד איך לקנפג אותה, אבל אם יש לך סבלנות ויכולת לימוד עצמי אז היא הטובה והקלה ביותר מכולן.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים התוכנה היא ASTONזה עובד הרבהההההההה יותר חלק מאשר ה THEME של XPרשום שמה כמה זיכרון "אמיתי" ו וירטואלי בשימוש..עכשיו זה משתמש ב 268 יש לי 1 RAM של 256MB במחשב פועל מצוין לעומת ה XP
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אני ממליץ על samurize. קשה לחלק מהאנשים ללמוד איך לקנפג אותה, אבל אם יש לך סבלנות ויכולת לימוד עצמי אז היא הטובה והקלה ביותר מכולן. אני מנסה, ממבט ראשון זה יקח שנתיים.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אתה יכול להשתמש ב Konfabulator הישנה והטובה(עריכה : בעצם זאת הפלטפורמה שיאהו קנו, רק עכשיו אני שם לב...)בכל מקרה, אם אתה לא אוהב את הפלטפורמה שלהם (למרות שיש להם וותק ובסיס די רחב של וידג'טים)אתה יכול לנסות את google desktop , את כל הוידג'טים אפשר לגרור לדסקטופ כעצמאיים, הם לא חייבים לשבת על ה BAR בצד (אפשר להעלים אותו)אני השתמשתי בגוגל דסקטופ כפלטפורמה לוודג'טים, אבל זה פשוט נתקע/תוקע כל הזמן.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים הפצה: archlinux מנהל חלונות: fluxbox דסקטופ: ROX מנתר מערכת: conky הפעם הלכתי על כתום
פורסם 2007 ביולי 918 שנים הפצה: archlinux מנהל חלונות: fluxbox דסקטופ: ROX מנתר מערכת: conky הפעם הלכתי על כתום אחח אני לא היחיד בעולם שמשתמש בפינגווין? נדבקתי (ואין לי מושג איך) בוירוס במסנג'ר אז אני משתמש בו... ככה הוא לא שולח הודעות לכל העולם
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחשב חדש - דסקטופ חדש (אז מה עם עבר כבר יותר מחודש ) עדיין לא קינפגתי את הסאמוריז כמו שצריך אז אין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.