פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אני סתם קולה את הלחם, שמה גבינת שמנת ועל זה סלמון מעושן ושמיר. הולך טוב עם מלפפון טרי עם מלח בצד.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים נראה לך? Bresso הגרמנית הכי שווה. איזה 82% שומן רווי ומוקצף לגבינה אורירית כזאתי עם עירית... פאק דה טיב טעם - אני מייבאת לפה את Liddl!
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים זה מה שקורה כשמתחילים לדבר איתי על טוסטים ...ארורים אתם !הרסתם לי את העוף טריאקי שתיכננתי להיום .טוב נו .[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מה קרה לך?! המהות של טוסט זה הגבינה המותכת שנשפכת על הטוסטרבדיוק !!!פשוט ככה זה נראה כשמתיכים גבינה בתהליך של העשרת אורניום .
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים הממ...לחמניהבפנים 3-2 פרוסות גבינת עמק של תנובהקצת חמאה, רוטב פסטו, קצת תירס.קצת בשר (פסטרמה אם זה קל, או חזה עוף חתוך אם קצת יותר כבד).
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אחחח אף אחד לא הזכיר את הטוסטים שהכינו על תנורי הנפט או הספירלה בצבא. משום מה הם היו יוצאים הכי טעימים אבל כבר שנים שכמעט ואף פעם לא מביאים גבנ"ץ לבסיסים, רק פעם שהבסיס שלי יצא לטיול ואני נשארתי לשמור, אז היינו עושים איזה 20 לכל השומרים שנשארו... איזה טוב היה, במיוחד כשהוספתי עגבניות וזעתר ורסק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.