עבור לתוכן

מתכונים לטוסטים,איך אתם מכינים תטוסטים?

Featured Replies

פורסם

אחחח אף אחד לא הזכיר את הטוסטים שהכינו על תנורי הנפט או הספירלה בצבא. משום מה הם היו יוצאים הכי טעימים אבל כבר שנים שכמעט ואף פעם לא מביאים גבנ"ץ לבסיסים, רק פעם שהבסיס שלי יצא לטיול ואני נשארתי לשמור, אז היינו עושים איזה 20 לכל השומרים שנשארו... איזה טוב היה, במיוחד כשהוספתי עגבניות וזעתר ורסק...

תמיד היו פול טוסטרים ביתיים בצבא. (תנורי נפט, ספירלה?)

תמיד יש גבינה צהובה, אם לא אז גבינה "משולשת" הולכת גם טוב

• תגובות 70
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אוהב טוסטים..:):):):) אבל יש לכם רעינות מעולים!! O0

פורסם

כל מה שאתה שם על הפיצה שלך גם מתאים לטוסט(פטריות, טונה וכו). אתה יכול לשים גם שמנת.

פורסם

לוקח פיתה חותך לרחוב ממלא בזיתים שחרוים וירקוים שם רוטב עגנביות ורוטב זיתים שם המון גבינה צהובה מפוררת ואז קצת פרמזן סוגור תפיתה ומניח על הפרסקוט של אחי 3 גיגה הרץ מעלה קצת מתח ל1.7 ומעלה מהירות ל4.5 משחק קצת עם התזמונים יוצא משהו משהו בקרוב אני יצלם לכם

אפשר כמובן לשים תטסוט בטוסטר במקום על הפרסקוט אבל אני אוהב תריח של המחשחה התרמית שנשרפת תוך כדאי לשיקולכם

פורסם

לוקח שתיים שלוש פיתות וממלא כל אחת בדרך הבאה:

רסק, סחוג, גבינה צהובה, פטריות שמפניון חתוכות, סחוג, זיתים שחורים, סחוג, מוסיף קצת פסטרמה/נקניק/עוף/אחר בשביל הניגודיות מכניס לטוסטר, אחרי 3 דקות מוסיף ביצה אחת ומכניס חזרה עד שזה מוכן. לוקח אמנם הרבה זמן, אבל שווה

פורסם

אתם דוחפים כ"כ הרבה לתוך טוסט מסכן, אצלי כבר לא היה נסגר הטוסטר. :s05:

פורסם

הרגע גמרתי לאכול טוסוט

פיתה עם פרמזן ןעגנביות וזיתים וגבינה כזותי למריחה שמגיע במשולשים

וואי היה טוב חחח רציתי לצלם ולעות אבל אמרתי יאלה אני רעב

פורסם

טוסט עם גבינה צהובה ופרוסות של ביצה קשה! סוף הדרך. מי שאוהב גם טונה אז לשים גם, יחד עם חריף וזיתים ויוצא טוסט טוניסאי... (כמו סנדוויץ' טוניסאי). יוצא באמת סבבה.

או בייגל טוסט עם פסטו, גבינת מוצרלה, פרוסות עגבנייה, תירס... לא רע בכלל.

פורסם

אם אתם כבר הולכים על משהו איטלקי, אז ממולץ מאד להוסיף את העגבניות המיובשות האלו בשמן זית ובזיליקום טרי.

פורסם

אני ידוע את זה מלידה

פורסם

עזבו שטויות כולכם חופרים פה רצח!

אחי שמע תרים טלפון לפיצה מטר או מקדונלג ותזמין ארוחה וסגור את העניין למה לאכול סרטים?

פורסם

אחי שמע תרים טלפון לפיצה מטר או מקדונלג ותזמין ארוחה וסגור את העניין למה לאכול סרטים?

:bash:

פורסם

יכולים גם לשים מיונז במקום קטשופ. יוצא גם טעים.

פורסם

כי מקדולנדס זה לא אוכל (סליחה ROCK) ופיצה מטר עולה כמו זהב

פורסם

פיצה מטר מעולה, כמה חבל שהם סגרו את הסניף המקומי :( :( :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים