פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים שלום...אז כמו בכותרת, אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפד המקורי של ה- PS2, כדי שאני אוכל לשחק PES5 בצורה נורמלית...חשבתי על שני מוצרים מבית Logitech, האחד הוא Rumblepad II והשני הוא Dual Action. אני מחפש שלא יעלה יותר מ- 250 ש''ח.תודה מראש.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים לדעתי אם אתה בקר כמו לסוני אז זו האפשרות היחידה שלך. אל תיקח את הדגם בלי הרטט, הבנתי שיש איתו בעיה בנוחות של ה-DPAD או משהו בסגנון
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים לי יש את ה-Dual Action, קניתי אותו רק בגלל PES (לפני שנה - PES4).אחלה GAMEPAD - אני מבסוט.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר גם אני נוטה לכיוון ה- Dual Action, כי הוא זול... מה אתם אומרים? (במיוחד e.t - איך זה לשחק PES איתו?)
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים הדרך הכי נוחה לשחק PES.כמו שאמרתי קודם - קניתי אוות רק בשביל זה ואני מרוצה מאד.סוף סוף אפשר (ורצוי) לנצל את כל הכפתורים במשחק באמצעות בשלט, מה שבלתי אפשרי בעליל ע"י המקלדת.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מניסיון שלי עם הגיימפאד הזה אני יכול להגיד לך שהחצים ממש מעצבנים והשליטה בהם בכלל לא דומה לחצים בשלט של הPSאולי זה בגלל שאני רגיל כבר לשלט של הPSבכל מקרה זה מעצבן רק בהתחלה (וממש מעצבן), אחרי כמה ימים של חרישה בPES מתרגלים לזהסה"כ אחלה גיימפאד
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים BTW, מישהו פה יודע איפה אפשר להשיג את ה-RUMBLEPAD II, במחיר פחות מופרך מ-250 ש"ח בארה"ב זה עולה 17-25 דולר, פשוט גונבים אותנו פה
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אחי יש לי את ה rumbellpad 2 והוא אדיר פשוט אדיר שווה כל גרוש ועוד עם התוכנה שהם מספקים לך אתה יכול לכוון את הכפתורים איך שאתה רוצה אחי עד 24 כפתורים. פיצוץ :bash: רטט חבל"ז עד 150 % אבל אני על 75 כי זה יותר מידי חזק זה גומר את היידיים וזה כיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.