עבור לתוכן

האם המשחק F.E.A.R ירוץ לי חלק במחשב החדש?

Featured Replies

פורסם

תסתכלו במפרט בצד ימין אני מת לשחק במשחק F.E.A.R האם הוא ירוץ לי טוב במחשב החדש שיגיע עוד שבוע וחצי?

פורסם

תסתכלו במפרט בצד ימין אני מת לשחק במשחק F.E.A.R האם הוא ירוץ לי טוב במחשב החדש שיגיע עוד שבוע וחצי?

תלוי על איזה הגדרות אתה משחק... הגדרות בניוניות\גבוהות ורזולוציה 1024*768 וקצת פילטרים יריץ חלק.

תתחדש :xyxthumbs: קנית מחשב מעולה :yelclap:

נ.ב

שכחתי לציין איך הוא יריץ אחרי פתיחת צינורות..... הכל על HIGH עם הרזולוציה 1024*768 (אולי אפילו יותר) ופילטרים  :xyxthumbs:

פורסם

יריץ טוב מאוד.

תתחדש על המחשב :)

אני מריץ על Medium ככה על המחשב שלי, אבל הורדתי כמה פילטרס.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה תגידו איך אני מפעיל פילטרים בכרטיס מסך ?

עכשיו יש לי את הדרייבר הכי מתקדם של ניוידיה 81 משהו כזה אז איך אני מפעיל אצלו את הפילטרים?

פורסם

טוב תודה תגידו איך אני מפעיל פילטרים בכרטיס מסך ?

עכשיו יש לי את הדרייבר הכי מתקדם של ניוידיה 81 משהו כזה אז איך אני מפעיל אצלו את הפילטרים?

את הפילטרים מפעילים במשחק עצמו...

יש משחקים כאלו שאין-אז הנה מה אתה עושה:

מאפיינים של שולחן עבודה-הגדרות(מחיצה אחרונה)-מתקדם-יש שם מחיצה של השם של הכרטיס המסך שלך,אתה לוחץ עליה

-שם יש שורה כזאת של "הגדרות ואיכות" ובחלון שלמעטה יש שם ANTIALIASING וכו' :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי איפה זה אם תוכל תעזור לי יש תמונה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא מצאתי איפה זה אם תוכל תעזור לי יש תמונה?

אתה בדיוק במקום :yelclap:

החלקת שינון( :P) זה AntiAliasing ןסינון אניסוטרופי אלה פילטרים :xyxthumbs:

ולמעטה זה העוצמה שלהם-ככל שיותר גבוהה כך התמונה יותר נוחה-תתחיל עם ה 2... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נכון בסינון אניזוטרופי למה אפשר רק עד 2X ובהחלקת שינון אפשר יותר מ- 2X?

[attachment deleted by admin]

פורסם

נכון בסינון אניזוטרופי למה אפשר רק עד 2X ובהחלקת שינון אפשר יותר מ- 2X?

זה כרטיס חלש מאוד וישן-כנראה הוא לא תומך. :xyxthumbs:

פורסם

משהו חשוב:

את הפילטרים AA ו-AF עדיף שתשאיר על APPLICATION CONTROLLED

האפשרות הזו מאפשרת למשחקים לשלוט בפילטרים של כ. המסך,ולא הדרייברים של NVIDIA ש"כופים" את עצמם על הגדרות המשחקים.

זה גם מביא ביצועים טובים יותר [במעט] וגם מאפשר לך לשחק בהגדרות פילטרים שונות בכל משחק ומשחק

[בתוך האפשרויות הגראפיות של מרבית המשחקים החדשים יש אפשרות של Antialiasing או במילים אחרות FSAA [FULL SCREEN AA] וגם אפשרות הTEXTURE FILTERING-ANISOTROPIC FILTERING]

פורסם

משהו חשוב:

את הפילטרים AA ו-AF עדיף שתשאיר על APPLICATION CONTROLLED

האפשרות הזו מאפשרת למשחקים לשלוט בפילטרים של כ. המסך,ולא הדרייברים של NVIDIA ש"כופים" את עצמם על הגדרות המשחקים.

זה גם מביא ביצועים טובים יותר [במעט] וגם מאפשר לך לשחק בהגדרות פילטרים שונות בכל משחק ומשחק

[בתוך האפשרויות הגראפיות של מרבית המשחקים החדשים יש אפשרות של Antialiasing או במילים אחרות FSAA [FULL SCREEN AA] וגם אפשרות הTEXTURE FILTERING-ANISOTROPIC FILTERING

יש הרבה משחקים שאין בהם...

או שיש משחקים שמגבילים מאוד, למשל:

אצלי ב GTA SA מגביל AA עד רמה 2 (אי אפשר יותר) ואני עושה דרך הדרייבר.

ו AF אין שם בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים