פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אני לא משאיר את הגבינה קרובה מדי לקצוות כדי שלא ינזלמה אתה משוגע זה הכי טעים מה שנופל
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים טוב אני מכין ככה : לוקח איזה פיתה חוצה אותה לשתיים (אם יש לחמנייה או משהו זה גם יותר טוב) , מורח על צד אחד מרגרינה\חמאה ועל הצד השני רוטב עגבניות או קטשופ ,מפזר טונה , מפזר גרעיני תירס (תוציא תמים מהם לפני שאתה שם ..כדי שלא יצא בטוסט והוא יהיה רטוב) , שם כמה פרוסות שם עגבניות כמה עלי אורגנו קצת פלפל שחור , מעל הכול איזה פרוסה וחצי של גבינה צהובה של עמק או משהו וזהו לטוסטר - יוצא ממש טעים
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים לוקח פיתה, חופר בור, תוקע גבינה צהובה עגבניה קטשופ מפזר זעתר/אורגנו.ולטוסטר...
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים לוקח פיתה חותך לרחוב ממלא בזיתים שחרוים וירקוים שם רוטב עגנביות ורוטב זיתים שם המון גבינה צהובה מפוררת ואז קצת פרמזן סוגור תפיתה ומניח על הפרסקוט של אחי 3 גיגה הרץ מעלה קצת מתח ל1.7 ומעלה מהירות ל4.5 משחק קצת עם התזמונים יוצא משהו משהו בקרוב אני יצלם לכם אפשר כמובן לשים תטסוט בטוסטר במקום על הפרסקוט אבל אני אוהב תריח של המחשחה התרמית שנשרפת תוך כדאי לשיקולכם אפשר גם ככהhttp://www.phys.ncku.edu.tw/~htsu/humor/fry_egg.html
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים ^^^^^ מצחיק מאוד להישתמש בחום של המעבד כדי לחמם ביצה ועוד בלי שמן זית!! אבל יצא טוב! מי שעשה את זה משוגע!!!
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים חותכים לחמניה, לרוב בייגלמורח רוטב פיצה של אסם שם גבינה טובה (מוצרלה)שם עגבנית קצת תירס והרבה זייתים מוסיף קצת אורגנו מחבר את שני החלקים של הלחמניה שם בטוסטר ונותן לזה להשרף קצת וזהו
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים דריה אפילו לא הודעת שחזרת לארץ. אולי תפתחי איזה ת'רד שנברך אותך ושטוטות.לא מספיק לך ספאם? באמת בא לך שאני אכתוב מגילה על "תרבות השתיה" שם?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים זה מה שקורה כשקוראים יותר מידי ת'ראדים בו זמנית,רציתי להגיב לת'רד אחראם אפשר למחוק
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים לא מספיק לך ספאם? באמת בא לך שאני אכתוב מגילה על "תרבות השתיה" שם?ניסיתי להיות נחמד :-X
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים הפעם תגובה קשורה:אם אתה רוצים שהגבינה תנזל אבל שלא תידבק לטוסטר אבל שעדיין יהיה אפשר לאכול אותהפשוט תיקחו נייר כסף(יעני אלומינים) ותחתו חתיכה על כל הטוסטר או לפחות שזה יכסה את הטוסט עצמו ואז כל מה שנוזל פוגע בנייר ולא בטוסטר ולא צריך לנקות תטוסטרעריכה: אתם אמורים לשים תנייר בטוסטר ועליו תלחם(שיצא מממנו טוסט) ואז לסגור תטוסטרכל הזכויות שמורות!!חח סתם,תהנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.