פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים איך אתה יודע ? התקשרתי לבאג וארקדיה הם לא ידעו על מה אני בכלל מדבר :\ ארקדיה אמרו לי שיש להם פאק של כמה משחקים של C&C אבל זה ממש לא זה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים איך אתה יודע ? התקשרתי לבאג וארקדיה הם לא ידעו על מה אני בכלל מדבר :\ ארקדיה אמרו לי שיש להם פאק של כמה משחקים של C&C אבל זה ממש לא זה :-[ זאת הבאסה הכי גדולה אם זה לא מגיע לארץ...
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים תורידו אותו יותר שווה! מה 300-400 ש'ח בארץ כמו שאמרתם נידפק מי שקונה יש לי את המשחקים האלה Command & Conquer Red Alert 2 October 2000 Command & Conquer Yuri's Revenge October 2001
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים משהו מכון להסביר לי מה קורה פה?החברה פשוט מכניסה את כל המשחקים הישנים שלה לחבילה ומוכרת אותם שוב?
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים בדיוקוהחבילה הזו עולה פחות מGENERALSבהחלט מוזר,אבל אם בארץ באמת יעלה כ300 ש"ח אז לא נראה לי שאני אלך לקנות =\
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אנשיםאני בתור חסיד של משחקי אסטרטגיה אומר את זהאלו המשחקים הכי גדולים של התקופהזה יותר עניין של סטאטוסגם אני קונה פה ושם משחקים מקורייםופה יש לך חבילה של כל המשחקים במכהאני אומר.... שווה קניה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים למה כולם קונים את המשחק אם הם כבר חרשו עליו בעבר ויש להם אותו כבר???כי זה 12 משחקים במחיר של משחק רגיל ...זה למה! זו הסיבה הכי הגיונית שמצאתי.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים למה כולם קונים את המשחק אם הם כבר חרשו עליו בעבר ויש להם אותו כבר???אני יקנה אותו לא רק בגלל שהוא זול !בגלל הסיריאלים! המקוריים!יהיה אפשר לשחק במולטי!
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר לא נראה לי שיש יותר מדי מולטי לזה, בטח שלא בישנים (אני מדבר על רשמי), אולי קצת ב GENERALS...בניגוד כמובן למשחקים של BATTLE.NET (כמו STARCRAFT מהעשור הקודם ו WARCRAFT 3), שעד היום יש להם קהילה די גדולה (יחסית), של שחקנים שרכשו את המשחק חוקית.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים תורידו אותו יותר שווה! מה 300-400 ש'ח בארץ כמו שאמרתם נידפק מי שקונה למה אתה אומר להוריד? עד שסוף-סוף מציעים חבילה של משחקים מעולים במחיר אטרקטיבי של בסה"כ 40$ (180 ש"ח). הבעיה היא שאם זה יעלה בארץ 300-400 ש"ח, אז זה לא יהיה שווה.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר לא ברור לי למה להוריד... כבר היום אפשר להוריד את כל המשחקים האלו גם ככה... היתרון פה כמו שנאמר זה בעיקר הפיסת הסטוריה (אם אפשרות MULTI מוגבלת), וכמה תוספות חביבות.כולם אומרים אם יעלה... תחכו ותראו, וחוץ מזה תמיד אפשר לקנות בחו"ל (מה שהרבה שרצו לשחק ב WOW עשו בסוף).
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים לא נראה לי שיש יותר מדי מולטי לזה, בטח שלא בישנים (אני מדבר על רשמי), אולי קצת ב GENERALS... בניגוד כמובן למשחקים של BATTLE.NET (כמו STARCRAFT מהעשור הקודם ו WARCRAFT 3), שעד היום יש להם קהילה די גדולה (יחסית), של שחקנים שרכשו את המשחק חוקית. אני רוצה לשחק עם חברים שלי! לא עם סתם אנשים! מצידי שלא יהיה שם בנאדם אחד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.