פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים בעעעעעעע איך אפשר לאכול טוסט עם נקניק זה שזה לא קשר זה משהו אחד (ואני לא בא להטיף..) לאכול נקניק מומס זה כמו לשתות מיץ סטייק...
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים ככה אני מכין,*לוקח זוג פרוסות,לא משנה איזה סוג*על צד אחד מורח בזיג זאג קטשופ*חותך את הגבינה צהובה לחתיכות קטנות קטנות (אפשר גם לגרד במגרדת)*שם זיתים סורים*שם רוטב עגבניות על הפרוסה עם הקטשופ,גם בטבוחה הולכת לפעמים עם יש*שתי פרוסות עגבניה דקות *אבקת צ'ילי מעל לחובבי החריף*סוגר בטוסטר לכמה דקות,שיהיה דיי חרוך עם חריצים
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים בעעעעעעע איך אפשר לאכול טוסט עם נקניק זה שזה לא קשר זה משהו אחד (ואני לא בא להטיף..) לאכול נקניק מומס זה כמו לשתות מיץ סטייק... הנקניק לא מומס קוראים לזה "סודוך" וזה אחד הדברים הטעימים שיש(יותר נכון קוראים לרשת סודוך אבל לא משנה)
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים למה?אולי זאת הסיבה:שכחתי להגיד אבל המקום כשר וזה טוסט רק עם נקניק ורטבים בלי גבינה
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים בואנה אתם גדולים ניסיתי עכשיו שני טוסטים מימה שאמרו פה ויצא טעים!!!! מחר אני יכין עוד כמה... יאמי!!
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים לחולונים שבינינו אם אתם באמת רוצים להנות מהטוסט אתה יכולים להגיע לכיכר סטרומה יש שם מקום שמכין טוסטים הכי טעימים אין על הטוסטים שלו אם אתם תגיעו לשם אתם תראו שם אחד סטלן אי אפשר לא לשים לב אליו בזמן שהוא יכין לכם את הטוסט הוא יעביר לכם את הזמן בדיבורים שתקבלו יותר קרינה מפלאפון אבל.... הטוסטים ללקק את האצבעות :xyxthumbs:
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים פיתה\לחמניה\לחם פרוס גבינה צהובה בצל טונה קטשופ\עגבניות טבסקו מעל או משהו חריף אחר פשוט תענוג
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אני היחידי פה ששם בטוסט מקסימום מרגרינה ופרוסת גבינה צהובה וכשבא לי להשקיע אז תוקע איזה עגבנייה?חוץ מזה יותר מידי דברים יעשו לי עבודה...הטוסטר כל הזמן מתלכלך ואמא שלי מכריחה אותי לנקות...וזה עוד רק מהגבינה.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אני היחידי פה ששם בטוסט מקסימום מרגרינה ופרוסת גבינה צהובה וכשבא לי להשקיע אז תוקע איזה עגבנייה?חוץ מזה יותר מידי דברים יעשו לי עבודה...הטוסטר כל הזמן מתלכלך ואמא שלי מכריחה אותי לנקות...וזה עוד רק מהגבינה.אני לא משאיר את הגבינה קרובה מדי לקצוות כדי שלא ינזל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.