פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים טוב היום נישבר הקש האחרון כשאמא שלי עוד הפעם הכינה את הטוסט הרגיל והמשעמם שלה,אז חשבתי שאולי אתם תביאו תמתכונים שלך להכנת טוסט,ככה שיהיה טעים
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים 4 פרוסות לחם, גבינה כמה שבא לך, הרבה חריףףף, ועוד כמה תוספות (גמבה, עגבניות, תירס וכו') ..איל על הטוסטים האלו ;D
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים א.לוקח פיתה וחוצה אותה לשתיים.ב.מורח על כל חצי רסק עגבניות.ג.מגרד את הגבינה ושם על הרסק.ד.שם-תירס ,זיתים ,טונה ועגבניה.ה.מוסיף תבלינים-צ'ילי אורגנו מה שיש ומעל זה טבסקו.ו.מכניס לתנור ומחכה.בתאבון!!
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים 4 פרוסות לחם, גבינה כמה שבא לך, הרבה חריףףף, ועוד כמה תוספות (גמבה, עגבניות, תירס וכו') ..איל על הטוסטים האלו ;Dאיך לעזאזל אתה מכניס אתה זה לטוסטר? :s05:2 פרוסות גבינה צהובה+2 פרוסות עגבניה+גבינה בולגרית+טונה מפוזרת.בתיאבון.נישמע טוב אני ינסה,אבל בלי הטונה,אני וטונה לא מיסתדרים. :-Xאגב באיזה גבינה צהובה אתה מישתמשים?Evman007 -נישמע טוב,אבל למה לתנור?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים המתכון ה-מ-נ-צ-ח:לחמיניית בייגל, רוטב שום (אפשר לקנות בסופר, זה נראה כמו רוטב אלף האיים), 2 פרוסות גבינה צהובה אבל רצוי לקרוע אותה לחתיכות ולא לשים אותה כמו שהיא, פטריות שמפניון חתוכות, ואפשר להוסיף זייתים חתוכים או עגבניה..לאחר שהטוסט מקשיח ומתחיל להיעשות אתם לוקחים כפית ומרחיבים את החור שבאמצע ומנקים אותו מכל מה שנזל ואז שוברים ביצה לתוך החור, תשתדלו להכניס רק את החלמון לחור כי אם תשתמשו בכל הביצה הטוסט יצא לכם רטוב, ראו הוזהרתם, אחרי שהחלמון בתוך החור אתם יכולים להוסיף מעט חלבון על הטוסט עצמו. לאחר מכן מחכים עוד 5-10 דק' תלוי בחום של הטוסטר שלכם, מוציאים ואוכלים.בתאבון.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אני אוכל גבינה צהובה של היפרנטו, יש כמה שמות שם וצריך לקחת משהו ספציפי אבל אני לא זוכר אותו מצטער.נ.ב יש לתנובה גבינה צהובה מיוחדת לטוסטים משהו סוף הדרך!!!!!!
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אוקיי ..פרוסת לחם , פרוסת גבינת עמק , קצת קטשופ חריף , שום טרי חתוך , סוג ראשון של נקניק , פרוסת גניבה נוספת , עוד קצת שום , סוג שני של נקניק , פלפל שחור גרוס טרי על הנקניק השני , עוד פרוסת גבינת עמק , עוד קצת קטשופ חריף , פרוסת לחם נוספת , ולטוסטר .להגיש עם קפה ליד , רצוי לאכול בבוקר .
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים Evman007 -נישמע טוב,אבל למה לתנור?כי לפיתה שאני שם זה הכי מתאים והתנור שלי משהו מטורף. ;D
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אוקיי ..פרוסת לחם , פרוסת גבינת עמק , קצת קטשופ חריף , שום טרי חתוך , סוג ראשון של נקניק , פרוסת גניבה נוספת , עוד קצת שום , סוג שני של נקניק , פלפל שחור גרוס טרי על הנקניק השני , עוד פרוסת גבינת עמק , עוד קצת קטשופ חריף , פרוסת לחם נוספת , ולטוסטר .להגיש עם קפה ליד , רצוי לאכול בבוקר .שיהיה הרבה זמן להקיא..
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים דברים פשוטים וקולעים :שתי פרוסות חלה + פול שוקולד/ריבת תות-שדה.לפעמים זה במקום.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים להקיא ?אני בספק .עד שלא תאכל אחד כזה , לא תדע מה אתה מפסיד , אלא אם כן אתה שומר כשרות , ואז פשוט תתעלם ממה שכתבתי למעלה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.