עבור לתוכן

קשה להאמין אבל זה סיפור אמיתי-- פאנצ'ר-מאכר סידר לי את לוח האם

Featured Replies

פורסם

לי לא היה אף סיפור חוץ מ מעמבד פנטיום 4 שעשיתי לו אמבטיה והוא עדיין עובד :\

כנראה שכול עוד הוא לא מחובר לחשמל ויש עליו מים הם יכולים לעבוד

אוי חזק אחי הרגת אותי עכשיו

תגיד אשכרה טבלת את כולו במים?

פורסם

שטפתי אותו מתחת לברז בפוול מים אמרו לי שהוא לא יעבוד אבל הוא עד עכשיו עובד

פורסם

בכללי אין סיבה שמעבד שנשטף תחת מים (כשלא עובר בו חשמל) יתקלקל מהסיבה שכולו אטום.

גם הפינים מצופים זהב אז אין סיבה שיחלידו.

לפני כמה שנים, אם היה לי איזה חלק שלא עבד (כרטיסים למיניהם, אפילו לוחות אם שלמים)

כצעד אחרון הייתי שם אותם מתחת לברז מים ושוטף אותם בזרם חזק, אחרי זה הייתי מייבש אותם לגמרי עם פן ונייר\מגבת כמובן הייתי מוודא שהחלק יבש לגמרי ואז הייתי מנסה להפעילו שוב אני חייב לציין שהיו כמה מקרים שזה אשכרה תיקן את החלק! (אני רציני לגמרי!!)

פורסם

מקרה מוזר ודפוק במחשב הישן שלי:

המפרט של המחשב:

P3 1000MHZ

GF2 MX 440 32MB

256MB DDR RAM

20GB הRPM לא ידוע.

בכל מקרה,בשלב מסוים לאחר שימוש של שנתיים בערך,המחשב התחיל להתקע לאחר שהוא השמיע צפצופים מוזרים...[מעין צפצופים ממש דקים,ולאחר שהיה צפצוף כזה היה שקט והמחשב היה קופא]

העסק רק החמיר כאשר באופן תמוהה הסאונד הלך לחלוטין [היה לי כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 5.1 ] והמחשב והווינדוס אמרו כי לא קיים כרטיס קול...

הבעיות רק החמירו עם הזמן,תהליכים במחשב סירבו לעלות,הווינדוס עלה לאט,ועוד בעיות רבות...כמובן-שהבעייתית ביותר היתה חוסר סאונד ואי זיהוי כל חומרת סאונד על המחשב...אבל המחשב היה ישן ולא היה לי כוח לטפל בו...

יום אחד החלטתי לנקות אותו,לאחר שהמון זמן לא ניקיתי אותו...

לקחתי מייבש שיער,העברתי אותו חזק על המאווררים,שימנתי את כל המאווררים וניקיתי הכל...

פתחתי את המחשב-ולהפתעתי המחשב עלה חלק לחלוטין,הסאונד פעל,התהליכים עלו כרגיל,והמחשב לא נתקע יותר....

לא חשבתי לעצמי שבעית טמפ' יכולה להביא לכזה חרא.

דרך אגב-פעם נכנסתי עם פלאפון לבריכה...

אחרי שיצאתי מהבריכה הוא לא תיפקד [מן הסתם]

אחרי יומיים של ייבוש בשמש הוא חזר לתפקד...הדבר היחידי שהלך זה היה הזיכרון של הספר טלפונים...השאר פעל כרגיל... [???]

פורסם

איזה פלאפון זה היה?

פורסם
  • מחבר

amigos

בחיי ,זה היה אוסף התגובות הביזארי ביותר ששמעתי מעודי

אין לי ספק שאף אחד מהמגיבים לא ממציא דברים

ויתכן וכאשר כול הניסיונות האחרים לא עזרו , ואין לכם כבר אחריות על לוח האם ,ובעצם שום דבר מה להפסיד (היות וממילא בכוונתכם להשליך את הלוח לפח במידה והוא לא יחזור לתיפקוד מלא ) אז באמת אפשר לנקוט בפעולות קיצוניות.

אבל אני , בתור אחד שיש לו כבר ניסיון עם מיספר מחשבים שהרכבתי ופירקתי במו ידיי , ממליץ לכם לא לרוץ ולנסות להפוך את הלוח שלכם לנוצרי טוב (יעני להטביל אותו במיים )

קודם כול תנסו כמוני עם לחץ אוויר מרוכז מאוד ממדחס , מפני שזה פשוט עובד ,נקודה.

אתם יכולים למצוא מדחס כזה כימעט בכול בית עסק שני באזור התעשייה הקרוב לביית שלכם ,יש אותו בכול מוסך ,פחח,נגרייה,פאנצרייה ,מעבדה לתיקון כלי עבודה וכיוצא בזה

ואם תבקשו יפה מבעל העסק להשתמש לדקה בלחץ האוויר שלו ,אני מבטיח לכם ש-99% מבעלי העסקים לא יגבו מכם שקל

פורסם

אח שלי הכניס את הפלאפון שלו לכביסה... רק למחרת הוא יצא אחרי שעבר כביסה ומייבש.... הוא לא עבד יומיים וחשבנו שהוא הרוס אבל אחרי יומיים הוא עבד אבל המסך לא עובד כל כך טוב... זה הבעיה היחידה לפי ממה שראיתי

פלאפון של סוני אריקסון T290I... פלאפון דפוק אבל הוא חי אחרי כביסה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים