עבור לתוכן

קריסות במערכת

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

לאחרונה מערכת ההפעלה שלי קורסת מדי פעם, כאשר אני מעמיס על המחשב. הקריסה מתבצעת לאחר שאני שומע רעש של "הדלקה וכיבוי" מתוך המארז.

כדוגמה, היום הרצתי אימיול, מדיה פלייר וFootball manager 2006, שמעתי את אותו הרעש, ומאותו הרגע בחלוף 3-4 שניות קפא המסך.

כמובן שלא מדובר בבעיית תוכנה. למרות זאת, ניסיתי להריץ איחוי, וזה כמובן לא עזר. לפעמים, אחרי שקוראת התקלה אני בכלל לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון ששוב אני שומע את הרעשים.

בדקתי את טמפ' המעבד, והיא לא עוברת את ה80 מעלות בעומס. כבר הגעתי לטמפ' גבוהה יותר בקיץ שעבר ולא היו בעיות בכלל.

מדובר בפנטיום 4 1400, עם 256 RDRAM.

קצת מוזר לי המקרה הזה, מכיוון שמעולם לא הייתה בעיה כזאת, וגם אם כן תמיד ידעתי מה המקור ומה הפתרון. גם מוזר לי מאוד שבמחשבים הישנים שלי (פנטיום 1 166, פנטיום 3 450 וסלרון 750) אין שום בעיות חומרה, ודווקא המחשב ה"חדש" דואג לעשות לי בעיות. אני מנקה את המחשב מאבק מדי פעם העזרת אוויר בלחץ.

רציתי לדעת אם יש לכם נסיון עם הבעיה ומה הפתרון לה.

כמו כן, רציתי לדעת אם יש תוכנה מסוימת (אולי סיסופט סנדרה?) שיכולה לרוץ ברקע ולתת לי לוגים במידה והמערכת קורסת.

תודה רבה!

פורסם

לדעתי הבעיה שלך נעוצה בהתקנה חדשה שביצעת/ ביצעו בשבילך על המחשב.

אם תנסה לחזור באמצעות ה-XP לנקודת השיחזור האחרונה (בתקוה שיש לך כזו), תראה שהבעיה תעלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים