עבור לתוכן

מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה טובה למדידת מעלות ב XP?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך תוכנה טובה למדידת מעלות ב XP והסבר איך להפעיל אותה, בבקשה אם אתם נותנים לי את MBM5 :hat: תסבירו לי איך לעשות שהיא תראה תוצאות הגיוניות ולא 48-

תודה

פורסם

הבעיה היא לא בתוכנה אלה בחישן שמחובר ללוח האם וכנראה דפוק.

פורסם

א. הבעיה בהחלט יכולה להיות בתוכנה.

ב. נסה את MBPROBE, חיפוש ב-GOOGLE ייתן לך אתרים מהם אפשר להוריד.

פורסם
  • מחבר

אני בספק אם החישנים הרוסים כי זה מחשב חדש שלפני שבוע חגג שנה.

אני ינסה למצוא את התוכנה שרשמת, תודה

פורסם

אני בספק אם החישנים הרוסים כי זה מחשב חדש שלפני שבוע חגג שנה.

אני ינסה למצוא את התוכנה שרשמת, תודה

זה לא כל כך מסתדר :)

מחשב חדש הוא לא מחשב בן שנה. אפילו מחשב בן חצי שנה, יכיל רכיבים שהיום אינם עוד חדשים, וברוב המקרים כבר לא ניתן להשיגם. לדוגמא, מחשב לפני 8 חודשים לערך המורכב ממעבד AMD 1.4GHZ, היום נחשב לדור ישן , ולא ניתן בכלל להשיג דור זה של מעבדים.כנ"ל לגבי כרטיסי מסך. לפני כשנה כרטיסי ה GF2 והGF3 היו שיא הטכנולוגיה - היום כבר מדברים על הדור הבא שאחרי ה GF4.

לסיכום - מחשב חדש הוא מחשב בן חודש, חודשיים - אולי לכל היותר 3 חודשים. כל מה שמעבר לכך הוא כבר מחשב ישן. המחשב שלך, שחגג שנה, הוא אפילו די קשיש.

פורסם
  • מחבר

א. המחשב לא קשיש כי אני בדיוק החלפתי כרטיס מסך ל GEFORCE 4 MX420 של ASUS

ב. קיבלתי לוח אם חדש(ASUS) באדיבות טכנאי המחשבים שלי (בחינם) ;)

ג. מצאתי את האתר הרשמי של התוכנה, הורדתי והוא מראה איזה שגיאה, תוכלו לתת לי תוכנה נוספת או להסביר לי איך לכייל את הMBM5 כמו שצריך?

תודה

פורסם

באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?

אם היא מבוססת NT (כמו NT,2000,XP) צריך דרייבר נוסף שנמצא גם הוא באתר של התוכנה.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב XP וראיתי את התוסף ל XP שמתקינים אחרי ההתרנה אבל ההתקנה עצמה לא מיתבצעת, ניסיתי הכל , לפרוס את שתי הקבצים לאותה תקיה ועוד כל מיני דברים אבל זה לא עוזר ???

פורסם

את הקובץ דרייבר אם אני זוכר נכון אתה צריך לפרוס ל-Windows/system32 ושם לעשות עליו דאבל קליק.

פורסם
  • מחבר

את הקובץ הראשי שאני לא מצליח להתקין או את התוסף ל XP?

פורסם

רגע רגע רגע, מה הבעיה בכלל תכל'ס?

פורסם
  • מחבר

הוא אומר לי שחסר איזה קובץ

פורסם

תוריד את שני אלה:

http://mbprobe.livewiredev.com/MBProbeNT.zip

http://mbprobe.livewiredev.com/mbprobe131b9.zip

ותקרא את זה:

If you are using Windows NT 4, 2000 or XP, you need to install the giveio.sys to allow MBProbe access to the I/O ports. Ensure you are logged on as a member of the administrators group. Extract MBProbeNT.zip to the drivers directory. This is usually 'C:\WinNT\system32\drivers'. Run the "Command Prompt" (Start Menu->Programs->Accessories in Win2K). Type "cd \winnt\system32\drivers". Type "NTINST" which automatically installs the driver as a service. If MBProbe doesn't works right away, reboot first.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להתקין את התוכנה אבל זה אומר שהמעבד שלי הוא 44C או 42C וזה מהבהב ומקפיץ לי איזה חלון ועושה ביפ ביפ ביפ מהספיקר, איך אני עוצר?!?!!?

פורסם

תשחק עם ההגדרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים