עבור לתוכן

מתכונים לטוסטים,איך אתם מכינים תטוסטים?

Featured Replies

פורסם

טוב היום נישבר הקש האחרון כשאמא שלי עוד הפעם הכינה את הטוסט הרגיל והמשעמם שלה,אז חשבתי שאולי אתם תביאו תמתכונים שלך להכנת טוסט,ככה שיהיה טעים :xyxthumbs:

• תגובות 70
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

4 פרוסות לחם, גבינה כמה שבא לך, הרבה חריףףף, ועוד כמה תוספות (גמבה, עגבניות, תירס וכו') ..

איל על הטוסטים האלו ;D

פורסם

2 פרוסות גבינה צהובה+2 פרוסות עגבניה+גבינה בולגרית+טונה מפוזרת.

בתיאבון.

פורסם

א.לוקח פיתה וחוצה אותה לשתיים.

ב.מורח על כל חצי רסק עגבניות.

ג.מגרד את הגבינה ושם על הרסק.

ד.שם-תירס ,זיתים ,טונה ועגבניה.

ה.מוסיף תבלינים-צ'ילי אורגנו מה שיש ומעל זה טבסקו.

ו.מכניס לתנור ומחכה.

בתאבון!!

פורסם

4 פרוסות לחם, גבינה כמה שבא לך, הרבה חריףףף, ועוד כמה תוספות (גמבה, עגבניות, תירס וכו') ..

איל על הטוסטים האלו  ;D

איך לעזאזל אתה מכניס אתה זה לטוסטר? :s05:

2 פרוסות גבינה צהובה+2 פרוסות עגבניה+גבינה בולגרית+טונה מפוזרת.

בתיאבון.

נישמע טוב אני ינסה,אבל בלי הטונה,אני וטונה לא מיסתדרים.  :-X

אגב באיזה גבינה צהובה אתה מישתמשים?

Evman007 -נישמע טוב,אבל למה לתנור?

פורסם

אל תדאג הכל נכנסססס לטוסטר :]]

פורסם

המתכון ה-מ-נ-צ-ח:

לחמיניית בייגל, רוטב שום (אפשר לקנות בסופר, זה נראה כמו רוטב אלף האיים), 2 פרוסות גבינה צהובה אבל רצוי לקרוע אותה לחתיכות ולא לשים אותה כמו שהיא, פטריות שמפניון חתוכות, ואפשר להוסיף זייתים חתוכים או עגבניה..

לאחר שהטוסט מקשיח ומתחיל להיעשות אתם לוקחים כפית ומרחיבים את החור שבאמצע ומנקים אותו מכל מה שנזל ואז שוברים ביצה לתוך החור, תשתדלו להכניס רק את החלמון לחור כי אם תשתמשו בכל הביצה הטוסט יצא לכם רטוב, ראו הוזהרתם, אחרי שהחלמון בתוך החור אתם יכולים להוסיף מעט חלבון על הטוסט עצמו. לאחר מכן מחכים עוד 5-10 דק' תלוי בחום של הטוסטר שלכם, מוציאים ואוכלים.

בתאבון.

פורסם

אני אוכל גבינה צהובה של היפרנטו, יש כמה שמות שם וצריך לקחת משהו ספציפי אבל אני לא זוכר אותו מצטער.

נ.ב

יש לתנובה גבינה צהובה מיוחדת לטוסטים משהו סוף הדרך!!!!!!

פורסם

אוקיי ..

פרוסת לחם , פרוסת גבינת עמק , קצת קטשופ חריף , שום טרי חתוך , סוג ראשון של נקניק , פרוסת גניבה נוספת , עוד קצת שום , סוג שני של נקניק , פלפל שחור גרוס טרי על הנקניק השני , עוד פרוסת גבינת עמק , עוד קצת קטשופ חריף , פרוסת לחם נוספת , ולטוסטר .

להגיש עם קפה ליד , רצוי לאכול בבוקר .

פורסם

Evman007 -נישמע טוב,אבל למה לתנור?

כי לפיתה שאני שם זה הכי מתאים והתנור שלי משהו מטורף. ;D
פורסם

אוקיי ..

פרוסת לחם , פרוסת גבינת עמק , קצת קטשופ חריף , שום טרי חתוך , סוג ראשון של נקניק , פרוסת גניבה נוספת , עוד קצת שום , סוג שני של נקניק , פלפל שחור גרוס טרי על הנקניק השני , עוד פרוסת גבינת עמק , עוד קצת קטשופ חריף , פרוסת לחם נוספת , ולטוסטר .

להגיש עם קפה ליד , רצוי לאכול בבוקר .

שיהיה הרבה זמן להקיא..

פורסם

דברים פשוטים וקולעים :

שתי פרוסות חלה + פול שוקולד/ריבת תות-שדה.

לפעמים זה במקום.

פורסם

להקיא ?

אני בספק .

עד שלא תאכל אחד כזה , לא תדע מה אתה מפסיד , אלא אם כן אתה שומר כשרות , ואז פשוט תתעלם ממה שכתבתי למעלה .

פורסם

נשמע עמוס מ-ד-י, למרות שאני חולה על סנדוויצ'ים עם 3-4 קומות :lol:

פורסם

אם זה לא 3 פרוסות + , אז לא שווה כלום :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים