פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים יש לי נוקיה 3120 עם פאנל משעמם כזה ורציתי לדעת איפה ניתן לקנות פאנלים מיוחדים (אל תגידו לי קניון כי הכל חרא..) ויפים כאלה אפילו שהם מזוייפים הם פי 2 יפים מהפאנלים שיש לנוקיה להציע...אז לא להתבייש ולשפוך הצעות ומקומות..
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים שמע איפה אני לא יודע אבל נוקיה לא ממש עושים את כול הכסף שלהם מלמכור לך פנלים ולכן הם גם לא משקיעים בהם אבל למרות זאת הפנלים של נוקיה הם הכי איכותיים ומחזיקים הכי הרבה זמן. פנלים אחרים מתחילים להתפרק אחרי כמה זמן וזה סתם ניהיה מגעיל למרות שאני בטוח שאם תחפש אתה תמצא גם פנלים טובים בהצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר לא שאלתי אם הם עושים כסף ממכירת פאנלים..שאלתי איפה יש פאנלים מזוייפים יפים ל3120..
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים בתחנה המרכזית בנתניה יש איזו כמה חנויות לכאלה דבריםאפילו היה להם פאנלים לסנדו שלי (S330) שבתאוריה אי אפשר בכלל להחליף לפלאפון הזה פאנל.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים זה לא מזויף..זה same same but different.is this original nokia?original copy!!
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר Fentilon - אם אני יהיה בנתניה בתחנה שם אז איפה החנויות האלה ?? אין בקניונים הארץ זיופים כאלה יפים כמו במלחה בירושלים??
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים בנתניה בתחנה המרכזית אתה מוצא את זה בלי בעיה, זאת חנות דוכן כזה מהיציאה לכביש ... אתה לא פונה ימינה איפה שהמקדונלדס אלא מחפש מין סימטה כזאת....
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר לאף אחד פה אין פאנל לא מקורי של נוקיה 3120??אין בתחנה המרכזית בחיפה איפה שכל הצרובים??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.