עבור לתוכן

תמליצו לי בבקשה על דפדפן טוב

Featured Replies

פורסם

כולם מתלהבים מהשועל, ונכון שהוא יותר טוב מהאקספלורר- אבל האקספלורר הוא לא אמת מידה- מה לעשות?

אני משתמש בopera שהוא מצויין ובדפדפן ניסיוני שלדעתי הוא הכי טוב כיום בשם flock (אבל הוא עדיין בגרסאת pre-beta) :xyxthumbs:

נשמע מעניין .. אני ינסה אותו

• תגובות 43
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חמודי, אפשר לדעת מה מצחיק? http://www.flock.com הדפדפן הזה הוא עדיין בגרסא די ראשונית ומאוד ניסיונית ויש לא מעט באגים, מה הבעיות? :DJsmile:

פורסם

אין בעיה חח, PRE BETA נשמע לי נחמד..

פורסם

האמת בינתיים הוא לא רע בכלל (flock) , כמה הערות ראשוניות : קודם כל הוא מבוסס על המנוע של FIREFOX

והעיניין של שיתוף הbookmarks , קצת מעלה בי חששות ...

מה שכן הוא מאוד מהיר

פורסם

אם אתה רגיל ל-Internet Explorer, אז אתה יכול לנסות את Maxthon (חינמי) שפועל על המנוע של Internet Explorer, אבל עם טאבים והרבה Goodies.

לגבי Firefox, הוא דפדפן טוב אבל עדיין לא מושלם. לצערי, יש אתרים ש-Firefox לא עובד איתם בצורה מושלמת, או שלא עובדים עם Firefox בכלל.

בתור משתמש מתחיל ב-Firefox, אני חושב שכדאי אולי שתמתין לגירסה 1.5 שאמורה לצאת בקרוב, אם אני לא טועה. אני אומר את זה לא מכיוון שגירסה 0.7 לא טובה, אלא מכיוון שגירסה 1.5 אמורה לכלול פיצ'רים שונים שבגירסה 0.7 תצטרך להתקין באמצעות תוספים (עבודה קשה). כך, שבעצם אני לא רוצה שתהיה לך דיעה שלילית לגבי Firefox.

בעיקרון, לפי דעתי, הדפדפנים המועדפים כיום הם Maxthon ו-Firefox, עם יתרון מסויים ל-Maxthon נכון לעכשיו.

תתקין את שני הדפדפנים, ותשווה.

פורסם

בקשר לflock- הייתרון העיקרי שלו , לטעמי על הopera הוא העובדה שהעברית נורמאלית, והוא טיפה מהיר יותר. בקשר לשיתוף מועדפים, אני חושב שזה רעיון נחמד, אבל אל תטעה- הוא אופציונלי לחלוטין, ויש גם רשימת מועדפים פרטית :xyxthumbs:

gigabot- מצטער על ההתקפיות, תפסת אותי ביום לא כל כך טוב :s07:

פורסם

אין בעיה ;D

פורסם

FF (פיירפוקס)

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

ממליץ בחום על MAXTHON

נוח להפעלה ויש לא מעט פיצ'רים מעניניים.

כמו כן הוא עובד על בסיס טאבים(כמה חלונות ביחד).

פורסם

לך על הפיירפוקס אני נהנה מכל רגע מהיר יותר בטוח יותר ונוח יותר

פורסם

דפדפן בקוד פתוח שפותח כולו על ידי מתנדבים.

ממש לא.

דבר ראשון נתחיל מזה שגקו פותח ע"י נטסקייפ שלא היו מתנדבים.

נמשיך בזה שהמתכנתים הראשיים של מוזילה מקבלים כסף טוב ועובדים לפי לוחות זמנים שנקבעו להם. זה ממש לא התנדבות.

אבל יכולות לצוץ בעיות באתרים מסוימים עם הדפדפן הזה. לא קורה הרבה, אבל מתי שקורה פשוט פותחים אקספלורר.

או שפותחים IE-Tab

פורסם

בMAXTHON יש אפשרות לייצור קצורים לשורת כתובות כמו שיש בAVANT?

(לדוגמא במקום לכתוב www.hwzone.co.il פשוט כותבים hw)

פורסם

avant ו firefox הכי שווים

:xyxthumbs:

מקסטון ממש לא אהבתי איטי ומסורבל.

פורסם

בMAXTHON יש אפשרות לייצור קצורים לשורת כתובות כמו שיש בAVANT?

(לדוגמא במקום לכתוב www.hwzone.co.il פשוט כותבים hw)

גם ל-FF יש כזה תוסף

פורסם

אני יודע שיש FF כזה תוסף אבל לצערי אני חייב דפדפן שתומך בIE כי יש לי מקלדת עם תביעת אצבע של מיקרוסופט וכמובן שהיא לא תומכת בFF >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים