פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים שלוםאני מנסה להקים רשת ביתית.ברשותי נתב מסוג: Edimax BR6104Kחיברתי את המחשב לנתב בכבל ישר. בנתב הנורות של החיבור דולקות, ואותו דבר גם בכרטיס הרשת במחשב שמחובר אליו.אני מנסה לגשת אל הנתב דרך האקספלורר אך הוא לא מזהה אותו.ניסיתי לעשותpconfig /allאבל לא מופיע לי שם gatewayמה הבעיה? תודה רבה.
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים מחבר Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC Physical Address. . . . . . . . . : 00-0A-CD-03-F3-E3 Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes Autoconfiguration IP Address. . . : 169.254.246.183 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . :
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים הוא לא מצליח לקבל IP באמצעות DHCPהנתב חדש? אם הוא לא חדש יתכן שמישהו ביטל את ההשרת DHCP בנתבתנסה לעשות IPCONFIG /RENEWולהביא אחרי זה שוב את הפלט של IPCONFIG /ALL
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים מחבר כן הנתב חדש נקנה אתמול.עשיתי renew וזה מה שיצאWindows IP ConfigurationAn error occurred while renewing interface Local Area Connection 4 : unable to contact your DHCP server. Request has timed out.An error occurred while renewing interface Local Area Connection : unable to contact your DHCP server. Request has timed out.ומה שיוצא ב ipconfig /all הוא אותו דבר כמו מקודם.
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים אתה מחבר את המחשב לאחת היציאות LAN של הנתב?אל תחבר בטעות ליציאת WANאפשר לנסות להגדיר ידנית את הIPתכנס להגדרות של הרשת (חיבורי רשת -> לחיצה כפולה על הכרטיס-> מאפיינים-> TCP/IP-> מאפיינים)תגדיר IP 192.168.2.2GATEWAY 192.168.2.1ותנסה להתחבר לכתובת 192.168.2.1 בדפדפן
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים מחבר הגדרתי ידנית ועדיין ללא הצלחה.מה עוד יכול להיות?דרך אגב, הכנתי את הכבלים בעצמי, איך אני יכול להיות בטוח שהם תקינים?או שזה לא קשור לזה ויש משהו אחר?תודה.
פורסם 2005 בנובמבר 619 שנים יש לך את הכבל רשת שקיבלת עם המודםפשוט תבדוק את החיבור באמצעותוואז תדע אם הבעיה בכבלים שלך
פורסם 2005 בנובמבר 919 שנים מחבר חיברתי כבל רשת מוכן. אבל גם עכשיו אני לא מזהה את ה gatewayכמו כן עכשיו המחשב בכלל לא שם לעצמו איי פי בניגוד לפעם שעברה.מה עוד יכול להיות?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.