פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים ראיתי בתמונות שקדותה אחת זה פשוט לא יפה, זה נותן אור מעומעם כזה ולא ממש מרשים, אז החלטתי ששתים טובות מאחת, הבעיה היא איזה צבעיםיש:כחולירוקצהוב אדוםעכשיו אפשרות מעניינת זה אם אני יקנה כחול וצהוב יהיה לי באמצע ירוק?????? (OWNZ)יש המלצות, נראה לי שאני ילך על כחול ואדום
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים היי יואב, אתה בטח מודע לזה שהערכות האלה בכלל לא זולות, ושתיים כאלה יכולות בהחלט לקרוע ת'כיס, אבל אם יש לך כסף אז התוצאה בהחלט יכולה לצאת מדהימה... ערכה אחת מספיקה בהחלט להאיר מארז שלם בחוזקה, האור לא מעומעם ויכול להיות שפשוט המיקום של התאורה שלך לא היה נכון ופיזור האור לא היה אופטימלי. אם תמקם אם הערכה הכחולה בצמוד לערכה הצהובה יכול להיות שיצא לך אור ירוק חזק, אך אם קיימת ערכה כזאת מההתחלה אז למה ליצור אחת? במידה ותמקם את הכחולה רחוק מן הצהובה יצא לך אפקט דומה לשל קשת. ליד המיקום הכחולה יהיה לך אור חזק כחול ואז דעיכה משולבת עם צהוב, ושוב אור צהוב חזק ליד מיקום התאורה הצהובה. זה בעצם מה שמיחד השמת שתי ערכות במארז אחד, אפקט הקשת המרשים כ"כ... שילוב הצבעים הנפוץ ביותר הוא כחול ואדום, לדוגמא: אם בכלל אתה רוצה להשתגע, שלוש ערכות במארז אחד יוצאות מדהים: לא איכפת לך שתיקנתי את התמונה, נכון? אם בכל זאת אתה רוצה להשאר עם שתיים, צבע המארז שלך יכול לעזור בבחירת השילוב היפה ביותר -הילה-
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים ראיתי בתמונות שקדותה אחת זה פשוט לא יפה, זה נותן אור מעומעם כזה ולא ממש מרשים, אז החלטתי ששתים טובות מאחת, הבעיה היא איזה צבעיםיש:כחולירוקצהוב אדוםעכשיו אפשרות מעניינת זה אם אני יקנה כחול וצהוב יהיה לי באמצע ירוק?????? (OWNZ)יש המלצות, נראה לי שאני ילך על כחול ואדוםתשמע. קנה שתי ערכות, ותן לי אחת. מה אכפת לך ? זה לא שאתה באמת צריך שתי ערכות.. לא ?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר מוד זה מוד, 1 יש לכולם... וזה גם לא כל כך מרשים, שתיים יוצא באמת מדהים! :smoke:ודבר אחרון, המארז שלי בצבע כסף, יש הבדל לפי דעתכם?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים כל עניין המודינג שלא לצורך קירור הוא "ביזבוז", מדובר בהוצאה של מאות שקלים על סה"כ מארז..בין אם קונים ערכה אחת או שתיים, הדבר נחשב לביזבוז...אבל אם מתכננים לעשות מוד רציני (שגם ככה יעלה הרבה), עדיף כבר להשקיע עוד 100 שקל על תאורה בשביל לעשות הבדל כה גדול ומרשים במראה...
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מוד זה מוד, 1 יש לכולם... וזה גם לא כל כך מרשים, שתיים יוצא באמת מדהים! :smoke: ודבר אחרון, המארז שלי בצבע כסף, יש הבדל לפי דעתכם? כסף זה ניטראלי, כל שילוב יראה מצויין... נראה לי למדתי פעם בשיעורי אמנות של יסודי שאדום וכחול הם צבעים משלימים או משהו כזה בכל אופן, שילוב מומלץ...לך על זה
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים לא איכפת לך שתיקנתי את התמונה, נכון? תודה רבה מותק, לא שמתי לב שזה צורך תיקון.... (חוצפן...ככה עורך לי הודעות?! ) ובחזרה לנושא: "למה לא לקנות קתודה עם שני צבעים?" מכיוון שזה לא זמין בארץ, ואלא אם כן הוא רוצה להסתבך עם הזמנה מחו"ל שרק המשלוח שלה יעלה לו כפול מהתאורה עצמה, הוא צריך להסתפק בסוג הרגיל :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.