עבור לתוכן

עזרה בבחירת אוזניות לIPOD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ומתכוונים להביא לי את נגן הIPOD VIDEO החדש...

גם האוזניים שלי וגם איכות הסאונד חשובים לי והבנתי שעם האוזניות הרגילות אני לא אצליח לקבל תמורה מספקת...

הנטייה שלי היא לכיוון אוזניות "תעלה" (in ear - לא אוזניות גדולות), אך אין זה אומר בהכרח שלא אהיה מוכן לשקול זאת...

כרגע ההתלבטות שלי היא בין ה

Shure e3c

Westone UM1

Sony Fontopia/Earbud

איך הבחירות האלה? מי מהן יותר מומלצת? יש אוזניות שאתם חושבים שהן יותר טובות לנגן?

תודה מראש,

orrm.

פורסם

תראה..

קודם כל אלה לא אוזניות כפתור אלא אוזניות תעלה(לפחות הe3, את האחרות אני לא מכיר.

וניסיון אין לי איתן אז דעה אני לא יגול להביא לך..

פורסם

זה אוזניות כפתור,והכי מומלץ זה ה Sennheiser MX550.

לא אמור לעלות יותר  מ 120 שקל.

אגב אתה בטוח שאתה רוצה IPOD VIDEO? לא משו אחר? יש נגנים הרבה יותר טובים ממנו.

פורסם

אני באילת קניתי אזניות שאני מרוצה מהר (וגם הם מתאימות לאייפוד, הם לבנות), עלו לי 250 שקל, יחסית לארץ זה זול.

Sony MDR EX81

7145912_c44cfe5348_m.jpg

הם נוחות, לא נופלות מהאוזן, והם inear למי שאוהב.

פורסם

הSOUND שלהן יותר טוב משל הMX400?

פורסם

כן, הMX400 הם בסדר, אבל קשה להשוות, הסוני עולות פי 2, והן גם יותר טובות.

פורסם

^כן.

פורסם

איפה העליונות של הסוני לעומת הסנהייזר מתבטאת? במה היא יותר טובה?

איפה זה מתבטא בסאונד?

פורסם

אגב, ההבדל בין הMX550 ל MX 450 הוא אך ורק בשלט וואליום נלווה אצל הMX550 וזה הכול.

פורסם

יש לי את הMX550 ואני מרוצה. הבאס טיפה חלק אבל עם עזרה מהEqualizer הידני גם הוא בסדר גמור.

נכון שהן שחורות אבל לדעתי זה יתרון גדול בשמירות. ::)

פורסם
  • מחבר

זה אוזניות כפתור,והכי מומלץ זה ה Sennheiser MX550.

לא אמור לעלות יותר  מ 120 שקל.

אגב אתה בטוח שאתה רוצה IPOD VIDEO? לא משו אחר? יש נגנים הרבה יותר טובים ממנו.

לגבי האייפוד - כן אני די בטוח, חפשתי נגן שיכיל את כל 55 הג'יגה מוסיקה שיש לי, ואני לא רואה טעם בלקנות נגן שהוא דור קודם אם כבר יצא חדש שמתאים לכך...

איך הסנהייזר בהשוואה לSHURE - כי מבחינת סדר גודל מחיר הן בכלל לא קרובות, וכמו שהבנתי הסנהיייזר הן כפתור ולא תעלה באמת...

עדכון: לאחר חיפושים רבים במשך היום (אני חולה אז היה לי את כל הבוקר לבדוק ;D ) החלטתי כנראה שאני אלך על הShure E4C, שזהו דגם שלא בדקתי עד עכשיו. מצאתי אותו במחיר של 200$ כולל משלוח בארה"ב - דומה למחיר הדגם הפחות טוב (e3c). הוא הומלץ בHEAD-FI ובכלל ברחבי האינטרנט. בארץ מצאתי אותו במחיר של קרוב ל2000 שקל >:(

פורסם

גם אני קראתי ביקורות מעולות על האזניות תעלה של Shure.

למה לך לא להסתפק בדגם E2C ?

ביקורות מעולות עליו ועולה 100$ בחו"ל.

אגב איך אתה מזמין את האזניות עד הארץ וזה נשאר מחיר זול במיוחד יחסית לארץ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מזמין אותם לארץ, כמו שציינתי בהודעה הראשונה ההורים שלי טסים לחו"ל ואני מזמין את הכל אליהם...

קראתי ביקורות על כל הדגמים של Shure - כולם מקבלים ציונים גבוהים מאוד.

החלטתי על ה-e4c כי נראה שרק בו הם מתקנים את הענייני סאונד הקטנים בכל אחד מהדגמים מתחת - בעיקר את בעיות הבאס שחשובות לי למוסיקה שאני שומע...

פורסם

אגב, ההבדל בין הMX550 ל MX 450 הוא אך ורק בשלט וואליום נלווה אצל הMX550 וזה הכול.

אז איפה נכנס הMX500 ?

ההבדל בין ה550 ל500 זה רק השליטה על הווליום.

מה ההבדל בין ה550 ה500 ה450 וה400 מבחינת איכות הסאונד ? מי יותר טוב ??

פורסם

סידרת הMX הפשוטה של סנהייזר לא נחשבת איכותית או מעל הממוצע. מדובר באוזניות פשוטות וזולות שיחסית למחירן הסאונד הוא טוב ומעל הממוצע ברמת המחיר הזו, ובכלל נחשב סאונד נחמד, בכל מיקרה לא אוזניות "לאודיופילים". מי שכן מעוניין באיכות סאונד טובה (אודיופיל לצורך הענין) ואין לו גרוש על ה*** מעדיף ללכת בקצת יותר על סדרת הSPORTAPRO של KOSS ולא על אוזניות הכפתור הפשטות של סנהייזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים